Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν μπορω να πω αν το πρωτο η το δευτερο ειχε το ωραιοτερο στορυ. Και οι δυο ιστοριες μου αρεσαν, και η συνεχεια στα εξπανσιον τους. Το δευτερο λιγο περισσοτερο επιδει ειχες να χειριστεις περισσοτερους χαρακτηρες στο παρτυ. Και με τα δυο εχω ασχολιοθει παρα πολυ, εχω παιξει διαφορους χαρακτηρες και τα εχω ευχαριστηθει. Η απογουτευση μου ειναι μονο σε ενα σημειο. Δεν μπορω να βρω το τριτο κατα σειρα expantion. Τοσο στο πρωτο οσο και στο δευτερο. Kingsmaker και Mysteriew of Westgate. Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει ενα patch, free,που σου επιτρεπει να παιχεις Baldur's Gate, με γραφικα NWN2. Ενδιαφερον φαινεται. πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το NWN2 με τα εξπανσιον του

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ναι μονο, παιζει να ειναι αρκετα φθηνο τωρα. Εγω το ειχα αγορασει περυσι με 7 ευρω.

Φιλε μου, επιδει ψαχνω τα Mysteries of Westgate και Kingdmaker, πολυ καιρο και δεν τα βρισκω, ενω εχω ολα τα NWN 1 και 2. μπορεις να μου πεις που και πως το βρηκες?

Δημοσ.

Φιλε μου, επιδει ψαχνω τα Mysteries of Westgate και Kingdmaker, πολυ καιρο και δεν τα βρισκω, ενω εχω ολα τα NWN 1 και 2. μπορεις να μου πεις που και πως το βρηκες?

To gog.com τα έχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...