tom-f Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Το pc ενός φίλου είχε κάποια πρόβληματα με επανεκινήσεις και τέτοια τα οποία παραπέμπουν σε τροφοδοτικό.Τις τελευταίες ημέρες όταν το άνοιγε μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα αυτό έκλεινε, οποτε βγάλαμε το συμπέρασμα ότι τα "εφτησε" τελείως το τροφοδοτικό.Κάποιος άλλος του πρότεινε να το βγάλει απο την πρίζα για λίγα λεπτά και αν αυτο δεν λειτουργήσει τότε σίγουρα τέλειωσε το τροφοδοτικό.Το περίεργο είναι οτι αφού το έβγαλε απο την πρίζα δεν έχει πρόβλημα.Μου φάνηκε περίεργο που λύθηκε ετσι αυτό το πρόβλημα και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται η λύση του.Αν ξέρει κάποιος το ποιός είναι ο λόγος που το τροφοδοτικό "ξεκκόλησε" μετά απο αυτό ας μου το εξηγήσει.
PATRINOS06 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 αν ειναι υπολογιστης 4ετιας+ δεν μου φαινεται καθολου περιεργο,τα παλια τραοφοδοτικα καναν κατι τετοια.εμενα μου εχει τυχει να μην ανοιγει καν το πισι και οταν το βγαλαμε απ'την πριζα και το ξαναβαλαμε δουλεψε και δουλευει ακομα μια χαρα.μαλλον κατι παιζει με τις ασφαλειες
legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Το pc ενός φίλου είχε κάποια πρόβληματα με επανεκινήσεις και τέτοια τα οποία παραπέμπουν σε τροφοδοτικό.Τις τελευταίες ημέρες όταν το άνοιγε μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα αυτό έκλεινε, οποτε βγάλαμε το συμπέρασμα ότι τα "εφτησε" τελείως το τροφοδοτικό.Κάποιος άλλος του πρότεινε να το βγάλει απο την πρίζα για λίγα λεπτά και αν αυτο δεν λειτουργήσει τότε σίγουρα τέλειωσε το τροφοδοτικό.Το περίεργο είναι οτι αφού το έβγαλε απο την πρίζα δεν έχει πρόβλημα.Μου φάνηκε περίεργο που λύθηκε ετσι αυτό το πρόβλημα και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται η λύση του.Αν ξέρει κάποιος το ποιός είναι ο λόγος που το τροφοδοτικό "ξεκκόλησε" μετά απο αυτό ας μου το εξηγήσει. Έχει να κάνει με το πρωτεύον ρευμα (220V εναλλασόμενο) που παραμένει στο τροφοδοτικο παρόλο που το έχετε κλείσει με shut down. Το τροφοδοτικο είναι σε stand by state. Κάποιοι πυκνωτές κρατάνε ρεύμα και δεν αποφορτιζονται σωστά. Όταν όμως βγάλετε το καλώδιο (ή κλείσετε το διακόπτη που ενδεχωμένως υπάρχει) υπάρχουν (ώς επι το πλείστον) κάποια Led που τους αποφορτιζουν (όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο και για αυτό το σκοπό είναι). Μετά είναι όλα καλα! Έτοιμοι πάλι να δεχτούν νέο ρευματάκι! Συμβουλή: Σε διακοπές ρευματος είναι πολύ πι8ανό να χρειάζεται αυτή η διαδικασία, να βγάλετε το καλώδιο δηλαδή (όταν δεν ξεκινάει το pc). Δοκιμάστε το τουλάχιστον 1 φορές, πρίν αρχίσετε να ψάχνετε σε κάποιο κατάστημα το πόσο κάνει το power supply...
ANEMOS-V Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 malon exoun xalasei kapioi pyknotes kai ta parousiazei ayta.. stin alli periptosi oi piknotes leitourgoun etsi opos anaferei o legend77 omos poiotiko trofodotiko eine aparadekto na kanei tetoia kolpa.. an sto ksanakanei merikes fores..etimasou gia neo PSU. kalo vevea eine na pareis & ena UPS an den exeis..
tom-f Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλά είναι σιγουρο ότι θα πάει για καινούριο.Απλά το πόσταρα επειδή μου φάνηκε περίεργο το θέμα με την πρίζα.
legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλά είναι σιγουρο ότι θα πάει για καινούριο.Απλά το πόσταρα επειδή μου φάνηκε περίεργο το θέμα με την πρίζα. Αρχηγέ μου δεν είναι απαραίτητο να το κάνει άμεσα. Ας το παρακολουθήσει και αν συνεχίσει τότε μόνο να προβεί σε αλλαγη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.