Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε πρώτες εντυπώσεις:

Τελικά το παιχνίδι έπαιξε στην ATI X300 μου. Ναι καλά διαβάσατε δεν είναι τυπογραφικό λάθος, X300 και όχι Χ1300. Βέβαια τα γραφικά είναι όλα στα μίνιμουμ αλλά αυτό είναι το λιγότερο. To τονίζω αυτό καθώς τόσους μήνες δεν είχα καταφέρει να δώ κάπου επίσημα τις ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού. Άλλοι έλεγαν ότι θέλει από ΑΤΙ μία Χ600 και άλλοι απλά μία Directx 9.0c για να τρέξει.

Η συσκευασία πολύ προσεγμένη. Έχω να δώ τέτοιες συσκευασίες πολλά - πολλά χρόνια. Άξιζε τα 65 ευρώ. Έχω την Good edition. Ωραίο το βιβλιαράκι με το artwork. Ωραία η φιγούρα και το δαχτυλίδι. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα CD με μουσική σε MP3, καθώς και μερικά flash videos με trailer και ένα mini interview. Περιλαμβάνει επίσης και το πρώτο NWN μαζί με τα expanisons σε DVD.

Από κει και πέρα μου έκανε εντύπωση ότι το DVD του παιχνιδιού είναι 6.5GB και είναι ένα dual layer. Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλο παιχνίδι. Συν της άλλης παρατήρησα ότι τα αρχεία με τις περιοχές είναι μεν στον σκληρό αλλά είναι συμπιεσμένα γιατί αν ήταν κανονικά θα ξεπερνούσε τα 10 GB στον σκληρό. Εδώ που τα λέμε ίσως το έκαναν επίτηδες το dual layer DVD για να αποφύγουν την πειρατεία. Σου λέει ποιος θα καθήσει να το κατεβάσει και μετά να θέλει dual layer dvd για να το γράψει. Ένα αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να έχεις το DVD στο drive για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Κι ας μην διαβάζει τίποτα από αυτό.

Μια μικρή απογοήτευση ήταν το manual. Πολύ λίγες σελίδες. Καθώς όμως το χάζευα είχε παραπομπές στο κανονικό manual που υπάρχει σε PDF στον σκληρό. Αλλά αν το χρειάζομαι άμεσα τί θα κάνω? Θα βγαίνω από το παιχνίδι και θα κοιτάζω το manual?

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθαυτό. Έκανα μόνο το trainer λόγω χρόνου. Μου θύμισε πολύ άρχοντα των δαχτυλιδιών στο Fellowship. Ήρεμα πράγματα σε ένα πανυγήρι με μερικά αγωνίσματα που πρέπει να κάνεις. Ο χειρισμός ίδιος πάνω κάτω με το πρώτο παιχνίδι.

Γενικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Περιμένω να αρχίσουν να βγαίζουν και τα πρώτα mods.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε προσεχή posts.

• Moderators
Δημοσ.

Για μεγαλύτερο, υπάρχει άνετα το Flight Simulator X (15 GB...ωιμέ).

Έπαιξα κι εγώ λίγο πιο πέρα από training κομάτι. Τα νέα music themes θυμίζουν λίγο John Williams (βλ. Star Wars, Hook, E.T. κλπ), καλό αυτό. ;)

Φαίνεται πιο προσεγμένο στους διαλόγους από το NWN1(χωρίς expansion) μέχρι στιγμής, έχει και περισσότερες επιλογές. Με τα καινούργια skills χάθηκα λίγο, μπορεί να φταίει πως έχουν και ωραία εικονίδια. :P

Στο toolset αυτή τη φορά μπλόκαρα, φαίνεται πιο πολύπλοκο. Είδα τα τέρατα που υπάρχουν πάντως και νομίζω ότι έχει λιγότερα από NWN 1... Πάντως με μερικές εξαιρέσεις, αυτά που έχει το παιχνίδι φαίνονται πολύ ωραία. Επίσης το customisation του χαρακτήρα μου φάνηκε ελαφρύ με λίγες επιλογές. Με έχει κακομάθει το Oblivion και το City of Heroes/Villains. :P

ΥΓ. Τα "μπαλκόνια" δεν κουνιούνται αυτή τη φορά. ;)

Δημοσ.

καλημέρες και Thanx σε όλους όσους έκαναν review μέχρι στιγμής....ρε παίδες όσοι από εσάς το πήρανε, μπορείτε να κάνετε ένα Review μια ιδέα πιο λεπτομερές? Thanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Δημοσ.

Ωραία-ωραία πράματα ακούγονται η Obsidian πρέπει να χει κάνει καλή δουλειά, έχω να τοπω αυτό για developer πολύ καιρό.

Οι δαίμονες μας φέραν τα καλά νέα το θέμα είναι να μην αργήσει το καραβάνι με την λεία από την κόλαση...

• Moderators
Δημοσ.

Για να κάνει κάποιος review, πρέπει συνήθως να έχει τερματίσει το παιχνίδι ή να το έχει ψάξει μέσα έξω. Οπότε εμείς που το ξεκινήσαμε τώρα είναι λίγο δύσκολο να το reviewάρουμε. ;)

Για να δούμε και άλλα reviews. Ποτέ δεν ακούω το gamespot μόνο του. Βασικά δεν το βλέπω συνήθως. Πιο πολύ κοιτάω gamespy και IGN. (προτιμώ το IGN)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν φωνάζουμε. :P

Κάτσε να το παίξουν και οι άλλοι (με πιο γερά μηχανήματα) για να κάνουν και comments σε animation και αυτά που λόγω χαμένων frames δεν μπορώ να δω πόσο ομαλό είναι.

Δημοσ.

άντε να το πάρω στα χέρια μου...αυτές τίς ημέρες ξαναμαναπαίζω το Icewind Dale 2...για να έχω αίσθηση από D&D και Forgoten Realms...γιατί το είχα ξεχάσει.

Άντε λίγο να πεθάνω πάνω στο PC...πριν ξεκινήσω και το επόμενο session σε κανονικό D&D και θα γίνω zombie. (μάλλον ούτε δούλεια...ούτε προπόνηση με βλέπω να πηγαίνω...α...τώρα έχω και κοπέλα...μετά δεν ξέρω) :D

Δημοσ.
ρε viper, ξέρω αγγλικά το ζήτημα είναι ότι εσας σας εμπιστευόμαι περισσότερο από το οποιοδήποτε site....ευχαριστώ το ίδιο και ας μου φωνάζετε....:(

pantws apo graphical interface kolwleei

den exei kai toys ekatomyria xaraktires

kai moy fainetai oti ta elfs ta exei mono se ............. [melaxrina paidia]

/as epibebaiwsei kapoios\:twisted:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...