capthookb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ίντερνετ πως έχεις; Είχες μπει μόνο την πρώτη φορά;
bomberb17 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Κάνε και μια δοκιμή σε έναν άλλο Η/Υ...
Eusebius Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Το έχεις βγάλει από την πρίζα καθόλου; http://www.usr.com/support/9108/9108-ug/trouble.htm
vagmouk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ίντερνετ πως έχεις; Είχες μπει μόνο την πρώτη φορά; Έχω συνέχεια internet όμως δεν έχω μπει ποτέ στο configuration
cleeverblade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 το firewall των win το έχεις κλείσει ?
vagmouk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 το firewall των win το έχεις κλείσει ? Αυτή τη στιγμή δε δουλεύει κανενα firewall
nikostaha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 sigoura o router sou exei ip 192.168.1.1 mipos ergostasiaka h kata lathos apenergopoihses thn web interfase sundesh, dokimases me telenet? mipos blepei thn ip tou pc san banded, dokimase na doseis sto pc sou stis ritmiseis diktiou na pernei automates rithmiseis apo ton router kai ksanadokimase, tsekare pia ip blepei san pulh gia to internet.. auta ta oliga,,
vagmouk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 sigoura o router sou exei ip 192.168.1.1 mipos ergostasiaka h kata lathos apenergopoihses thn web interfase sundesh, dokimases me telenet? mipos blepei thn ip tou pc san banded, dokimase na doseis sto pc sou stis ritmiseis diktiou na pernei automates rithmiseis apo ton router kai ksanadokimase, tsekare pia ip blepei san pulh gia to internet.. auta ta oliga,, Έκανα το telnet όμως δεν αποκρίνεται,το ipcongig δείχνει τη σωστή πύλη 192.168.1.1.Τι ακριβώς σημαίνει banded;
felix_w Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Οχι εμφανίζεται μόνο το refresh.To ιp του pc είναι 192.168.1.2 Το ΙP αυτό το παίρνει αυτόματα (Obtain IP Address Automatically) ή το ρύθμισες manually? Σε ρώτησα και προηγουμένως αν έχεις Static ή Dynamic ΙP, αυτό εννοούσα.
vagmouk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το ΙP αυτό το παίρνει αυτόματα (Obtain IP Address Automatically) ή το ρύθμισες manually? Σε ρώτησα και προηγουμένως αν έχεις Static ή Dynamic ΙP, αυτό εννοούσα. Το έχω ρυθμίσει στο αυτόματο και το ιp είναι static
cleeverblade Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Έχω συνέχεια internet όμως δεν έχω μπει ποτέ στο configuration καλά, εάν δεν έχεις μπει ποτέ στο config πως έχεις βάλει τα user και pass στοιχεία για να μπαίνει το router στο internet?
vagmouk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 καλά, εάν δεν έχεις μπει ποτέ στο config πως έχεις βάλει τα user και pass στοιχεία για να μπαίνει το router στο internet? Έβαλα τα στοιχεία της σύνδεσης στο configuration utility όμως εκεί που θα επρεπε να υπαρχει στο status η επιλογή configure wireless δεν υπάρχει απολύτως τίποτα
Apateonas_69 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Κανε ενα reset στο router σου αποσυνδεωντας το καλωδιο απο pc και ρουτερ ας ειναι στο ρευμα και κρατα το ρεσετ για 15 περιπου δευτερολεπτα μεχρι να αναβοσβησει μπροστα το λαμπακι.Μετα το ρουτερ θα παρει φυσιολογικα την default IP και θα μπεις στο configuration utility
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.