hurin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Χαιρετω την καλυτερη ηλεκτρονικη κοινοτητα. Ηθελα να ρωτησω οσους γνωριζουν μολις αγορασα το NEVERWINTER NIGHTS 2 GOLD EDITION και εχω μπερδευτει αν πρεπει να κατεβασω patch ποιο απο ολα ?? Μηπως ειναι ηδη το παιγνιδι με τα patch που χρειαζεται αν οχι μπορει καποιος να μου πειενα αξιοπιστο site για να κατεβασω τοτελευταιο patch που απαιτειται?? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα παιδες. Βάλε τον updater να κατεβάσει ότι χρειάζεται!
az1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 καλησπερα γενναια χελωνονιτζακια λεω να κανω μια αναδρομη στα ιστορικα rpg και να παιξω το neverwinternights 2 με το οποιο δεν ασχοληθηκα ποτε και επειδη θα το παρω καινουριο θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο...εχω διαβασει αρκετα reviews και λενε καλα λογια αλλα θα ηθελα και την δικη σας αποψη επι του θεματος...αυτα!!!!
bnvdarklord Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εγω το εχω αλλα δεν εχω παιξει πολύ γιατι ειχε ενα bug με τους χάρτες και μου εδειχνε λαθος χάρτες σε πολλες περιοχές!! Περα απο αυτό μια χαρά μου φάνηκε(αν δεν εχεις προβλημα με τα γραφικα.)
az1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εγω το εχω αλλα δεν εχω παιξει πολύ γιατι ειχε ενα bug με τους χάρτες και μου εδειχνε λαθος χάρτες σε πολλες περιοχές!! Περα απο αυτό μια χαρά μου φάνηκε(αν δεν εχεις προβλημα με τα γραφικα.) το προβλημα αυτο με τους χαρτες λυνεται???
bnvdarklord Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Λογικα ναι, αλλα δεν εψαξα τοτε. Αν ασχοληθω ξανα θα κοιταξω.
hurin Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 καλησπερα γενναια χελωνονιτζακια λεω να κανω μια αναδρομη στα ιστορικα rpg και να παιξω το neverwinternights 2 με το οποιο δεν ασχοληθηκα ποτε και επειδη θα το παρω καινουριο θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο...εχω διαβασει αρκετα reviews και λενε καλα λογια αλλα θα ηθελα και την δικη σας αποψη επι του θεματος...αυτα!!!! Αξίζει τον κόπο, έχει μπελαλίδικα updates (πάνω από 1,5gb), αλλά έχουν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα. Ωραία ιστορία, πολύ μεγάλη διάρκεια, μόνο που στο normal ελάχιστες φορές σε δυσκολεύει. Τα tactics λειτουργούν αρκετά καλά (καλύτερα από του Dragon Age), αν μπεις στα forum θα δεις άπειρες πληροφορίες για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς! Αν δεν βρίσκεις την collectors edition μη στεναχωριέσαι, τα expansion δεν λένε κάτι...
tsioudiver Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Θα τολμήσω να πω οτι το Mask of the Betrayer ήταν ανώτερο του αρχικού τίτλου
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το mask ηταν απο τα καλυτερα μπορω να πω. Δεν ειναι τοσο καλο οσο το hordes of the underdark του πρωτου Neverwinter Nights αλλα ερχεται σιγουρα δευτερο σαν εμπειρια. Παρα πολυ καλο αλλα πολυ μικρο ειναι το mysteries of westgate επισης αν και οχι στο επιπεδο του Mask of the betrayer.
tsioudiver Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το τελευταίο το αγοράζεις μόνο μέσω δικτύου;
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ναι μονο, παιζει να ειναι αρκετα φθηνο τωρα. Εγω το ειχα αγορασει περυσι με 7 ευρω.
hurin Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δεν την πάλεψα με το hunger. Όταν παίζεις palladin δεν μπορείς να καταβροχθίζεις ότι βρίσκεται μπροστά σου! Σαν ιστορία ήταν όντως πολύ καλή!
tsioudiver Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Είναι το μοναδικό μελανό σημείο, αλλά παρόλα αυτά σε τέτοια επικά επίπεδα θα το χαρακτήριζα αναγκαίο κακό,ώστε να περιορίζει το rest της ομάδας.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Οι μαχες ομως ειναι αρκετα δυσκολες απο μονες τους χωρις το hunger. Εμενα προσωπικα το hunger μου την εσπασε γιατι δεν μπορουσα να εξερευνησω ελευθερα χωρις να κινδυνευω να ψωφησω. Γι αυτο και εκανα cheat, οποτε επεφτε ΤΣΑΚ την ξανανεβαζα. Ηθελα να μπορω να γυρναω ελευθερα απο περιοχη σε περιοχη και οχι να προσεχω που να παω και που με σειρα μονο και μονο για να τρωω ανετα.
baz Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν την πάλεψα με το hunger. Όταν παίζεις palladin δεν μπορείς να καταβροχθίζεις ότι βρίσκεται μπροστά σου! Σαν ιστορία ήταν όντως πολύ καλή! Δεν υπάρχει πρόβλημα να παίξεις με καλό χαρακτήρα, ίσα ίσα που είναι πιο εύκολο. Αντί για το devour feat μπορείς να χρησιμοποιείς το αντίθετο, νομίζω λέγεται resist hunger ή κάπως έτσι το οποίο μειώνει και στο τέλος ουσιαστικά εκμηδενίζει την πείνα. Γενικά τα hunger feats χωρίζονται σε good και evil και κάθε alignment έχει το δικό του path. To αστείο είναι ότι εγώ πρώτα έπαιξα με καλό χαρακτήρα και μετά φοβόμουν ότι θα μου είναι δύσκολο με κακό γιατί θα πρέπει να καταβροχθίζω όλη την ώρα Κορυφή το Mask of the Betrayer, πολύ ανώτερο από την αρχική ιστορία. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γίνει απ' το άνθρωπο που δημιούργησε το Planescape Torment
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Σαν εμπειριες πανε ως εξης: Hordes of the underdark -> Mask of the betrayer -> Mysteries of westgate -> Neverwinter 2 original story -> Neverwinter 1 original -> rest Απο το καλυτερο στο λιγοτερο καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα