Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θυμήσου τα διάφορα spells από τις κολώνες. Όταν τις ακουμπάς, ξαναγεμίζεις. Οπότε καλό θα είναι να spam-άρεις το web of purity και το light of...κατιτίς που γιατρεύει. :P

Άθλιο έτσι?

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Άθλιο πράγματι, αλλά δεν θεωρείται cheat. Και εφόσον μπορείς να το κάνεις, γιατί όχι, δεν είναι exploit του κώδικα. Αν ήταν εύκολο να τον σκοτώνεις με άλλο τρόπο, θα το έφτιαχναν αλλιώς.

Εάν το πέρασες με άλλο τρόπο, για πες για να ξέρω την επόμενη φορά που θα πάω να τον σφάξω. :P

Δημοσ.

Όχι δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος για να σκοτώσεις το γομάρι, απλώς από τι θυμάμαι όταν βγαίνουν οι μικροί Kings έβαζα τους spellcasters να κάνουν banishment οι spellcasters κ έπαιρναν τον π0υlo, αυτό που έχω να σημειώσω είναι ότι παρόλο που είχε το NwN 2 μια πιο εξελιγμένη μηχανή όταν γινόταν ο χαμός ο ήχος ήταν πραγματικά άθλιος κατά τ'άλλα το rp ήταν άψογο...

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως και σε tabletop αν το σκεφτείς, θα ήταν χάλι η φάση με τα αγάλματα (τι τα είπα κολώνες...).

"Και τι κάνεις τώρα?"

"Κάθομαι δίπλα στο άγαλμα και γεμίζω σε κάθε γύρο το spell και το ρίχνω"

"Α οκ..."

:P

Δημοσ.

"το spell μου απορροφάει όλη μου την ενέργεια και φτάνω σε σημείο να μην μπορώ να κρατήσω το σώμα μου......γωνατίζω...τότε, ακουμπάω το άγαλμα και νιώθω ενά ποταμό ενέργειας να με περιλούζει." (θα μείνω εδώ μέχρι να πεθάνει ο τυπάς...δίπλα στο άγαλμα βενζινάδικο)

Δημοσ.

μολις τελειωσα το game.καλα πιο δυσκολο boss δεν μπορουσαν να φτιαξουνε για το τελος?.

και το τελος του ητανε λιγο ακυρο σαν διαφημιση για την συνεχεια του game ητανε και λιγο απαισιοδοξο.σε γενικες γραμμες παντως ητανε ενα καλο game αν και αδικαιολογητα βαρη για τα γραφικα του ειχε και μερικα προβληματακια

τωρα λεω να αρχισω και το 1 να δω τι λεει

Δημοσ.
Δεν με χαλάει καθόλου το PnP, αλλά καλύτερα offline. :P

δεν πάμε για κανα καφέ να βρούμε καμιά άκρη στο θέμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...