Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πολυμηχάνημα hp

mpampoulas777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πολυμηχάνημα hp και έχω το εξής πρόβλημα.Κάνω την εγκατάσταση του hp κανονικά αλλά μετά όταν πάω να τον συνδέσω, δεν τον αναγνωρίζει καμία usb του υπολογιστή. Οι usb θύρες λειτουργούν κανονικά με άλλες συσκευές οπότε δεν παίζει πρόβλημα με αυτές. Επίσης κάποιες φορές αναγνωρίζεται το πολυμηχάνημα από μια συγκεκριμένη θύρα αλλά όχι συνέχεια...

που κ που...Όποια βοήθεια,καλοδεχούμενη!

Δημοσ.
Έχω ένα πολυμηχάνημα hp και έχω το εξής πρόβλημα.Κάνω την εγκατάσταση του hp κανονικά αλλά μετά όταν πάω να τον συνδέσω, δεν τον αναγνωρίζει καμία usb του υπολογιστή. Οι usb θύρες λειτουργούν κανονικά με άλλες συσκευές οπότε δεν παίζει πρόβλημα με αυτές. Επίσης κάποιες φορές αναγνωρίζεται το πολυμηχάνημα από μια συγκεκριμένη θύρα αλλά όχι συνέχεια...

που κ που...Όποια βοήθεια,καλοδεχούμενη!

σε τι λειτουργικό είσαι?

Δημοσ.
windows xp

μια λύση : system restore!!! δοκίμασέ το και προσπά8ησε ξανα! εγκατέστησε πάλι τους drivers και προσπάθησε πάλι!

ή στήστον με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο! βάλτον πάνω και βάλε τους drivers όταν στους ζητήσει!

Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη λύση, πι8ανό να παίξει!!!

Δημοσ.

το συνέδεσες απο την αρχή ή περίμενες να στο ζητήσει όπως λένε οι οδηγίες?

μήπως υπάρχουν νεώτεροι drivers για να κατεβάσεις?

sorry για τις παιδιάστικες ερωτήσεις αλλά τσεκάρεις πρώτα τα βασικά και μετά συνεχίζεις

Δημοσ.

μηπως πρεπει πρωτα να βαλεις το usb του εκτυπωτη(να ξεκινησει η διαδικασία εντοπισμου καινουργιου υλικου) και επειτα να βαλεις το cd εγκαταστασης?

Δημοσ.
μηπως πρεπει πρωτα να βαλεις το usb του εκτυπωτη(να ξεκινησει η διαδικασία εντοπισμου καινουργιου υλικου) και επειτα να βαλεις το cd εγκαταστασης?

mallon etsi kaneis stantar zhmia toulaxiston oses fores mou exei tyxei panta to hardware kshlwthhke sto telos kai ksanaperasthke

des sto site ths hp mpas kai exei kanena driver update merikes fores pairnoun xampari thn kafrila tous afou exoun poulhthei 5-6 partides

Δημοσ.
Μόλις τώρα πέρασα όλους τους drivers αφού ο υπολογιστής είναι καινούργιος.Καμιά άλλη ιδέα?

1. Aν έχεις την δυνατότητα (και την υπομονή) προσπά8ησε να το στήσεις σε άλλο pc.

Ή...

2. Αφού το pc ειναι καινούργιο δοκίμασε με clean install και χωρίς service pack ή update! Άν δεν κάνει έτσι, δοκίμασε πάλι μέ τα updates!

σε λυπάμαι λίγο με τις λύσεις που σου δίνω... αλλά δυστυχώς παιδια τα XP έχουν πολλές φορές, παράλογες λύσεις!!!!

Δημοσ.

Μήπως δεν χρησιμοποιείς την ίδια θύρα usb στην οποία το έκανες εγκατάσταση??

Και εγώ το ίδιο πολυμηχάνημα έχω και όταν δεν το βάλω σε συγκεκριμένη θύρα,δεν το αναγνωρίζει.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...