Voodooman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Παρήγγειλα για τον αδερφό μου την Lawful Good από το Play 52.49?. Για δεύτερη φορά εξαντλήθηκε και δεν πωλείται πλέον!!!! Δυστυχώς, ψάχνω την Chaotic Evil για εμένα, αλλά το play δεν το'χει και το Πλαίσιο ζητάει 65 ΕΥΡΩ!!!!!!!! Πλάκα έχουν... Όπως όλα δείχνουν, θα αργήσω κάπως να το παίξω...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Sweet 8) Material Defender 1032
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Κι εγώ lawful good. Chaotic Evil έχει καμιά διαφορά στο artbook? Και αυτό το δαχτυλίδι για να καθίσει καλά μόνο στο μεσαίο (γκουχ) ή στον αντίχειρα πάει.
Deargr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγω χτες πηρα το παιχνιδι αλλα ποτε δεν ειχα πεξει το neverwinter nights το πρωτο.Ετσι λοιπον παω να αρχισω γεματος χαρα επιδη ειχα πεξει και αλλα τετοιου style στο παρελθον και κολησα στο tutorial.Τωρα θελω να μαθ απο εσας τι κανουμε εκει που λεει κατι για termite tracks και τι class ειναι καλα γιατι εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια εκει.
Voodooman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ρε Defender, έλεος. Με τον πόνο μας παίζεις; Το κουτί είναι πραγματικά μεγάλο όπως τα παλιά. Και ακόμη δεν έχω παραγγείλει τίποτε, τρελαίνομαι!!!!
Deargr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ειναι πολυ δισκολο και ακομα δεν εχω κανει μαχες!!!!!!!!!!!!!Εχο φτιακσει τορα το πιο κοντο απο gnome και τον εκανα rogue για damage dealing οπος κσερω και απο το World of Warcraft.
DarkKnight Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Tι WoW κ @@ εδώ μιλάμε για true DnD RpG games κ όχι για απομιμήσεις . Έχεις φτιάξει halfling thief ο οποίος όταν ανεβαίνει lvl κερδίζει περισσότερα d6 dmg του sneak attack...
Deargr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ναι τωρα να σου πω πως καταλαβα τι ειναι το d6 θα σε γελασω απλα δεν κσερο τι class ειναι αρκετα καλο....
DarkKnight Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Είναι τα ζάρια του RPG 1d6 εξάπλευρο, 1d20 εικοσάπλευρο κ πάει λέγοντας d10 d8, d4 όταν ανεβαίνει lvl ο rogue γίνετε ολοένα κ καλύτερος στα sneak attack όπου το πιθανό dmg που μπορεί να κάνει, εάν είναι επιτυχημένη η επίθεση είναι xd6, ατυό είνια 1 από τα πολλά ατού του κλέφτη...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Πράγματι, μην περιμένεις WoW εδώ πέρα. Θα σε μπερδέψει κάμποσο το σύστημα στην αρχή αλλά μετά θα το μάθεις. Αν παίξεις και κανένα κανονικό D&D (επιτραπέζιο) θα το καταλάβεις περισσότερο. Εκεί για τα termite tracks πρέπει να έχεις μαζί σου το παιδάκι. Ενώ θα πηγαίνεις γύρω στην γιορτή, θα σε ενημερώσει.
Deargr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 :evil: Παντος εγω δεν εχω καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ ουτε που ειναι τα skills αν υπαρχοθν ουτε το combat system το εχω καταλαβει αφου μου εχει σπασει τα νευρα παταω να βαρεσει και βαραει οποτε το θιμαται.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι σαν το Diablo που όταν κάνεις click, κάνει attack. Πάει με turns σε real time. Βλέπεις το εικονίδιο με το σπαθί που ξαναφορτώνει.
gameover Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 mporeite na kanete post apo ingame screens giati exw dei diafores.kai allou ta grafika maresoun allou de mou aresoun.diabasa kai to review to gamespot kai psiloksenerwsa ..elege oti sta grafika exei polles apaithseis kai den prosferei ta anamenomena..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Αν βγάλω κάποια εγώ, δεν θα λέει πολλά. Σκέψου ότι είναι παρόμοια με του Everquest II.
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 mporeite na kanete post apo ingame screens giati exw dei diafores.kai allou ta grafika maresoun allou de mou aresoun.diabasa kai to review to gamespot kai psiloksenerwsa ..elege oti sta grafika exei polles apaithseis kai den prosferei ta anamenomena.. i alitheia einai oti apo grafika den leei kai tpt to tragiko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα