Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε και το Storm of Zehir. Δεν είχε σχέση με το OC αλλά μου έβγαλε έναν αέρα εξερεύνησης σε βουνά και σε λαγκάδια τύπου Baldur's gate. Το όλο σκηνικό με το χάρτη που κινείσαι ελεύθερα, οι χαρακτήρες που έφτιαχνες / μάζευες και τα quests μου έβγαζαν κάτι πολύ ρετρό.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια κανω ενα φτιαρι αυτο το θεμα γιατι εχω προβλημα με το παιχνιδι. Περασα ξανα το παιχνιδι (original + mask of the betrayer) και εκανα το update κανονικα. Στο update κλασσικα υπηρχαν οι κοκκινες γραμμες κωδικα που συμβαινει καποιο fail αλλα τελειωνει κανονικα. Το τρεχω το παιχνιδι και ολα καλα μεχρι που πας στην σελιδα των class skills οπου εκει ειναι αορατα. Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και για τη σελιδα feats.

Εχει κανεις αναλογο προβλημα? Αν ναι πως το ελυσε (αν)?

Edit: Μια παρατηρηση, βλεπω οτι μετα το update το παιχνιδι αντι για version 1.17 (ή οτιδηποτε) ειναι σε version 0.95. Γιατι συμβαινει αυτο αραγε?

Δημοσ.

Μάλλον γιατί δεν σου πέρασε την νέα version. Κράτα save και ξανά εγκατάσταση του παιχνιδιού και βάζε τα patch ένα ένα και αν μπορείς manual

Δημοσ.

Δοκιμασα, αυτο, εκεινο, το αλλο τιποτα. Τελικα αυτο που εκανα και φτιαχτηκε ηταν να περασω το original και αμεσως μετα καπακι να περασω το Mask of the betrayer χωρις κανενα update και το αφησα ετσι. Ελεος αυτο το πραγμα ρε παιδι μου με τα patch ομως. Τοσο το NWN οσο και το NWN 2 ειναι πληρως ασταθη σε αυτο το πραγμα. Το πρωτο δε ειναι πλεον και εντελως unplayable απο αποψη performance καθως παιζεις (με οτι συστημα και να εχεις) κατω απο τα 25 frames και συχνα πυκνα πεφτει και στα <10.

Τελος παντων, τελος καλο, ολα καλα.

Δημοσ.

οντός το performance είναι για τα πανυγήρια και σε μένα πολλές φορές τότε που έπαιζα το game έπεφτε κάτω από 10 Αλλά το nwn2 είναι παιχνιδάρα με πανέμορφο story. Τα expansion του δεν μου άρεσαν εκτός από το mask of betrayer που ήταν κάπως συμπαθητικό.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έχει φέρει το GOG για όποιον ενδιαφέρεται, μαζί με όλα τα expansion 13 ευρώ..

Απο τα αγαπημενα μου κλασσικα rpg. Μου αρεσε και το NWN, To 2 περισσοτερο. Δεν μπορω να βρω το τριτο κατα σειρα expantion Mystery of west gate, Εχεις ιδεα που μπορω να το βρω?

Δημοσ.

Το Mysteries of westgate ΔΕΝ ειναι official expansion για να ξερεις. Ειναι πολυ καλο σαν expansion για οσο κραταει (δεν θα σου παρει πολυ, κανα 10ωρο περιπου) αλλα δεν ειναι Mask of the betrayer. Μονο το Hordes of the underdark ειναι καλυτερο απο το Mask και το Mask θα ηταν καλυτερο αν δεν ειχε τη μαλακια με το Spirit Eater. 

Δημοσ.

Τ το Mask θα ηταν καλυτερο αν δεν ειχε τη μαλακια με το Spirit Eater. 

Έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι υπήρχαν unofficial fixes για να είναι playble η ιστορία με το Spirit Eater.

Όπως το έφτιαξαν οι προγραμματιστες σίγουρα το παιχνίδι δεν ήταν δυνατό να το ευχαριστηθεις.

Δημοσ.

Γενικά ενώ ειχα υπερευχαριστηθεί το game και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα rpg που έχω παιξει στο pc τα expansion του με είχαν εκνευρίσει με αυτές τις αλλαγές που είχαν κάνει στο gameplay του.

Δημοσ.

Κοιτα το προβλημα του Mask με το spirit eater ηταν οτι σε αναγκαζε να παιξεις με πολυ συγκεκριμενο τροπο και με συγκεκριμενη σειρα. Δεν μπορουσες να εξερευνησεις γυρω γυρω γιατι παντα υπηρχε ο κινδυνος να ξεμεινεις απο εχθρους και να μην μπορεις να γεμισεις spirit energy οπου εκει θα αναγκαζοσουν να χρησιμοποιησεις το skill που σε γεμιζε πληρως και εχανες ολο το XP του level σου. 

Ειδικα αν επαιζες evil χαρακτηρας και εδινες τοπο στη δυναμη του spirit eater ηταν αδυνατον να τερματισεις το παιχνιδι χωρις να ξεμεινεις απο spirit energy χωρια που σαν evil ειναι απολυτα απαραιτητο να παιξεις melee (tank κατα προτιμηση) χαρακτηρα. 

Δημοσ.

μου αρέσουν πολύ αυτού του στυλ τα games στο pc
σε αυτό μπορείς να ντύσεις καλά τον χαρακτήρα σου ?
υπάρχουν δηλαδή epic/legendary weapons/armors?
ή όλα μοιάζουν όπως του level 1 απλά αλλάζουν τα stats?

και επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποια class combo για melee, range , tank και αν υπάρχει aoe ?
έριξα ενα googlάρισμα αλλα μπερδεύτηκα  με τόσα αποτελέσματα κ δεν ξέρω ποιο να εμπιστευτώ για να μη ξενερώσω αργότερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...