Προς το περιεχόμενο

Πως σωζεις Flash player videos??????

pap5mhla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω διαβασει τις συζητησεις που εγιναν πανω στο θεμα, αλλα δεν ελυσαν το προβλημα μου. Δοκιμασα τα site τυπου http://www.keepvid.com κ.α. αλλα δεν εγινε τιποτε, τουλαχιστον για τα site που ενδιαφερομαι. Επισης δοκιμασα και προγραμματα τυπου Movie Extractor Scout κ.α. αλλα παλι τιποτε δεν εγινε.

Εχω εγκαταστησει το Macromedia Flash 8 professional, αλλα δεν ξερω ουτε να το δουλευω, ουτε αν μπορει να σωσει βιντεακια (ξερει κανεις να μου πει?).

Γνωριζει κανεις κανενα τροπο να τα σωζει απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ site, ειτε με προγραμμα ειτε με κατι αλλο?

Δημοσ.

Εχθές εκεί που έψαχνα τα addons του Firefox βρήκα το VideoDownloader που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Απλά πρέπει να κατεβάσεις και έναν FLV player. Για περισσότερα στο FAQ του site του VideoDownloader

Δημοσ.

Αν έχεις internet explorer θα χρειαστείς τα παρακάτω:

1) το ie-1.0.reg ,θα το βρείς εδώ : http://www.viloader.net/#

2) ένα flv player (για να δείς τα αρχεία)

Όταν κατεβάσεις το ie-1.0.reg και το εγκαταστήσεις,πηγαίνεις στο site που είναι το video και κάνεις δεξί κλίκ στο backround (και όχι στο video),θα πατήσεις την επιλογή download video(δεν υπήρχε πριν) μετά από λίγο θα σου βγεί ένα μικρό πινακάκι.Εκεί θα πατήσεις download(το γράφει πάνω πάνω),θα γράψεις την ονομασία του και το αποθηκεύεις όπου θες.

Υ.Γ.: Αν δεν αναφνωρίζει ο Η/Υ το αρχείο (αφού έχεις εγκαταστήσει το flv player),τότε μετά το όνομα που του έχεις βάλει συμπλήρωσε το .flv

π.χ. Ήταν nickT,το κάνεις nickT.flv 8-)

Δημοσ.

μια ενναλακτικη ειναι να πας στην προβολη πηγαιου κωδικα να δεις που ειναι αποθηκευμενο το video και να το κατεβασεις με download manager.προσωπικα βεβαια προτιμω την λυση του djargad

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια. Τα καταφερα τελικα με τα FLV αρχεια και το VideoDownloader. Ομως βρηκα και καποια αρχεια που δεν μπορω να τα κατεβασω. Ειναι SWF και καταφερα μονο να τα δω με το Flash Movie Player.

Το VideoDownloader δεν κανει τιποτε μαλλον σε αυτα.

Εδω σας δινω ενα παραδειγμα: --------------------------------------

Το VideoDownloader μου δινει να σωσω το: embed_player_v2.swf, το οποιο δεν παιζει μετα.

Το Flash Movie Player το παιζει αλλα θελει να το κατεβαζει καθε φορα απο την ----------------- address που δινει το VideoDownloader.

Υπαρχει λυση αποθηκευσης τετοιων αρχειων??

Δημοσ.

Ναι υπάρχει. Καταρχήν μπορείς πάντα να κοιτάξεις αν το αποθηκεύει στα Temporary Internet Files μέσα στο Documents and Settings. Πολλά αποθηκεύονται εκεί και μπορείς να τα κάνεις απλά ένα copy.

Ακόμη υπάρχει για τον Explorer το Flash Saving Plugin που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Για Mozilla δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι αντίστοιχο.

Τέλος υπάρχει ένα πολύ βολικό προγραμματάκι, 3 mb περίπου, που λέγεται Sothink SWF Decompiler MX 2005 το οποίο κάνει ένα .swf αρχείο σε .fla και μέσα σ' όλα τα άλλα βγάζει εικονίδιο στον Internet Explorer για να σώζεις τα flashακια που βλέπεις. Δεν είναι free όμως νομίζω. Αυτά...

Δημοσ.
Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια. Τα καταφερα τελικα με τα FLV αρχεια και το VideoDownloader. Ομως βρηκα και καποια αρχεια που δεν μπορω να τα κατεβασω. Ειναι SWF και καταφερα μονο να τα δω με το Flash Movie Player.

Το VideoDownloader δεν κανει τιποτε μαλλον σε αυτα.

Εδω σας δινω ενα παραδειγμα: http://www.spicyclip.com/change_room_blow_job.php

Το VideoDownloader μου δινει να σωσω το: embed_player_v2.swf, το οποιο δεν παιζει μετα.

Το Flash Movie Player το παιζει αλλα θελει να το κατεβαζει καθε φορα απο την http://pc.xtube.com/embed_player_v2.swf?auto=0&video_id=Sd42W2rTSsm address που δινει το VideoDownloader.

Υπαρχει λυση αποθηκευσης τετοιων αρχειων??

μμμμμμ μήπως πρέπει να σβήσεις το link γιατι αμα το δει κανένας mod την έβαψες...:confused:

Δημοσ.
χαχα, αυτό κι αν είναι παράδειγμα! ευτυχώς που το επισήμανε ο emilios γιατί θα πέρναγε απαρατήρητο :P

το λινκ απο μονο του τα λεει ολα,δεν χρειαζεται να πας στη σελιδα για να το καταλαβεις...

ειναι offline το παλικαρι τωρα....την εβαψε

Δημοσ.

σβήστο asap όμως γιατί έχουν απόλυτο δίκιο οι προηγούμενοι

Εγώ απάντησα χωρίς να κοιτάξω καν τι έλεγε το link. Βασικά δεν ξέρω καν αν θα βοηθήσει αυτό που του έγραψα για τέτοια αρχεία..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...