chek2fire Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά το gear του είναι πολύ πλούσιο και φυσικά υπάρχει epic gear.
viper2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 I hate being that guy αλλα το 1 ειχε καλύτερο στορυ απο το 2. Αιρετικός mode off
Chris2756 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορω να πω αν το πρωτο η το δευτερο ειχε το ωραιοτερο στορυ. Και οι δυο ιστοριες μου αρεσαν, και η συνεχεια στα εξπανσιον τους. Το δευτερο λιγο περισσοτερο επιδει ειχες να χειριστεις περισσοτερους χαρακτηρες στο παρτυ. Και με τα δυο εχω ασχολιοθει παρα πολυ, εχω παιξει διαφορους χαρακτηρες και τα εχω ευχαριστηθει. Η απογουτευση μου ειναι μονο σε ενα σημειο. Δεν μπορω να βρω το τριτο κατα σειρα expantion. Τοσο στο πρωτο οσο και στο δευτερο. Kingsmaker και Mysteriew of Westgate. Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει ενα patch, free,που σου επιτρεπει να παιχεις Baldur's Gate, με γραφικα NWN2. Ενδιαφερον φαινεται. πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το NWN2 με τα εξπανσιον του
Chris2756 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ναι μονο, παιζει να ειναι αρκετα φθηνο τωρα. Εγω το ειχα αγορασει περυσι με 7 ευρω. Φιλε μου, επιδει ψαχνω τα Mysteries of Westgate και Kingdmaker, πολυ καιρο και δεν τα βρισκω, ενω εχω ολα τα NWN 1 και 2. μπορεις να μου πεις που και πως το βρηκες?
Tmark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Φιλε μου, επιδει ψαχνω τα Mysteries of Westgate και Kingdmaker, πολυ καιρο και δεν τα βρισκω, ενω εχω ολα τα NWN 1 και 2. μπορεις να μου πεις που και πως το βρηκες? To gog.com τα έχει. 1
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 To kingmaker ειναι μερος του Neverwinter nights gold που εχω ενω το mysteries of westgate το ειχα παρει ξεχωριστα original απο το site.
Chris2756 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 To gog.com τα έχει. Σε ευχαριστω πολυ ,θα το κοιταξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα