Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Και άλλοι λένε ότι είναι πολύ εύκολο. Αλλά μην ξεχνάμε ότι το campaign όπως και στο NWN 1 είναι απλά "ένα παράδειγμα". Το τι θα φτιάξει η community πάλι πρέπει να δούμε. Ababapanos, το παιχνίδι είναι και single player και multiplayer. Δεν είναι σαν το WoW, δλδ δεν πληρώνεις τον μήνα για το multiplayer του.
tsioudiver Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το εύκολο είναι σχετικό. Ενδεχομένως το πρώτο Act να είναι εύκολο και εισαγωγή στο κυρίως πιάτου του παιχνιδιού. Πάντως υπάρχει και η αυξομείωση της δυσκολίας από τις επιλογές, για τους σκληροπυρηνικούς D&Dάδες. Εγώ χρειάστηκα λίγο χρόνο ώστε να προσαρμόστω στα νέα δεδομένα του παιχνιδιού, που θυμίζουν λίγο απο BG, όπως το Inventory, ή τα Cutscenes που φέρουν υπογραφή KOTOR. Μάλιστα θα έλεγα οτι το παιχνίδι φέρει στοιχεία απο όλα τα προηγούμενα Project της εταιρείας. Όπως και να έχει φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλεία. Ας ελπίσουμε οτι τα bugs θα διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Οι developers διαβάζουν τι γράφεται στο φόρουμ του NWN 2 οπότε έχουμε ελπίδες. Άλλωστε και το NWN1 είχε αρκετά patches. Btw, εγώ παίζω στο D&D Hardcore (που είπες για δυσκολία) και ουκ ολίγες φορές σχεδόν σκότωσα κάποιον με ΑΟΕ (να μην πω για το entangle που κάνουν 2 άτομα του πάρτυ συνέχεια και σταματάει και τους δικούς μου lol). Αλλά και πάλι δεν έχω βρει καμιά μάχη που να ήταν δύσκολη ακόμα, (έχω πάει Act II) εκτός από μια ομάδα githiyanki σε ένα δωμάτιο, αλλά μετά τους περίμενα έξω στην πόρτα (και όπως και στο κανονικό D&D, δεν χωράνε όλοι να βγουν ).
bgeorgalas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά κάνα demo θα βγει? έχετε ακούσει τίποτα?
tsioudiver Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μόλις κατέφθασα στο λιμάνι του Neverwinter οπότε έχω ακόμα δρόμο για την μάχη που λες. Προς το παρόν ένας DireWolf ήταν ο δυσκολότερος εχθρός. Δυσκολότερος που να χρειαστεί 3 γύρους παραπάνω :Ρ Απο την πρώτη αναγνωριστική ματιά ξεχωρίζω την προσωπικότητα των ατόμων που έχεις στο Party κ πως εκφράζουν την γνώμη τους στις διάφορες καταστάσεις που βρίσκεσαι αντιμέτωπος. Αποδοχή κ δυσαρέσκεια για τις επιλογές σου είναι συχνά φαινόμενα κ προσθέτουν ατμόσφαιρα κ συναισθήματα :Ρ . Αλήθεια!, Σε ένα βίντεο στο 2δίκτυο είδα κ έναν Red Dragon κ ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Πάντως, μια ενοχλητική απουσία είναι η επιλογή όλου του Party. Ναι μεν κάνεις χρήση του καθένα ξεχωριστά αλλά με low lvl πλάσματα κ το σπαθί κάνει δουλειά. Και το ΑΙ των Henchmen είναι κάπως αργό. Καθυστερούν να γεμίσουν με αίμα το πάτωμα, με αποτέλεσμα να λερωνώ συνέχεια τα ρούχα μου. Για demo δεν έχει φθάσει κάτι στα αυτιά μου, αλλά που θα πάει..υπομονή. Ενημερωτικά το τρεχω με AMD 3200+ (2MhZ), 1GB RAM, ΑΤΙ X800XL 256MB. Ομαλό scrolling κ ωραία γραφικά αν και δεν είναι το παν αυτά. Προσμονώ για μια δυνατή πλοκή. (βλ. Hordes of the Underdark).
cronos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Σε ένα βίντεο στο 2δίκτυο είδα κ έναν Red Dragon κ ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Τί RPG θα ήταν αν δεν είχε δράκους να σφάξεις.
tsioudiver Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Τί RPG θα ήταν αν δεν είχε δράκους να σφάξεις. Όταν τον αντικρίσεις θα καταλάβεις κ το επιβλητικό του θέματος!
bianca76 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Όταν τον αντικρίσεις θα καταλάβεις κ το επιβλητικό του θέματος! Καταλαβα.....αν ειναι σαν τον Ακουλατραξα η τον red dragon στο nwn1 δεν με βλεπω καλα!!!:roll: :roll: :roll: Ελπιζω και το loot να ειναι καλο γιατι η πανοπλια red dragon ηταν απο τις καλυτερες-μην πω η καλυτερη-σε ολο το game8)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ακουλατράξα? Εγώ θυμάμαι τον Firkraag από BG2 και τον Klauth στο NWN 1. Απ'ότι είδα στο toolset, πρέπει να είναι πολύ μεγάλος.
hurin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ακουλατράξα? Εγώ θυμάμαι τον Firkraag από BG2 και τον Klauth στο NWN 1.Απ'ότι είδα στο toolset, πρέπει να είναι πολύ μεγάλος. Χριστέ μου, γιατί μου τους θύμισες? Αυτό ήταν, δεν κοιμάμαι απόψε...
Blackman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εχθές πήγα και το αγόρασα... την Lawfull Good έκδοση γιατί δεν μου άρεσε το ORC. Παιδιά τι να πω... το πρώτο σοκ όταν έβαλα το παιχνίδι ήταν ότι είναι βασισμένο εξολοκλήρου στην 3.5έκδοση AD&D που παίζω (όπως πολλοί άλλοι) σε pen & paper. Όλες οι επιλογές...όλες οι ρυθμίσεις. τα πάντα... το μεγαλύτερο σοκ όμως το έφαγα όταν στις ρυθμίσεις δυσκολίας (όπου και το έβαλα ένα πάνω από το νορμάλ) είδα ότι είχε ρύθμιση για full κανόνες AD&D...και το πιο σημαντικό...παίζουν live όλα τα saving throughs και φυσικά τα attack of opportunities. WOW Τι είναι αυτό?Για όσους δεν ξέρουν τους εξηγώ με παράδειγμα. 1)Στην μάχη θες να πιεις ένα potion...την ώρα που το κάνεις αυτό, ο αντίπαλος (που είναι ακριβώς δίπλα σου) έχει δυνατότητα attack of opportunity (δηλαδή μία έξτρα ευκαιρία να σε χτυπήσει διότι εσύ δεν αμύνησε ούτε μάχεσε, καθότι πίνεις)... 2)ακριβώς το ίδιο συμβαίνει όταν κινήσε δίπλα από τον εχθρό σου την ώρα της μάχης...ή αυτός δίπλα από εσένα (οπότε τον χτυπάς εσύ) .... τώρα είμαι στην δουλειά και περιμένω το πότε θα γυρίσω για να παίξω και να δω περισσότερο το παιχνίδι. p.s. όποιος θέλεις το player's handbook v3.5 το έχω σε pdf. (όπως και τα υπόλοιπα manuals του κανονικού AD&D) τρέλααααααααααααααααααααααααααα ο Necromancer Sun Elf μου θα τα ισοπεδώσει όλα...όταν μαζέψω και τα prerequisites θα επιλέξω και μία καλή prestige class και θα κυβερνήσω την μέση γη.
tsioudiver Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 το μεγαλύτερο σοκ όμως το έφαγα όταν στις ρυθμίσεις δυσκολίας (όπου και το έβαλα ένα πάνω από το νορμάλ) είδα ότι είχε ρύθμιση για full κανόνες AD&D...και το πιο σημαντικό...παίζουν live όλα τα saving throughs και φυσικά τα attack of opportunities. WOW (...) p.s. όποιος θέλεις το player's handbook v3.5 το έχω σε pdf. (όπως και τα υπόλοιπα manuals του κανονικού AD&D) Να σου πω εχω την εντύπωση πως κ στο NWN1 συνέβαινε το ίδιο, εξου και η χρήση του skill tumble. Οπως και να έχει, αν μπορείς στείλε μ το Handbook, κ το DMG ακόμα αν έχεις. Βασικά τα λέμε μεσω ιιιιμειλ. [email protected] Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Blackman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 και στο 1 τα είχε...αλλά στο 2...πλέον είναι όλο το AD&D σε παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορείς να πιάσεις το τι έκαναν τα παλικάρια... που κανένα review από περιοδικό δεν μπορεί να το δείξει...μόνο εκείνοι που έχουν παίξει pen&paper... έχουν βάλει πλέον ΟΛΟ το βιβλίο...μέσα. όσο για τα pdf θα στα στείλω...έχω όλα τα βιβλία σε pdf (player's handbook, του Dungeon Master και το Monster Handbook)
Vrok Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Όποιος έπεξε αρκετά απ'την υπόθεση να μου πει αν αξίζει να το παίξω multiplayer με κάτι φιλαράκια το OC ή θα χάσω πολύ από τα σενάρια των henchmen?
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Επιτέλους βγήκε. Είναι αρκετά βαρύ για το pc μου though.... Αλλά είναι rpg με dnd rules οπότε δε χρειάζομαι τίποτε άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα