yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα, Χρειάζομαι ένα αμάξι με 8-9 θέσεις (νομίζω ότι 9-θεσιο είναι το μέγιστο που μπορεί να οδηγήσει κανείς με απλό δίπλωμα, σωστά; ) για μεταφορά παιδιών σε φροντιστήριο. Ποια μοντέλα προτείνετε;
shadowmsc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 θα βρεις τον μπελα σου εσυ πάρε μια Limo.
^BOOMBOOM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Πήγαινε δες το Ford Transit. Είναι σχεδόν μονοπώλειο και για να το προτιμούν οι περισσότερες εταιρίες leasing λογικά θα είνια ευχαριστημένοι. Είχα χρησιμοποιήσει ένα καλοκαίρι το προηγούμενο μοντέλο και για την χρήση και το είδος του ήτανε πολύ καλό.
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Το Ford Transit είναι καταπληκτικό αμάξι (το είχαμε μέχρι που το στούκαρε ο αδερφός μου και το έκαψε ολοσχερώς, ευτυχώς αυτός δεν έπαθε τίποτα). Καθότι όμως τα λεφτά δεν φτάνουν, θα ήθελα να μου πείτε διάφορα μοντέλα ώστε να δω ποιο πωλείτε μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Θα μου βγει πιο φτηνό απ' το να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο; Όχι, δεν έχω σκεφτεί γιατί δεν γνωρίζω σχετικά.
PATRINOS06 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 leasing ειναι κατι σαν rent-a-car αλλα για επιχειρησεις.δεν πληρωνεις ασφαλειες εξοδα συντηρηση τιποτα παρα μονο ενα "ενοικιο" στην εταιρεια leasing δεν ξερω καθολου τιμες και τα σχετικα αλλα γιατι δεν το ψαχνεις? μπορει και να σε συμφερει
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Οκ, θα το κάνω. Μέχρι τότε, τι μοντέλα υπάρχουν για τέτοιου είδους αμάξια;
^BOOMBOOM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει το Fiat Scudo, βασισμένο στο παλιό MPV της Fiat/PSA. Δεν ξέρω πόσο καλό/αξιόπιστο ειναι αλλά σίγουρα είναι φθηνότερο του Transit.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 περι leasing, ειναι μακροχρονια μισθωση με option αγορας μετα την διαρκεια συμβολαιου. Το θετικο ειναι οτι οι δοσεις ειναι πιο χαμηλες απο το να το αγοραζες με δανειο ή με χρηματοδοτηση, + οτι δεν πληρωνεις τον φορο που θα πληρωνεις αν το αγορασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.