Προς το περιεχόμενο

θόρυβος σε ασύρματο τηλεφωνο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω βάλει απο τον οκτόμβριο adsl κ ενώ έχω τοποθετήσει σε όλες τις συσκευές φίλτρο όταν βάζω φίλτρο στη βάση του ασυρματου τηλεφώνου το τηλέφωνο δεν λειτουργει(μονο το ασύρματο, οι υπόλοιπες συσκευες είναι οκ).

χωρίς το φίλτρο λειτουργεί αλλα ακούγεται θόρυβος οποτε δε μπορείς να μιλήσεις.

δοκίμασα κ΄φίλτρο που το έχω βάλει σε σταθερη συσκευή κ παλι τα ίδια,αρα δεν είναι θέμα φίλτρου.

τι μπορεί να φταίει??

το ασύρματο είναι samsung DECT SP-R5200

Δημοσ.

a.dokimase me splitter.b.mipos gia kapoio logo o asirmatos sou ite den pezei sta dio kentrika kalodiakia ite esi den exeis sindesei ton asirmato sta 2 kentrika?to filtro ama to kitaxeis exei siderakia mono sta 2 kentrika opote an o asirmatos sou pezei opos px enas palios panasonic sta 2 akriana apla den tha pexei kai tha prepei esi na kaneis allagi sta kalodia.

Δημοσ.
αυτο εφταιγε φίλε.θα πάω αυριο να μου φτιαξουν το φιλτρο ωστε να οδηγει το σημα στα ακριανα.

ευχαριστώ

Καλύτερα να αλλάξεις τα pin από το καλώδιο που συνδέει φίλτρο με τηλ και όχι το φίλτρο γιατί αν αλλάξεις συσκευή δεν θα σου παίζει πάλι γιατί λίγες χρησιμοποιούν τα 2 εξωτερικά pin

και μια που το συζητάμε εχω κι εγώ όχι όμως πολύ έντονο θόρυβο ένα φύσημα

Δημοσ.
αυτο εφταιγε φίλε.θα πάω αυριο να μου φτιαξουν το φιλτρο ωστε να οδηγει το σημα στα ακριανα.

ευχαριστώ

an exeis ergaleia to kaneis monos sou.i sou ftiaxnoun to filtro i ftiaxneis to kalodio prin apo to filtro i kaneis allagi stin priza tou tilefonosou .analogos pos tha to kaneis tha xriastei na piraxeis ena i perisotera pragmata.

gia ton filo apokato pou exei ligo fisima exoume ta exeis.

logoi gia na akougetai fisima.

provlima sto filtro.

b.dokimi me splitter

c.kapoia provlimatiki siskeui

d.siskeui xoris filtro.

e.provlima stin idia tin siskeui kai exei fisima apo tin mana tis

z.sinagermos xoris filtro.o

opote dokimazeis na bgaleis ta panta kai na afiseis adsl kai autin tin siskeui.episis sigoureuesai oti xoris to adsl den akous fisima dioti ama akous kai fisima xoris to adsl tote fteei kati allo.

iparxei panta kai i periptosi pou den feugei pote to fisima.

Δημοσ.
s.

iparxei panta kai i periptosi pou den feugei pote to fisima.

Φίλε μου τα έχω ψάξει όλα αυτά το φύσημα εμφανίζετε μόνο όταν το router είναι σε λειτουργία σε όλες τις συσκευές που έχουν και splitter

δεν ξέρω το πρόβλημα ίσως είναι και στην περιοχή μου η στα καλώδια εκτός σπιτιού

μια ζωή προβλήματα παλιότερα να δεις είχε γίνει αλλαγή από το κέντρο οτε στον αριθμό μου οποίος με έπαιρνε έβγαινε στην γειτόνισσα 300 μ μακριά και αντίστοιχα το δικό της ερχόταν σε μένα για 2 μέρες και συχνό φαινόμενο να άκουω και άλλες συνομιλίες στο τηλ τύφλα να έχει ο ευαγγελατος αλλά φύσημα ποτέ

ευχαριστώ όμως για τις συμβουλές:)

Δημοσ.

παιδια το πρόβλημα λυθηκε πολυ απλα

ενα καλώδιο ερχοταν απο τη πρίζα τροφοδοτώντας τα μεσαια καλώδια του φίλτρο ωστε να περνει σήμα.

η εξοδος του φίλτρο μπήκε σε μια μούφα για επακταση καλωδιου (αρσενική-αρσενική) κτην οπία άνοιξα κ βγάζοντας τα καλώδια απο τη μια άκρη έβαλα τα μεσαι που ερχοταν απο τα φίλτρο να βγαίνουν στις άκρες. οπότε απο τη μια η μούφα δεχοταν το σήμα στα μεσαια (όπως ερχόταν απο το φίλτρο) κ απο την άλλη εδινε σήμα στα ακριανά, αυτο που απαιτούσε το τηλέφωνο. έτσι απο την έξοδο με ενεργά τα ακριανα εστειλα ενα καλώδιο στη συσκευή κ ειμαι οκ

δηλάδη:

πρίζα-> (ενεργα τα μεσαια) ->φίλτρο->(ενεργα τα μεσαια)->μούφα->(ενεργα τα ακριανα)->καλώδιο->(ενεργα τα ακριανα)->συσκευή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...