Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα RPG παρόλο που δεν έχω παίξει πολλά και δεν θεωρούμαι από τους κολλημένους...

Έτσι μιας και δεν είμαι κολλημένος δεν έχω τις γνώσεις ούτε τις πληροφορίες να στήσω έναν σωστό χαρακτήρα στην αρχή!! (τις προηγούμενες φορές με βοήθησε ένας φίλος μου) Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα site που να εξηγεί αναλυτικά γιατί και πως και γενικά να έχει όλες τις λετομέρεις για να φτιάξει κάποιος ένα άψογο χρακτήρα στο πολυαναμενόμενο Neverwinter 2? Το λεω αυτό καθώς όλοι ξέρετε ότι άμα από την αρχή δεν έχει τον κατάληλο χαρακτήρα μπορεί να σου κοστίσει ακόμα και ολόκληρο το παιχνίδι!!

Δημοσ.

Kι εγω το περιμενω αμην και πως!

Αν ποτε ξεμπερδεψω με το ds2 βεβαια και βρω χρονο να ασχοληθω!Παντως ακουω και διαβαζω τα καλυτερα.Αντε να δουμε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδιά (είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης) το NWN2 κυκλοφορεί στα μέρη μου στις 2 νοέμβρη και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν θα τρέχει με την κάρτα γραφικών μου (ΑΤΙ Χ700, mobility pci xpress 16) κοίταξα στα specs kai ''The game requires at least a DirectX 9.0c compatible video card that supports at least Shader Model 2.0.'' gia to directx 9 οκ, πως καταλαβαίνω ότι η συγκεκριμένη κάρτα υποστηρίζει shader model 2.0? όχι γιατί στο site της ΑΤΙ εν βγάζω άκρη.......

Thanx!!!!

Δημοσ.

Οι σειρές χ700 κ χ800 υποστηρίζουν shader model 2.0 η επόμενη γενιά της Ati χ1χχχ υποστηρίζει shader model 3.0, αν κ το NwN 2 υποστηρίζει κ shader model 3.0 δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο να το παίξουμε απλώς δεν θα βλέπουμε μερικά extra graphics, σιγά τα λάχανα δλδ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκε? Πάω να το χτυπήσω. Και μετά θα πάω να χτυπήσω νέα κάρτα γραφικών, γιατί πιθανότατα δε θα παίζει με την x300 ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) που έχω.

Δημοσ.

Πωπω έχω τρέξει ,κ καλά τώρα, να το πάρω.Απότι μου είπαν τώρα είναι πολύ προσεγμένη η συσκευασία με χάρτη κ ότι αξίζει να το αγοράσεις αλλά 65ε είναι υπερβολικά πολλά αν κάνουν καμιά moda όπως κ με τα προηγούμενα με κανένα gold ή platinum edition να το αγοράσω , όπως κ έκανα...Παίδες καλό λιώσιμο...

Δημοσ.

Είναι αυτό που λένε σταμάτησε ο χρόνος. Ξεκινάς να παίζεις μέρα και όταν ξανακοιτάς έξω εξακολουθεί να είναι μέρα, αλλά 24 ώρες μετά.

Δημοσ.

Μολις ηρθε στην κατοχη μ, αν οχι εγω στην κατοχη του, κ μπορω να πω πως δεν λυπηθηκα τα ευρα..

Προσεχτικη κ μεγαλη συσκευασια, φιγουρα 8-10 εκατοστων, χάρτη παιχνιδιου, cd με μουσικη κ artwork αλλα με απλοϊκο εγχειριδιο χρησης.

Μια πρακτικη δοκιμη κ θα σας ενημερωσω *σλουρπ*.

Εννοειτε οτι εχει single player κ μαλιστα "επικο" οπως εχουν ανακοινωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...