Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία σύνδεσης στο 192.168.1.1

vagmouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Αγόρασα το router us robotics wireless 9138a αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το ρυθμίσω μεσω του 192.168.1.1.Για την ακρίβεια χρησιμοποιώ τον firefox και κάθε φορά που πληκτρολογώ τη διέυθυνση αυτή ενφανίζεται μήνυμα αδυναμίας σύνδεσης.Δεν έχω ακόμα στήσει το δίκτυο όμως μπορώ και σερφάρω κανονικά στο διαδίκτυο.Δοκίμασα πολλές πιθανές λύσεις(ping,ipconfig,αλλαγή ρυθμίσεων browser,απενεργοποίηση firewall),τίποτα όμως.Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στα ip και gateway settings αφού τα διάφορα tests δείχουν οτι οι ρυθμίσεις είναι σωστές.Μπορεί κανείς να βοηθήσει γιατι είμαι έτοιμος να στείλω το μηχάνημα απο εκει που ήρθε.Αν βοηθάει έχω σύνδεση otenet on dsl 1024k.

Δημοσ.
Καλησπέρα.Αγόρασα το router us robotics wireless 9138a αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το ρυθμίσω μεσω του 192.168.1.1.Για την ακρίβεια χρησιμοποιώ τον firefox και κάθε φορά που πληκτρολογώ τη διέυθυνση αυτή ενφανίζεται μήνυμα αδυναμίας σύνδεσης.Δεν έχω ακόμα στήσει το δίκτυο όμως μπορώ και σερφάρω κανονικά στο διαδίκτυο.Δοκίμασα πολλές πιθανές λύσεις(ping,ipconfig,αλλαγή ρυθμίσεων browser,απενεργοποίηση firewall),τίποτα όμως.Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στα ip και gateway settings αφού τα διάφορα tests δείχουν οτι οι ρυθμίσεις είναι σωστές.Μπορεί κανείς να βοηθήσει γιατι είμαι έτοιμος να στείλω το μηχάνημα απο εκει που ήρθε.Αν βοηθάει έχω σύνδεση otenet on dsl 1024k.

Δοκίμασε με internet explorer

Δημοσ.

Μήπως προσπαθείς να συνδεθείς στο web interface του router ασύρματα; Μπορεί να μη σε αφήνει για λόγους ασφαλείας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δοκίμασε με καλώδιο.

Και καλά, πως συνδέσαι στο ίντερνετ, χωρίς να έχεις ρυθμίσει το router;

Επίσης σιγουρέψου πως η ip του router είναι αυτή (κάνε ping) και όχι κάποια άλλη...

Δημοσ.

Βγάλε τo router από τη μπρίζα και ξαναβάλτο. Εμένα το Linksys το κάνει συχνά πυκνά. Το βγάζω για κανα 5 λεπτά και όλα είναι οκ μετά.

Δημοσ.

Κάνω ping 192.168.1.1 και λαμβάνω κανονικά απάντηση απο το router.;Όλες οι σελίδες ανοίγουν στον browser εκτος από αυτήν του router την οποία δεν έχω δει ποτέ.

Μήπως προσπαθείς να συνδεθείς στο web interface του router ασύρματα; Μπορεί να μη σε αφήνει για λόγους ασφαλείας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δοκίμασε με καλώδιο.

Και καλά, πως συνδέσαι στο ίντερνετ, χωρίς να έχεις ρυθμίσει το router;

Επίσης σιγουρέψου πως η ip του router είναι αυτή (κάνε ping) και όχι κάποια άλλη...

Τι εννοείς με καλώδιο;

Δημοσ.

Έχεις ακολουθήσει τη διαδικασία του Easy Configurator της USRobotics για να σετάρεις το ρούτερ σου?

Αν όχι, μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για τη διαδικασία που ακολούθησες?

Τι εννοείς ακριβώς όταν λές πως δεν έχεις στήσει ακόμα το δίκτυο?

Το μοντέλο σου είναι το 9138α ή το 9108α?

Δημοσ.
Έχεις ακολουθήσει τη διαδικασία του Easy Configurator της USRobotics για να σετάρεις το ρούτερ σου?

Αν όχι, μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για τη διαδικασία που ακολούθησες?

Τι εννοείς ακριβώς όταν λές πως δεν έχεις στήσει ακόμα το δίκτυο?

Το μοντέλο σου είναι το 9138α ή το 9108α?

έχω το 9108α το εγκαθιστώ για πρώτη φορά και δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο configuration του router. Ακολούθησα τη διαδικασία του easy configurator όμως δεν εμφανίζεται πουθενα η επιλογή configure wireless

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις reset του router και μετά πάλι Easy Configurator?

Έχεις Static ή Dynamic ΙP στο pc σου?

H επιλογή Configure Wireless κανονικά εμφανίζεται στο Μενού "Status" του Easy Configurator, κάτω από το Refresh.Δεν σου εμφανίζεται εκεί ?

Δημοσ.
Δοκίμασες να κάνεις reset του router και μετά πάλι Easy Configurator?

Έχεις Static ή Dynamic ΙP στο pc σου?

H επιλογή Configure Wireless κανονικά εμφανίζεται στο Μενού "Status" του Easy Configurator, κάτω από το Refresh.Δεν σου εμφανίζεται εκεί ?

Οχι εμφανίζεται μόνο το refresh.To ιp του pc είναι 192.168.1.2

Δημοσ.

εγώ σε μια παρόμοια περίπτωση του έκανα ένα hardware reset (έχω linksys) απο το κουμπάκι που έχει εξωτερικα το router και μετά όλα ΟΚ!

ελπίζω να πιάσει και σε εσένα!

Δημοσ.
Να συνδέσεις τον υπολογιστή σου με το router με καλώδιο ethernet.

Aκριβώς έτσι τον έχω συνδέσει.Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω τιποτα άλλο αφού το configaration utility αρνείται πεισματικά να ανοίξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...