Προς το περιεχόμενο

e-mail passwords

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά την παλεύουμε; Προσπαθούμε να δώσουμε συμβουλές για το πώς κάποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον e-mail λογαριασμό κάποιου τρίτου; Εκτός αν υποτίθεται ότι «ξέχασαμε» το δικό μας password (που δεν βλέπω να ειπώθηκε κάτι τέτοιο)...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

^ +1

Συν το ότι δεν έχει νόημα. Δεν νομίζω ότι κανείς με την τεχνική επάρκεια να κάνει τέτοιο πράμα θα έγραφε How To For Dummies στο Ινσόμνια...

Δημοσ.
RE TI KANETE??? den exete katalavei oti i gomena thelei na dei ta e-mail tou gomenou tous? OXI KOPELA MOU DEN GINETAI....alligiei stous adres re!!!!

""καλε μηπως με απατα???""

αργησα να το συνειδητοποιησω αλλα τελικα εχεις δικιο.γι'αυτο και εσβησα το μισο μου ποστ πιο πανω

Δημοσ.
RE TI KANETE??? den exete katalavei oti i gomena thelei na dei ta e-mail tou gomenou tous? OXI KOPELA MOU DEN GINETAI....alligiei stous adres re!!!!

το αρχικό θέμα εγινε πολτός, οπότε ας το ανακατέψουμε μπας και βγει καμια σάλτσα..

Να ρωτήσω κατι:

Αν δείτε στο φορουμ τα παρακάτω topics-ερωτήσεις

1. Βοήθεια!!! Helpppppppppp!!! ειχε ερθει χτες που ελειπα απο το σπίτι, το μικρό ξαδελφάκι, και εκτός απο το να παίξει doom, να σβησει ολα τα mail kai favorites, OCάρει fsb και ram σε σημείο βρασμού, μου έβαλε/άλλαξε password se Bios και Windows admin, μου αφησε εναν guest μονο για να σερφαρω, και δεν μπορώ να κανω καμια αλλαγη στο pc!!!! (σημ. δεν μπορώ να τον βασανίζω. προσβλέπω σε μερίδιο απο την κληρονομια του θείου)

2. μάγκες...

(έχω την εντύπωση οτι η γυναίκα μου,ναούμ, με κερατώνει )

OR

(εχω ενα συνάδελφο πολύ ρουφιάνο, που με υπονομεύει, και μου κλέβει τη δουλειά και την παρουσιάζει ως δική του)

OR

(η γριά εχει το τραπεζικό pin μεσα στο my documents, βοηθάτε με να πάρω τη δόση μου )

.. και θελω να μπω στο pc της να σιγουρευτώ, αλλα εχει admin password, τι να κάνω?

3. Μιά εταιρεία μετακόμισε, και μπαίνοντας στα γραφεία να καθαρίσω βρήκαμε παρατημένο ενα pc. φυσικά το κράτησα, αφου τους τηλεφώνησα, και κανενας τους δεν ηξερε τίποτα, δεν ενδιαφέρθηκαν να το πάρουν, ουτε ξερουν τα password. θελω να μπω στα win, ή στο bios αλλα εχει password, τι να κάνω?

θα βοηθήσετε ;

όλους?

κανέναν?

ή κάποιους?

το 3ο, ειναι πιθανότερο, αφου εχω δει ανάλογα παραδείγματα σε αυτό το φορουμ, να αντιμετωπίζονται με παντελή αδιαφορία (zero replies), επιθετικότητα (to search mori den to vlepeis? ti to 8es to pass? spioune!), εως προθυμότητα (30 replies, 69 τροποι να σπασετε win password).

Ετσι κι αλλιώς, ολοι την ίδια απάντηση θέλουν. Η μονη διαφορά ειναι οτι τη ζητάνε με διαφορετική διατύπωση. Οι λόγοι ειναι διαφορετικοί; οχι.

Ετσι γράφουν. το πιστεύετε;

ο sotakas υποθέτω δεν θα βοηθήσει κανέναν. Υποθέτω σωστα;

για να απαντήσω πρώτος. εγώ όλους.

Η απάντηση "οχι, θα του ελεγα να κανει search γιατι εχει απαντηθεί στο παρελθόν" ειναι άκυρη. Δεν βοηθάω, σημαίνει να αγνοήσεις το τοπικ, ή να του τα χώσεις. Οι ερωτήσεις γινονται απο εντελώς newbies, και αν βρουν την απάντηση με το search, μετα απο δική σας προτροπή, ειστε εξίσου υπεύθυνοι με το να του τη γράψετε.

Δημοσ.

χαχαχα εχω πεθάνει στο γέλιο βραδιάτικα τι γράφεται ρεεεεεεε....

Κοπελιά αυτο που ζητάς και ΦΥΣΙΚΑ....γινότανε..... γιατι το ειχα κανει και εγω LoL

Στη σημερον ημερα εκει που εχει φτασει ο πολιτισμος πολυ εως παρα πολυ δυσκολο,μπορεις ομως να δοκιμασεις μπας εχει βγει κατι και το αγνοουμε...

Για πες μας ομως και για πιο λογο το θελεις?Σε απαταει τελικα?

χαχαχαχαχαχα

Σορυ αλλα πολλες λαλακιες-ασχετα διαβασα...

Δημοσ.

@random:

Σπάνια θα ήθελα να βοηθήσω κάποιον από τις τρεις περιπτώσεις που αναφέρεις. Αλλά για να 'χε κάποια πιθανότητα να συμβεί αυτό θα 'πρεπε να υπήρχε κάποιο τακτ από την πλευρά του άλλου. Να μην λέει πχ:

...

(αν δεν ειναι δικο μου δεν θα μου πειτε?:?: )

Δηλαδή αλλιώς μου φαίνεται να ζητάει κάποιος τρόπο να παίξει ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχει το cd επειδή έσπασε μέσα στο drive κι αλλιώς να ρωτήσει που μπορεί να βρει crαck για αυτό που κατέβασε από το internet χθες.

Το ότι παίζει ρόλο η διατύπωση (όπως λες κι εσύ) φαίνεται και από το γεγονός πως ένα από τα πιο δημοφιλή threads της κατηγορίας "Windows" είναι το "XP update for genuine copy". Εφόσον η διατύπωση παραμένει σε κάποια πλαίσια δεν υπάρχει ένσταση. Aυτά που είπα στο πρώτο μου post δεν ήταν επειδή θεωρώ πως η ερώτηση του/της topic starter δεν είναι συμβατή με τους κανόνες του forum -που μιας και δεν έχει γίνει lock πιθανόν κάτι τέτοιο να μην ισχύει- αλλά επειδή «χτύπησε» σε εμένα αρκετά άσχημα.

Δημοσ.

Αν θελεις κανείς για hotmail,ξέρω έναν τρόπο που πετυχένει 100%. δεν είναι πρόγραμμα, απλά κάτι στέλνεις, και υποτήθετε ότι έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου, και στέλνεις e-mail κάπου, που είναι αυτοματοποιημένο, και έτσι δεν σε καταλαβαίνει, και άλλα τέτοια. είναι "σχετικά" φτηνό! όσοι ενδιαφέρεστε,γράψτε!!!

Δημοσ.

Ά! και δεν είναι τσάμπα!! πάντως είναι φτηνά!!! Θα ηθελα για παράδειγμα, να μου γράψεις κανένα παιχνίδάκι, ή τίποτα τέτοιο. τί κονσόλες έχεις?

Δημοσ.
Ά! και δεν είναι τσάμπα!! πάντως είναι φτηνά!!! Θα ηθελα για παράδειγμα, να μου γράψεις κανένα παιχνίδάκι, ή τίποτα τέτοιο. τί κονσόλες έχεις?

ακου τι σκέφτηκα, πουτ είναι και οικονομικό! θα μου γράψεις το αυριανό deal, στις 18:10! Δες τον λόγο:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=175010

Νομίζω πως όλοι πρέπει να έχουν ένα τέτοιο dVd. Πάντως αν δεν μπορείς, θα βρούμε τίποτα άλλο!:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...