chek2fire Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Kαι εγώ με wizard δεινοπάθησα με το game... ιδίως στο τέλος ήτανε τελείως αστείο να προσπαθήσεις να φας το boss. Να μην σου μιλήσω και για το expansion που και εκεί προσπάθησα να παίξω με τον wizard μου αλλά λόγο της soul bar και λόγο ότι δεν υπάρχει ισορροπία στους char έφαγε unistall...
freedubus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εγκατέστησα το παιχνίδι, ξεκινάω, όλα κανονικά και στην οθόνη φαίνονται όλα εκτός από το χαρακτήρα μου. Είναι δυνατόν;
Sadman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ναι.Μην το αφήσεις να κάνει update.(εγώ έτσι την πάτησα)
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Γιατι τι γινεται με το update? Εγω εχω κανονικα το τελευταιο update και ειναι μια χαρα.
freedubus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μάλλον επειδή εμένα μου το έφερε η "νουνά μου" το παιχνίδι.
Daemonos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Το έχω εγκαταστήσει αλλα βαριέμαι να παίξω μόνος ΄ψηνεστε για να κανονήσουμε να παίξουμε μέσω Hamachi lan? casual όποτε μπορούμε... Η να πούμε μια μέρα της βδομάδας που θα μπορούμε όλοι και θα μας βολεύει να μπαίνουμε να παίζουμε.
xristos_kio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εγω έχω παίξει το NWN2 πολλές φορές, όμως θα το ξανάπαιζα ευχαρίστως άλλες τόσες multiplayer όμως δε βρίσκω άτομα. Όποιος θέλει να παίξουμε μέσω hamachi ή με άλλο τρόπο ας μου πει. Θα έβαζα το msn μου εδώ για να με ειδοποιήσει άμεσα όποιος ενδιαφερόμενος αλλά δε ξέρω άμα επιτρέπεται από το forum μιας και είμαι νέο μέλος.
freedubus Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μπορεί κάποιος ευλογημένος να μου πεί ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ρυθμίζω την κάμερα να βρίσκεται πίσω από το χαρακτήρα μου και να περιστρέφεται με τα βέλη κατεύθυνσης καθώς κινούμαι (δλδ. όπως στο Dragon Age, Witcher κλπ.) ; Και επίσης όταν πατάω το κάτω βελάκι, να κάνει όπισθεν ο χαρακτήρας και να μη γυρίζει ολόκληρος; Πρώτη φορά βλέπω παιχνίδι να έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις για την κάμερα, και να μη μπορείς να τη ρυθμίσεις της προκοπής..
DarkKnight Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δεν θυμάμαι ακριβώς μπορεί να λέω κ μλκιες αλλά νομίζω πως πατώντας το δεξι κλικ του ποντικιού να το φέρεις σε όποιος σημείο θες την καμερα.
chek2fire Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αυτά είναι τα mod της κάμερας και δεν υπάρχουν σαν του dragon age. Είναι ένα από τα πιο παράδοξα που υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι αλλα νομίζω σιγά σιγά θα το συνηθίσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Λαθος και οι 2. Σε καποιο patch ειχαν αλλαξει τα παντα. Free το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα απο τα pre-set της καμερας εκει που εχει 3 κουμπακια διπλα στο quickslot bar. Με μια απο αυτες η καμερα γινεται πληρης ελευθερη και μπορεις μετα με την ροδελα να κανεις zoom-in, zoom-out και επισης αν την πατησεις να εχεις την καμερα σε οποιο υψος θελεις. Κανει και "draw ceilings" για να μπορεις να βλεπεις τα ταβανια αν γυρνας την καμερα απο πισω (τυπου Dragon Age) και να κινεισαι ανετα με WASD ενω με TAB αλλαζεις χαρακτηρα. Δεν χρειαζεσαι mod, δεν χρειαζεσαι τιποτα, μονο το auto-updater ως εκει που σε παει και αν δεν εχεις updater τοτε περνας τα expansion ως και το Storm of Zehyr και εισαι παλι εκει που πρεπει.
freedubus Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Κάτι κατόρθωσα. Αλλά και πάλι, πολύ ΣΚΑΤΑ κάμερα. Μισή ωρίτσα έπαιξα και με πονάει το χέρι.
DarkKnight Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Νταξ δεν πειράζει, τουλάχιστον είναι καλό το παιχνίδι!
nocturne Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Χαιρετω την καλυτερη ηλεκτρονικη κοινοτητα. Ηθελα να ρωτησω οσους γνωριζουν μολις αγορασα το NEVERWINTER NIGHTS 2 GOLD EDITION και εχω μπερδευτει αν πρεπει να κατεβασω patch ποιο απο ολα ?? Μηπως ειναι ηδη το παιγνιδι με τα patch που χρειαζεται αν οχι μπορει καποιος να μου πειενα αξιοπιστο site για να κατεβασω τοτελευταιο patch που απαιτειται?? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα παιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα