Προς το περιεχόμενο

rocket launcher και Αμερικάνικη πρεσβεία

shadowmsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

"Έχετε συμμετάσχει σε γενοκτονία;" "Ναι, με κυνηγούσαν κάτι Χούτου με μαχαίρες μαζί με άλλους 1.000.000 Τούτσι".

Αυτό είναι που λέμε, η συμμετοχή μετράει.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αχαχαχαχαχαχαχαχα, καλά σοβαρά μιλάς, υπάρχει τέτοια ερώτηση;

ναι υπάρχει και την συμπληρώνεις μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που πας ΗΠΑ. Υπάρχουν και άλλες ηλίθιες ερωτήσεις (τις είπε ο δικηγόρος:D )......όλα έχουν να κάνουν με ψυχολογία. Προφανώς έχουν υπολογίσει την πιθανότητα κάποιος να παραδεχτεί οτί είναι τρομοκράτης :D

Δημοσ.

[Molis eida to note gia Greeklish. Sto Mac pou grafo mono den exei tetoio note. An to sviste krima, apla kratiste mono to link...laterz]

Erotiseis pou tha provlepetai na exei i forma sto mellon (tis exo sumplirosei 3 fores!):

"Exete ka*les kai skopevete na **** amerikanido politi?"

"Pote itan i teleutaia fora pou paiksate FPS paixnidia?"

"Ti skor eixate?"

"Sas aresei to kous kous / xoumous?"

"Exete pote petaksei pytotexnimata? An nai poses fores kai pote?"

"Exete diarrhea?"

EINAI POLY MALAK*S!!!!!!!!!!!!!! (steile minima sto 1800676767 to krufo gramma kai tha kerdiseis mia visa)

Gia to sovaro tou pragmatos kai ego goustaro pou xreiazomaste visa gia na pame US. Episis na prosexete ta diafora diafimistika se yahoo klp gia tin klirosi free green cards apo US. Einai men alitheia gia osous tin paroun (?), alla gia tous upoloipous dra arnitika. Einai mia apo tis erotiseis sti forma an exeis parei meros se tetoio diagonismo gia na doun poios exei skopo na meinei.

Deite to zoon ti reporter ton NY Times, Anthee Carassava, ti egrapse gia tin epithesi simera

http://www.nytimes.com/2007/01/12/world/europe/12cnd-greece.html?_r=1&oref=slogin

Me ta forera references tis se gegonota kai statistikes, aneferei metaksu allon oti

"A strong anti-American sentiment runs through a segment of the Greek population"

"The November 17 guerrilla group was dismantled in 2002. Since then, however, a string of copycat terror cells have emerged, striking government buildings and foreign business interests."

Auta pou leei einai *** kai kanei kako sti xora mas. Epsaksa na vro to email tis na tis ta souro, alla den ta katafera.

H ekfrasi "guerilla groups" einai paaaara polu in fetos....KRAAAAA!!!!!!

Δημοσ.
Ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν για να υποβληθεί αίτημα για visa στις ΗΠΑ:

Εχετε ποτέ συλληφθεί ή καταδικαστεί για οποιοδήποτε αδίκημα ή έγκλημα ακόμα κι αν σας έχει δοθεί το ευεργέτημα της χάρης, αμνηστείας

ή άλλης σχετικής νόμιμης πράξης;

Εχετε ποτέ διακινήσει ή πουλήσει απαγορευμένες ουσίες (ναρκωτικά) ή έχετε υπάρξει ιερόδουλος ή προαγωγός ιερόδουλων;

Ενδιαφέρεστε να μπείτε στις Η.Π.Α για να αναμιχθείτε σε παραβάσεις τελωνιακού ελέγχου εξαγωγών, ανατρεπτικές ή τρομοκρατικές

ενέργειες ή άλλου είδους παράνομες πράξεις;

Είσαστε μέλος ή αντιπρόσωπος τρομοκρατικής οργάνωσης όπως πρόσφατα καθορίστηκε απο τον Υπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α;

Εχετε ποτέ συμμετάσχει σε διωγμούς μετά απο καθοδήγηση της Ναζιστικής Κυβερνήσεως της Γερμανίας ή έχετε ποτέ συμμετάσχει σε γενοκτονία;

Εχετε ποτέ κατακρατήσει την κηδεμονία παιδιού με Αμερικανική υπηκοότητα εκτός Η.Π.Α απο άτομο που του/της έχει παραχωρηθεί η νόμιμη κηδεμονία απο Αμερικανικό δικαστήριο;

Έχετε ποτέ ψηφίσει στις Η.Π.Α κατά παράβαση οποιουδήποτε νόμου ή κανονισμού, ή έχετε απαρνηθεί Αμερικανική υπηκότητα για λόγους αποφυγής φορολόγησης;

Έχετε ποτέ νοσήσει από μεταδοτική ασθένεια επικίνδυνη για την δημόσια υγεία ή απο επικίνδυνη παθολογική ή διανοητική πάθηση ή υπήρξατε ποτέ χρήστης ναρκωτικών ουσιών ή ναρκομανής;

Από το επίσημο site της πρεσβείας των ΗΠΑ:

http://athens.usembassy.gov/vi/app_forms.htm

Αν απαντήσω ΝΑΙ σε όλα τι θα μου κάνουν;

α) Θα μου αρνηθούν έκδοση βίζας;

β) Θα με συλλάβουν;

γ) Θα με εκτελέσουν χωρίς πολλά πολλά...;

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν απαντήσω ΝΑΙ σε όλα τι θα μου κάνουν;

α) Θα μου αρνηθούν έκδοση βίζας;

β) Θα με συλλάβουν;

γ) Θα με εκτελέσουν χωρίς πολλά πολλά...;

Όχι βέβαια.

Απλώς θα κερδίσεις ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής εδώ. Τσάμπα διακοπές. ;)

Δημοσ.
Ε, ήμουν λίγο άτακτος στα νιάτα μου. Και τώρα στα 97 ξαναζωήρεψα και ξεκινάω τον γύρο του κόσμου.

Κατάρα... παραλίγο να ξεκολλήσει ο αριστερός μου πνεύμονας από τα γέλια.

Πέραν της πλάκας, αυτό που αναφέρει ο Doomx μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Ανέφεραν τα Αμερικανικά πρακτορεία πως η οποιαδήποτε οργάνωση ήταν υπεύθυνη για το χτύπημα προσπαθεί να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων, οι οποίοι είναι αντια-Αμερικανοί. Κι εγώ σου λέω ότι είμαστε αντι-Αμερικανοί. Θεωρούν ότι τη βρίσκουμε με τύπους που κυκλοφορούν με μπαζούκας; Δηλαδή, συγγνώμη, αλλά πόση λαϊκή υποστήριξη είχε η 17Ν όλα αυτά τα χρόνια; Έχουν μπλέξει μου φαίνεται τον Επαναστατικό Αγώνα με τη Χεζμπολά.

Ή κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια και νομίζουν ότι είμαστε τα ίδια σκατά μ' αυτούς ή νομίζουν πως η Ελλάδα είναι κάποια από τις φτωχές χώρες της Μέσης Ανατολής (και δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως δεν έχουν ιδέα κατά που πέφτει η Ελλάδα), που ζει μέσα στον ανταρτοπόλεμο.

Κάφροι.

Δημοσ.
Έχουν μπλέξει μου φαίνεται τον Επαναστατικό Αγώνα με τη Χεζμπολά.

Δυσκολο να πεις αν ήταν προβοκάτσια ή οχι το χτύπημα.

Δυο πραγματάκια

Ο Ρις βγήκε μια φορά μόνο όταν ήρθαν οι κάμερες και μια δεύτερη όταν ήρθε η Ντόρα.H her masters voice.

Επιπλέον οπου να ναι ξεκινάει και το εφετείο για την 17 νοέμβρη.Χμμ οι δικαστές ως γνωστόν στη χώρα είναι είτε φόλα αριστεροί είτε Πασόκοι.Ετσι λοιπόν οι φολα αριστεροί που ίσως έδιναν και κάποια ελαφρυντικά στα μέλη της 17Ν ίσως με αυτή την επίθεση το ξανασκεφτόντουσαν.

Θα δείξει τι είναι.Πάντως εμενα μου φαίνεται ότι όλα αυτά είναι προβοκάτσιες για να συνεχιστεί η απαραίτητη Πολυδωρίαση της ελληνικης αστυνομίας που αντί να ψάχνει τους κλέφτας και βιαστάς κυνηγάει ψύλλους στα άχυρα.

Χαιρομαι όμως που αν ισχύει αυτό μας δείχνουν τα ξένα μέσα ως η μόνη χώρα που πολιτικά (γιατί κοινωνικά είμαστε πολύ πιο αμερικανοι από πολλούς ευρωπαίους) αντιστεκόμαστε στη νέα τάξη πραγματων

Εχετε ποτέ συμμετάσχει σε διωγμούς μετά απο καθοδήγηση της Ναζιστικής Κυβερνήσεως της Γερμανίας ή έχετε ποτέ συμμετάσχει σε γενοκτονία;

Καλά μου φαίνεται ότι πρέπει να εκσυγχρονίσουν τις ερωτήσεις.Σε λίγο καιρό θα ρωτάνε.Εχετε δουλέψει στο ιράν ως πυρηνικός φυσικός ή συμμετείχατε ως οικονομικός σύμβουλος στην κυβέρνηση του Ούγκο Τσάβες;

Δημοσ.
Καλά μου φαίνεται ότι πρέπει να εκσυγχρονίσουν τις ερωτήσεις.Σε λίγο καιρό θα ρωτάνε.Εχετε δουλέψει στο ιράν ως πυρηνικός φυσικός ή συμμετείχατε ως οικονομικός σύμβουλος στην κυβέρνηση του Ούγκο Τσάβες;

Καλά, ας μην το ανοίξω τώρα περί απορρόφησης επιστημόνων του 3ου Ράιχ. Ξέρανε οι άποικοι τι είναι το αεριωθούμενο, οι διηπειρωτικοί πύραυλοι και οι κατευθυνόμενες βόμβες πριν να κλέψουν τις έρευνες το 45, μη χε.

Δημοσ.
Κατάρα... παραλίγο να ξεκολλήσει ο αριστερός μου πνεύμονας από τα γέλια.

Πέραν της πλάκας, αυτό που αναφέρει ο Doomx μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Ανέφεραν τα Αμερικανικά πρακτορεία πως η οποιαδήποτε οργάνωση ήταν υπεύθυνη για το χτύπημα προσπαθεί να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων, οι οποίοι είναι αντια-Αμερικανοί. Κι εγώ σου λέω ότι είμαστε αντι-Αμερικανοί. Θεωρούν ότι τη βρίσκουμε με τύπους που κυκλοφορούν με μπαζούκας; Δηλαδή, συγγνώμη, αλλά πόση λαϊκή υποστήριξη είχε η 17Ν όλα αυτά τα χρόνια; Έχουν μπλέξει μου φαίνεται τον Επαναστατικό Αγώνα με τη Χεζμπολά.

Ή κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια και νομίζουν ότι είμαστε τα ίδια σκατά μ' αυτούς ή νομίζουν πως η Ελλάδα είναι κάποια από τις φτωχές χώρες της Μέσης Ανατολής (και δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως δεν έχουν ιδέα κατά που πέφτει η Ελλάδα), που ζει μέσα στον ανταρτοπόλεμο.

Κάφροι.

Ο μέσος Αμερικάνος νομίζει όλα αυτά που λες. Ο μέσος Έλληνας δηλαδή είναι μέσα στα πράγματα όμως ε;

Δημοσ.
Ο μέσος Αμερικάνος νομίζει όλα αυτά που λες. Ο μέσος Έλληνας δηλαδή είναι μέσα στα πράγματα όμως ε;

Τώρα εσύ γιατί γίνεσαι κακός ;

Δημοσ.
Ο μέσος Έλληνας δηλαδή είναι μέσα στα πράγματα όμως ε;

Κάθε κάφρος με τη σειρά του. Τώρα πιάσαμε τους Αμερικανούς. Μετά θα πάμε και στους Έλληνες =P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...