Προς το περιεχόμενο

Routers simvatoi me wii-ds

fermat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eδώ είσαι για ασύρματα routers. Αν θέλεις να το κάνεις μέσω ενσύρματου, θα πρέπει ή να δημιουργήσεις τοπικό wi-fi δύκτιο μέσω του nintendo wi-fi connector ή να συνδέσεις το wii σου με το router σου μέσω καλωδίου lan (εκτός αν γίνεται και μέσω usb, ας με διορθώσει κάποιος).
Δημοσ.

nomizw einai simvato ayto pou exeis.. pantos paidia pira ena sweex apo carrefour sto 60 eyro kai mou doyleyei apsoga me to wii kai me to ds...

mporeis vevaia na pareis kai to wi-fi adaptor tis nintento pou me kainourious drivers doyleyei kai me to wii

Δημοσ.
nomizw einai simvato ayto pou exeis.. pantos paidia pira ena sweex apo carrefour sto 60 eyro kai mou doyleyei apsoga me to wii kai me to ds...

mporeis vevaia na pareis kai to wi-fi adaptor tis nintento pou me kainourious drivers doyleyei kai me to wii

Και με τους παλιούς μιά χαρά δουλεύει.

Αλλά δεν αξίζει για τον απλό λόγο ότι το Nintendo USB Wi-Fi κοστιζει στην καλύτερη 40 Ευρώπουλα, ενώ με 10 ακόμα αγοράζεις Wireless Router.

Με το Nintendo USB Wi-Fi μπαρμπαδέλι, είσαι αναγκασμένος να έχεις και το PC σου ανοιχτό.

Αυτό έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, για τον απλούστατο λόγο όμως ότι ούτως ή άλλως έχω το PC μου ανοιχτό 24 ώρες το 24-ωρο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Αλλά δεν αξίζει για τον απλό λόγο ότι το Nintendo USB Wi-Fi κοστιζει στην καλύτερη 40 Ευρώπουλα, ενώ με 10 ακόμα αγοράζεις Wireless Router.

Από που μπορείς να αγοράσεις τόσο φθηνά ένα wireless router? Και ποια η διαφορά του με το access point...? Αν αγοράσω σκέτο access point δεν θα κάνει για να συνδέσω το wii? :rolleyes: :oops: Δεν με απασχολεί αν πρέπει να εχω το pc ανοιχτό, αλλά το wi-fi της nintendo δεν υπάρχει Ελλάδα πια... Εξαντλήθηκε και απο nortec... :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...