Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για αγορα acer 9302

tairisj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να αγορασω laptop κι επειδη θελω κατι με 17αρα οθονη και φτηνο, σκεφτομαι το acer 9302. Το έχει κανένας να μου πει τις εντυπωσεις του, αν κάνει θόρυβο, αν είναι ευχαριστημένος κτλ? Εχει κανεις καποιο αλλο μοντελο με αυτο τον επεξεργαστη (AMD Turion 64 X2 ML50 1,6GHz) να μου πει τις εντυπωσεις του?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχει ένας φίλος και είναι πολύ ικανοποιημένος. Μου έχει πει ότι είναι αθόρυβο και δεν ζεστένεται. Σαν επιδόσεις εντάξει είναι γρήγορο δεν το συζητάμε πλην τον τομέα των παιχνιδιών.

Μια καλή πρόταση είναι ένα asus με 17" οθόνη, περίπου ίδια χαρ/κα αλλά υστερεί σε επεξεργαστή έχει τον sempron 3400 64bit βέβαια αλλά παέι λίγο καλύτερα στα παιχνίδια αφού έχει την 7300 αν θυμάμαι καλά. Τιμή γύρω στα 850ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση.

Άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Αν είσαι gamer πάντως πήγαινε στον amilo 3667, τώρα έχει ψιλοπέσει και η τιμή. Ο επεξεργαστής και γενικά οι μνήμες κτλ είναι λίγο πιο παλιά αλλά η X700 θα σε αποζημιώσει

Ναι έχεις δίκιο και εγώ δεν βρίσκω τπτ τώρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος πριν κανένα μήνα που έψαχνα για εμένα υπήρχε μπορεί να κάνω και κάποιο λάθος.

Μια ιδέα μόνο: Την λύση να πάρεις ένα laptop στις 15,4" και μια καλή 19άρα TFT τη σκέφτηκες. Γύρω στα 950 ευρώ θα σου βγούν όλα μαζί

Τιμή : 999.00 τιμη χωρις Φπα http://www.interset.gr

Εταιρεία : ASUS

Κωδικός : ASN-A7MC7S007

ASUS NOTEBOOK A7MC-7S007HG 17,1" TFT WXGA (1440x900) Color Shine LCD, AMD Sempron 3400+, NVidia GeForce 6100 256MB TurboCache, 512MB RAM (1x 512 - 667) DDR2, SATA 80GB HDD, DVD-RW : Dual Double Layer Supermulti, Bluetooth, LAN WiFi 802.11b/g, Gigabit LAN, Analog & Digital TV-Tuner, WEB CAM. 1.3Mpixel, Built-in Card Reader SD/MMC/MS/MS PRO, 5x USB2.0, 1xIEEE 1394, 1x TV-Out, 1x Express card, AUDIO DJ, US keyboard, Windows XP Home GR, Weight: 4,1 Kg Dimensions: 405x314x38.2mm(WxDxH), 2 χρόνια εγγύηση(Free Pick-up & Return), 1 χρόνος εγγύηση μπαταρίας, ΔΩΡΟ τσάντα μεταφοράς, και οπτικό mouse

Χαρακτηριστικά :

MONITOR SIZE : 17,1''

CPU : AMD Sempron 3400+

RAM : 512 MB

HDD SIZE : SATA 80 GB

VGA : Nvidia Geforce 6100 256MB Turbo cache

DVD/DVD-RW : Dual Double Layer

FAX-MODEM : YES

CARD READER : SD/MMC/MS/MS PRO

LAN : Gbit

WiFi : YES

INFRARED : NO

BLUETOOTH : YES

USB Ports : 5

FIREWIRE : 1

Parallel/Serial : NO

WEB CAM : YES

TV TUNER : Digital & Analog

OS INSTALLED : Win XP Home Greek

Additional S/W : Symantec Norton Internet Security

ΕΓΓΥΗΣΗ : 2 ΧΡΟΝΙΑ On Site

tairisj έχω το ASUS A7D με Turion στα 1,8 (όχι Χ2) και Χ700.

Τα ASUS A7.. που έχουν όλα το ιδιο "σασί" είναι πολύ ποιοτικές κατασκευές σε αντοχή ποιότητα και σχέδιο, αν και λίγο πιο βαριά απο το ACER.

Αν δεν έχεις απαιτήσεις απο τη κάρτα γραφικών πιστεύω οτι το ACER θα σε καλύψει πλήρως.

Αλλιώς μπορείς να κοιτάξεις σε ASUS που έιναι πανάκριβα Ελλάδα, εκτός και αν σε ενδιαφέρει κάτι απο ΕΕ (έχουν 2ετη πανευρωπαική εγγύηση) ή ενναλακτικά σε ΗΡ 9016,9062 που και αυτά μου φαινονται πολύ ποιοτικά.

Τώρα για το επεξεργαστή, έχω δουλέψει λίγο το 5102 που έιναι το αντίστοιχο του 9302 με 15,4 και είναι αθόρυβο σε office, browsing λειτουργία ενώ ο επεξεργαστής του σε σχέση με το δικό μου είναι μεν πιο γρήγορος σίγουρα όμως όχι x2. Οι διαφορές φαίνονται κυρίως στο χρόνο για άνοιγμα-κλείσιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...