fermat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Geia sas pedia.Mporei kapios na mou pei simvatous routers me wii i ds?Prepei na einai asirmatoi i ensirmatoi ktl?:|
BucketheadGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Eδώ είσαι για ασύρματα routers. Αν θέλεις να το κάνεις μέσω ενσύρματου, θα πρέπει ή να δημιουργήσεις τοπικό wi-fi δύκτιο μέσω του nintendo wi-fi connector ή να συνδέσεις το wii σου με το router σου μέσω καλωδίου lan (εκτός αν γίνεται και μέσω usb, ας με διορθώσει κάποιος).
fermat Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Thanks file.Paidia ego exo ena router usrobotics9107. Kserei kaneis an auto to modelo einai simvato me ta sistimata tis nintendo wii-ds?Einai wireless:(
notorious20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 nomizw einai simvato ayto pou exeis.. pantos paidia pira ena sweex apo carrefour sto 60 eyro kai mou doyleyei apsoga me to wii kai me to ds... mporeis vevaia na pareis kai to wi-fi adaptor tis nintento pou me kainourious drivers doyleyei kai me to wii
panther_512 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 nomizw einai simvato ayto pou exeis.. pantos paidia pira ena sweex apo carrefour sto 60 eyro kai mou doyleyei apsoga me to wii kai me to ds... mporeis vevaia na pareis kai to wi-fi adaptor tis nintento pou me kainourious drivers doyleyei kai me to wii Και με τους παλιούς μιά χαρά δουλεύει. Αλλά δεν αξίζει για τον απλό λόγο ότι το Nintendo USB Wi-Fi κοστιζει στην καλύτερη 40 Ευρώπουλα, ενώ με 10 ακόμα αγοράζεις Wireless Router. Με το Nintendo USB Wi-Fi μπαρμπαδέλι, είσαι αναγκασμένος να έχεις και το PC σου ανοιχτό. Αυτό έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, για τον απλούστατο λόγο όμως ότι ούτως ή άλλως έχω το PC μου ανοιχτό 24 ώρες το 24-ωρο.
hawkj83 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Που μπορώ να προμηθευτώ το wi-fi usb connector της nintendo guyz?
theoritikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Aυτό το sweex το έχουν ακόμα στα carrefour ?
hawkj83 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Αλλά δεν αξίζει για τον απλό λόγο ότι το Nintendo USB Wi-Fi κοστιζει στην καλύτερη 40 Ευρώπουλα, ενώ με 10 ακόμα αγοράζεις Wireless Router. Από που μπορείς να αγοράσεις τόσο φθηνά ένα wireless router? Και ποια η διαφορά του με το access point...? Αν αγοράσω σκέτο access point δεν θα κάνει για να συνδέσω το wii? :oops: Δεν με απασχολεί αν πρέπει να εχω το pc ανοιχτό, αλλά το wi-fi της nintendo δεν υπάρχει Ελλάδα πια... Εξαντλήθηκε και απο nortec... :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.