Apateonas_69 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Εχω το παρακατω συστημα της υπογραφης μου.Θελω να τον ανεβασω λιγο κι εγω οπως και ολοι οσοι ασχολουνται εδω μεσα με το OC.Απο εκει και περα το cpu το ψυχει μια zalman9700led(πολυ καλα μεχρι στιγμης 25 σε idle)Επειδη δε με ενδιαφερει ενα βιαστικο overclock ουτε πολυ μεγαλο,σκεφτομαι να τον ανεβασω μεχρι 3ghz.Τι πρεπει να κανω για να φτασει ως εκει.Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 25 σε idle μόνο σβηστό φίλε, η mobo ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 ppetr πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνεις πλάκα η μιλάς σοβαρά που μάλλον το πρώτο είναι φίλε μου Apateonas_69 αν δεν έχεις ιδέα απο O\C άρχισε να διαβάζεις απο εδώ μετα μπορεις να αρχισεις να ανεβάζεις σιγά σιγά το Fsb μέχρι να δείς οτι δεν είναι Stable το Pc σου τότε δίνεις λίγο τάση 1 βήμα πάνω τρέχεις πάντα προγράμματα για να δείς αν είναι σταθερό το PC ( Prime-Memtest-Orthos-Pi ) αν είσαι σταθερός τότε δίνεις πάνω στο Fsb σιγά σιγά πάντα θα κοιτάς και την συχνότητα των μνημών σου και τα timmings αν είναι πολύ μεγάλη η συχνότητα και οι μνήμες δεν αντέχουν τότε το pc σου κατα πάσα πιθανότητα το pc σου να μήν κάνει Post το ίδιο και με τα timmings αν είναι πολύ σφιχτά αυτό το διορθώνεις με τους dividers των μνημών αυτά για αρχή αχ χρειαστείς τίποτε άλλο πόσταρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apateonas_69 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 25 σε idle μόνο σβηστό φίλε, η mobo ίσως κι ομως.Αν το σβησω θα λεω ψεματα! ...φιλε Vatos locos σευχαριστω,ειναι καλος οδηγος και τα εξηγει αρκετα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δε σου κάνω πλάκα. Εκτός και αν έχεις υδρόψυξη. Εμένα λέει 28 C η μητρική, 48 C ο επεξεργαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 μήπως μήπως λέω εγώ σου έκατσε στραβό heat spreader ? δεν καταλαβαίνω γιατί το αμφισβητείς μήπως εσύ του έχεις κάνει O\c και του έχεις δώσει και extra τάση ? γιατί και το παιδί απο την στιγμή που θα χρειαστεί να δώσει τάση θα δει και τα temps να ανεβαίνουν 48 C σε full load ή idle αν ειναι σε idle σε full load πόσο σου πάει δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 μήπως μήπως λέω εγώ σου έκατσε στραβό heat spreader ? δεν καταλαβαίνω γιατί το αμφισβητείς μήπως εσύ του έχεις κάνει O\c και του έχεις δώσει και extra τάση ? γιατί και το παιδί απο την στιγμή που θα χρειαστεί να δώσει τάση θα δει και τα temps να ανεβαίνουν 48 C σε full load ή idle αν ειναι σε idle σε full load πόσο σου πάει δηλαδή ? Μου έκατσε Prescott Δεν έχω κάνει O/C 48 σε idle σε full 65-70 Αυτά με Zalman. Με το μαμά +10 περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μου έκατσε Prescott νομίζω τα λέει όλα γιατί μαλών η pentium D έχεις η 4 έτσι ? γιατί εγώ με P4 northwood έχω 27 idle αλλα το παιδί έχει Cor2Duo οποτε πυρήνας Conroe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dterzakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Οι Ε6600 όταν δεν κάνουν τπτ μειώνουν των πολλαπλασιαστή από 9 σε 6. Δλδ σε μαμά συχνότητες από 2.4 πάνε σε 1,6. Σε idle και 2.4 είχα 30-32 C. οπότε μου φαίνετε αρκετά λογικό στα 1,6 να είναι κάπου στο 25. Τώρα εγώ είμαι στα 3G με 38C idle και 32C όταν ο διαιρέτης πέφτει και τρέχω στα 2G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.