theoritikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Αγόρασα νεο pc πριν λίγο καιρό, και θέλησα να δοκιμάσω κάνα καινούριο game, να δω πως είναι είναι (όλα αυτά τα χρόνια είχα το xbox για gaming μην με παρεξιγήσετε ). Προς μεγάλη μου έκπληξη σχεδόν κανένα video club δεν είχε καινούρια games στο Παγκράτι. Το μόνο που έχει είναι το Salina αλλά τα νοικιάζουν στην απαράδεκτη τιμή των 7.5?! Όλοι οι άλλοι το πολύ να έχουν κανα pro evo 6 ή κανα need for speed carbon ή στην χειρότερη games δυετίας ή τριετίας! Αν είναι δυνατόν! Γνωρίζει κανείς σας κανένα video club που να είναι ενημερωμένο και να έχει λογικές τιμές?
tonypapadovic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ψάξε βρες κανα Videorama! 1,5Ε σχεδόν όλα τα καινούργια παιχνίδια για δυο μέρες. Στους Αμπελόκηπους, αν και έχω καιρό να πάρω (λόγω DSL), είχε όλα τα καινούργια (ή σχεδόν όλα). Σίγουρα και σε κάποια Video Blue έχει παιχνίδια. Α! Την μεγαλύτερη ποικιλία την έχω δει σε Video Inn, αλλά τα έχει 4Ε τις 3 μέρες.
Kyro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Εμένα τα videoclub στη γειτονιά μου δεν έχουν καν παιχνίδια για PC. Μόνο για XBOX και PS :( :(
Vagos_46 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 κοιτα και στα seven εχουν καλες τιμες. τριημερο στα 2 ευρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.