Προς το περιεχόμενο

Αμάξι με 8-9 θέσεις

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χρειάζομαι ένα αμάξι με 8-9 θέσεις (νομίζω ότι 9-θεσιο είναι το μέγιστο που μπορεί να οδηγήσει κανείς με απλό δίπλωμα, σωστά; ) για μεταφορά παιδιών σε φροντιστήριο.

Ποια μοντέλα προτείνετε;

Δημοσ.

Πήγαινε δες το Ford Transit. Είναι σχεδόν μονοπώλειο και για να το προτιμούν οι περισσότερες εταιρίες leasing λογικά θα είνια ευχαριστημένοι.

Είχα χρησιμοποιήσει ένα καλοκαίρι το προηγούμενο μοντέλο και για την χρήση και το είδος του ήτανε πολύ καλό.

Δημοσ.

Το Ford Transit είναι καταπληκτικό αμάξι (το είχαμε μέχρι που το στούκαρε ο αδερφός μου και το έκαψε ολοσχερώς, ευτυχώς αυτός δεν έπαθε τίποτα).

Καθότι όμως τα λεφτά δεν φτάνουν, θα ήθελα να μου πείτε διάφορα μοντέλα ώστε να δω ποιο πωλείτε μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.

Δημοσ.

leasing ειναι κατι σαν rent-a-car αλλα για επιχειρησεις.δεν πληρωνεις ασφαλειες εξοδα συντηρηση τιποτα παρα μονο ενα "ενοικιο" στην εταιρεια leasing

δεν ξερω καθολου τιμες και τα σχετικα αλλα γιατι δεν το ψαχνεις? μπορει και να σε συμφερει

Δημοσ.

Υπάρχει το Fiat Scudo, βασισμένο στο παλιό MPV της Fiat/PSA. Δεν ξέρω πόσο καλό/αξιόπιστο ειναι αλλά σίγουρα είναι φθηνότερο του Transit.

Δημοσ.

περι leasing, ειναι μακροχρονια μισθωση με option αγορας μετα την διαρκεια συμβολαιου. Το θετικο ειναι οτι οι δοσεις ειναι πιο χαμηλες απο το να το αγοραζες με δανειο ή με χρηματοδοτηση, + οτι δεν πληρωνεις τον φορο που θα πληρωνεις αν το αγορασεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...