Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τουλαχιστον απο τι εμαθα τρεχει μια χαρα ομως.καλητερα να μην εχει τελεια γραφικα και να μπορεις να παιζεις παρα να μην μπορεις να παιξεις με τιποτα απο τις απαιτησεις που εχει το game

και στην τελικη τι κολημα ειναι αυτο που εχουμε με τα γραφικα rpg παιζουμε και οχι κανα arcade

Δημοσ.
mporeite na kanete post apo ingame screens giati exw dei diafores.kai allou ta grafika maresoun allou de mou aresoun.diabasa kai to review to gamespot kai psiloksenerwsa :(..elege oti sta grafika exei polles apaithseis kai den prosferei ta anamenomena..

my.php?image=newbitmapimagekc8.jpg

Δημοσ.

Ναι παιζουμε rpg αλλα τοσο που εχουν εξελιχθει τα pc μας αρεσει να βλεπουμε κατι ωραιο στις οθονες μας.:)

Δημοσ.

oxi entaksi mia xara einai ta grafika.paratirisate mipws kapoia glitches tou stul na mi pataei o allos sto edafos(sa na sernetai), perierges fatses otan kaneis zoom genika tpt periergo? kai episis mexri ti level mporeis na ftaseis se auto to paixnidi?

ps:deargr thanks gia to upload

• Moderators
Δημοσ.

Τσου, αλλά έχω δει bug που παίρνει battle ready stance και κανονική σε conversations και είχα διαβάσει ότι επιθέσεις συνεχίζονταν καμιά φορά. Αλλά αυτά είναι minor bugs. Θα τα διορθώσουν.

Μέχρι lvl 20. Το standard για D&D. Δεν έβαλαν τα Epic.

Deargr, αυτά δεν είναι full ε? Δεν βλέπω fancy σκιές. :P

Δημοσ.
Εχει βρει κανεις τροπο για μετατροπη του dvd9 σε 2 dvd ;

Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να το επαληθεύσω:

Μake 2 similar dvds/isos, on one delete data 2 3 4 and on sec. delete data 5 6 7, in the middle of instalation it will ask for disk with data5.cab.

Στη χειρότερη, τσίμπα ένα DVD9.

Δημοσ.

εκανα εγκατασταση σημερα το game πιο πολλη για να δω πως τρεχει αφου εχω διαβασει μερικες αρνητικες κριτικες στο gamespot που λενε οτι ειναι βαρη το game

καταρχην εχει φοβερο interface και με το που μπαινεις στο game βλεπεις ποσο καλη δουλεια εχει γινει.στο κυριως game δεν με εντυπωσιασαν τοσο τα γραφικα αλλα τα εφε των spell,παντως μετα το guild wars δεν ειχα ξαναδει αλλο game να τρεχει τοσο σωστα.μου φενεται θα κανω μια κοπια το gothic και θα το στειλω σε αυτους που λενε οτι ειναι βαρη παιχνιδι για να δουνε τι συμαινει πτωση frame rate

το μηχανημα μου ειναι P4 3.2,x800gt,1g μνημη

Δημοσ.

Το μοναδικό πράγμα που με ξενέρωσε μέχρι στιγμής στο παιχνίδι είναι πάλι το 1st level που ξεκινάς , ούτε που κοίταξα αν μπορείς να συνεχίσεις με τον χαρακτήρα από το hordes of the underdark , δεν έχει νόημα άλλωστε.

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, με μπέρδεψαν λίγο στην αρχή οι αλλαγές , αλλά μετά από μισή ώρα το συνήθισα. Πολύ όμορφα γραφικά, μου αρέσει η λειτουργία της κάμερας και ο ήχος μια χαρούλα .Minor bugs σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά είναι minor :)

Δημοσ.
Εχει βρει κανεις τροπο για μετατροπη του dvd9 σε 2 dvd ;

Neverwinter Nights 2 DVD9 TO DVD Patch

This patch remove all languages except ENGLISH.

To Convert your .............

Δημοσ.

To πιαχνίδι είναι πολύ καλό. Στον λίγο χρόνο που το έπαιξα κατάφερα και το έφτασα στο λιμάνι μετά το Fort Locke. Μου κάνει εντύπωσηπόσο εύκολο είναι σε σχέση με άλλα παλαιότερα όπως τα Bardurs Gate.

Φοβάμαι όμως ότι μετά το πρώτο patch που αναμένεται θα πρέπει όλοι μας να το ξεκινήσουμε από την αρχή. Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά κάτι τέτοιο διαβάζω στα fora της Atari/Bioware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...