Προς το περιεχόμενο

Nέοι Drivers για 8800-Παλι δεν δουλεύουν....

kafrilakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ξέρετε όλοι, οι drivers για τις 8800 έχουν πολλά bugs.

Αυτή είναι η τριτη εκδοχή τους μέσα σε 2 μήνες!!!!:confused:

Τους δοκίμασε κανεις τους τελευταίους 97.92???

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.92.html

Σε μένα με την GTS, πάλι έχουν το κλασσικό "κυμα" που πάει απο πανω προς τα κατω που και που όταν παίζω.

Το κουφό είναι όμως ότι τα παιχνίδια "βαρυναν" πολύ!!!

Οι καλύτεροι είναι οι πρώτοι μου φαίνεται.....:confused: :evil:

Δημοσ.

Έχουν κάποια bug fixes [ Oblivion, Splinter Cell, BattleField 2 ] , αλλά αυτό που μου τη σπάει είναι τα προβλήματα στο overclocking.

Σταθερά στους 94.77 ακόμα...

Δημοσ.

Paidia ego sto sistima mou exo dokimasi olous tou drivers gia tin 8800GTX me tin arithmitiki sira tin opia emfanistikan.

oudepote emfanistike kapio provlima pouthena (DOKSA TO THEO EPITELOYS)

apo pleuras epidoseon den tha elega oti oi kainourgii exoun na prosferoun kati to idietero (toulaxiston oso tous litourgo ego sto sistima mou) mias kai i diafora sto 3dmarks06 apo tin proti genia mexri tin teleutea einai molis 87 ponti... sta games ta idia.

KAFRILAKO AUTO TO KYMA POU ANAFEREIS MHPWS EXEI NA KANEI ME TON KATHETO SYNXRONISMO... DOKIMASE NA PEKSIS GAMES ME "ON VERTICAL SYNC"

Δημοσ.
KAFRILAKO AUTO TO KYMA POU ANAFEREIS MHPWS EXEI NA KANEI ME TON KATHETO SYNXRONISMO... DOKIMASE NA PEKSIS GAMES ME "ON VERTICAL SYNC"

Τελικά αυτό ήτανε...

Το απεργοποιούσε ο αδερφός μου από το control panel(για να παίζει CS me 100Fps:confused: ) και δεν δούλευε στα παιχνίδια.

Πάντως το θέμα των επιδόσεων είναι εμφανές(τουλάχιστον στο δικό μου PC) και έβαλα πάλι τους 97.02

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...