[email protected] Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Eδώ και πολύ καιρό εχο παρατηρείσει ενα Path στα Windows μου >C:\system Volume Informations Προσπάθησα να μπώ εκεί μεσω των Linux Μου (Suse 10.0) και απ' ότι είδα ... ειναι Γεματο με Διαγραμενα και Μη Διαγραμενα αρχεια. ωστόσο Όταν Προσπαθώ να Μπώ απο τα Windows μου .... Μου λέει οτι Δεν επιτρέπετε Η προσβαση Αφτο που θα ήθελα να ροτισω ειναι: Είναι νόμιμο Ή μαλλον Δεχτο Προς εμάς Να υπάρχουν Directories Στα οπία να Μην μασ επιτρεπετε Η είσοδος στο Ιδιο μασ το συστημα .......?????? Και ακόμη να αποθικέβονται αρχεια εκει τα οπία να Μην εχοθμε δοσει Την Προσβαση εμείς, να Αποθηκεφτουν ????????? Και γενικά, Ξερει κανένας τι ρόλο Βαρα αφτο το Directory??????
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 απο όσο θυμάμαι μπορεί να κάνω και λάθος είναι για το system restore για αυτό τον λόγο δεν σε αφήνει να έχεις πρόσβαση για να λειτουργούν τα restore points
nick_gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 απο όσο θυμάμαι μπορεί να κάνω και λάθος είναι για το system restore για αυτό τον λόγο δεν σε αφήνει να έχεις πρόσβαση για να λειτουργούν τα restore points Σωστά θυμάσαι Άν θέλεις πρόσβαση για κάποιο λόγο διάβασε εδώ http://support.microsoft.com/kb/309531
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.