Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 μπαααα έχω να δώ tv 3 χρόνια ώρα δεν θα κάνω τέτοια αμαρτία
savvvas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 μπαααα έχω να δώ tv 3 χρόνια ώρα δεν θα κάνω τέτοια αμαρτία θα σκεφτώ τίποτα μέχρι αύριο!
Darkman_dd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα αμφιβάλλω αν έχεις λύση.Θέλω σοβαρές απαντήσεις και το μόνο που δίνω είναι ένας καφές η κάτι παραπλήσιο και ένα ευχαριστώ.Αν έχεις λύση οπως λες αρκέσου στον καφέ και σεβάσου το forum Δεν υπάρχει τρόπος, εκτός και αν έχεις δηλώσει κάποιο alternative e-mail για να σου στείλουν εκεί κωδικό ή αν ξέρεις τα questions/answers που θα σου ρωτηθούν για να τον βρεις.
vasoula78 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δεν υπάρχει τρόπος, εκτός και αν έχεις δηλώσει κάποιο alternative e-mail για να σου στείλουν εκεί κωδικό ή αν ξέρεις τα questions/answers που θα σου ρωτηθούν για να τον βρεις. αλλα και παλι αν το δοκιμασει αυτο απο τον δικο της υπολογιστη θα παει ενημερωτικο μαιλ στην εναλλακτικη διευθυνση που εχει δηλωσει ο αλλος χρηστης και κατω κατω θα γραφει την ip του υπολογιστη που εκανε την αλλαγη του password
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 η ip στις περιπτώσεις μας είναι δυναμική οποτε και να την βρει εν θα έχει κανένα νόημα αφού κάθε φορα που συνδέεται στο internet αλλάζει εγώ απορώ γιατί το ψάχνετε ακόμα το θέμα άντε αρχίστε μαθήματα να γίνετε και hackers έτσι για το τίποτα :mrgreen::mrgreen: http://www.hackthissite.org/
vasoula78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 η ip στις περιπτώσεις μας είναι δυναμική οποτε και να την βρει εν θα έχει κανένα νόημα αφού κάθε φορα που συνδέεται στο internet αλλάζει εγώ απορώ γιατί το ψάχνετε ακόμα το θέμα άντε αρχίστε μαθήματα να γίνετε και hackers έτσι για το τίποτα :mrgreen::mrgreen: http://www.hackthissite.org/ μονο ενας hacker θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο...8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.