bgeorgalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Σιγά βρε, θα βρεις κανένα καλό συνδυασμό. Red Dragon Disciple ε? Καλή φάση. Πολυυυυυυυυυυύ καλή φάση..... Σου δίνει πάρα πολλά extra....καημό το έχω να φτιάξω έναν....Στο 1 είχα ξεκινήσει να παίζω χωρίς να έχω εγκαταστήσει τα Expansion (και ας τα είχα αγοράσει όλα μαζί πακέτο) και όταν έφτασα στο σημείο να μπορώ να πάρω την κλάση είχα 1 χαρακτήρα αλλα αντι άλλον οπότε το παράτησα... μου φαίνεται ότι θα το ξαναξεκινήσω.... Α και για να μην ξεχνιόμαστε..... Χίλια ευχαριστώ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Παρακαλώ. Συγνώμη που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο.
arakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Το τέλιωσα σαν palantin 15 /Divine Champion 5 στην τελική μάχη δεν δυσκολεύτηκα καθόλου σε hardcore επιπεδο ειδηκά στην τελευταία μάχη, λίγο οι δράκοι ήταν δύσκολοι λεω να πάω και spellcaster να δω.Σε multiplayer τι λέει κανενα καλό mod υπάρχει?
chek2fire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 μην μου πεις οτι εχει και αλλους δρακους θα το πεταξω!! εναν βρηκα και ειδα και επαθα να τον σκοτωσω αυτο που μου την δινει με το παιχνιδι ειναι οτι ωρες ωρες γινεται αδικαιολογητα βαρη για το pc ενω τα γραφικα του δεν δικαιολογουν κατι τετοιο και τα αρκετα λαθοι που εχει που δυστηχως δεν διορθωθηκαν ουτε με το προσφατο patch παντως απο την αλλη ειναι ενα πανεμορφο rpg με ωραιο story δεν ξερω εμενα μου ερεσει αυτη η ασαφεια που υπαρχει στο τι ειναι καλο και τι ειναι κακο και ιδιως το sory του king of shadows που τελικα δεν ξερεις αν οτι κανει ειναι για να υπερασπισει τον λαο του η επειδη ειναι η μεταμορφωση του απολυτου κακου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχώς δεν έχει τόσους δράκους όσο το NWN1. Έχει κόκκινο (standard σε κάθε D&D παιχνίδι ) και 2 μαύρους.
HomoR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Pedia exo antimetopisei provlima sto simio pou prepi na mazepsis ta agalmatakia gia na kanis to purefication. Eimai sto lavirin8o pou prepi pas 3 dwarf kai 3 elves se ena dentro...exo svisei ola ta fota,exo vri ta 3 dwarves..kai ena elve pou lei oti einai 3 mazi...kai exo skotosi olous tus undead(pisteuo). H vlakia einai oti ta spirits den pane na katsoun sta simia pou prepi sto dentro...mallon den pane kan sto domatio tou. Ti prepi na kano eki?
Voodooman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Pedia exo antimetopisei provlima sto simio pou prepi na mazepsis ta agalmatakia gia na kanis to purefication.Eimai sto lavirin8o pou prepi pas 3 dwarf kai 3 elves se ena dentro...exo svisei ola ta fota,exo vri ta 3 dwarves..kai ena elve pou lei oti einai 3 mazi...kai exo skotosi olous tus undead(pisteuo). H vlakia einai oti ta spirits den pane na katsoun sta simia pou prepi sto dentro...mallon den pane kan sto domatio tou. Ti prepi na kano eki? Το κόλπο γίνεται με τους δαυλούς. Αφού τα πνεύματα δεν περνάνε από τους αναμμένους δαυλούς, πρέπει να φτιάξεις μία διαδρομή από σβησμένους δαυλούς μέχρι το δένδρο.Πηγαίνεις και μιλάς στον έναν, αυτός προχωράει και πάει και στέκεται στο πρώτο σταυροδρόμι που θα βρει. Εσύ λοιπόν εκεί αποφασίζεις ποιά διαδρομή θέλεις να ακολουθήσει και πας και ανάβεις τους δαυλούς στα σημεία όπου ΔΕΝ θέλεις να περάσει. Του μιλάς, πάει στο επόμενο σταυροδρόμι κ.ο.κ Είχες παίξει Lemmings; Κάτι παρόμοιο κάνεις!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αν έχεις σβήσει όλους τους δαυλούς, τότε κάνουν κύκλους, άναψε μερικούς πάλι και δες.
bgeorgalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Το τέλιωσα σαν palantin 15 /Divine Champion 5 στην τελική μάχη δεν δυσκολεύτηκα καθόλου σε hardcore επιπεδο ειδηκά στην τελευταία μάχη, λίγο οι δράκοι ήταν δύσκολοι λεω να πάω και spellcaster να δω.Σε multiplayer τι λέει κανενα καλό mod υπάρχει? Μόνο εμένα μου βγήκε κ....ς να το τελειώσω δηλαδή? και ας μου αυτομόλησε μονάχα 1......Με τους δράκους πάλι araki δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.....μπα!
chek2fire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 αναλογος τι char εχεις φτιαξει.εγω που παιζω παντα wizard σε ολα τα rpg τον πινω κανονικα.παντως αυτο ειναι μεγαλη αδηκια που γινεται στα rpg.σχεδον ολα αυτα τα game εχουν φτιαχτει στα μετρα των fighter/warrior και ολα τα παραγωγα τους.εμας τους caster παντα μας εχουν υποβαθμισμενους
arakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μονο όταν πήγαινα αμέσως σε μάχη χωρίς να σταματάω κάθε κίνηση για να δίνω οδηγίες στους spellcaster είχα πρόβλημα.Γενικά κολούσε αλλά με χ700 128 το έπαιζα και μόνο σε παριοχές με πολλούς n-pc και όταν εκανα πολλά μαγικά μαζί. Μεγάλο λόγο παίζει η δυσκολία λέω να το δω και very difficult να δω τι λέει .Παντως το διασκέδασα πιο πολύ απο το oblivion που δεν μπόρεσα να το τελιώσω.
bgeorgalas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 αναλογος τι char εχεις φτιαξει.εγω που παιζω παντα wizard σε ολα τα rpg τον πινω κανονικα.παντως αυτο ειναι μεγαλη αδηκια που γινεται στα rpg.σχεδον ολα αυτα τα game εχουν φτιαχτει στα μετρα των fighter/warrior και ολα τα παραγωγα τους.εμας τους caster παντα μας εχουν υποβαθμισμενους συμφωνώ απόλυτα.....και εγώ τα ίδια έλεγα παραπάνω (γενικά παίζω με μάγο)....τουλάχιστον θα μπορούσαν να φτιάχνουν τους εχθρούς με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται ανάλογα με τον εκάστοτε χαρακτήρα....πολύ απλά και όμορφα.....
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 αναλογος τι char εχεις φτιαξει.εγω που παιζω παντα wizard σε ολα τα rpg τον πινω κανονικα.παντως αυτο ειναι μεγαλη αδηκια που γινεται στα rpg.σχεδον ολα αυτα τα game εχουν φτιαχτει στα μετρα των fighter/warrior και ολα τα παραγωγα τους.εμας τους caster παντα μας εχουν υποβαθμισμενους Γενικά είναι φτιαγμένα για συνδυασμό χαρακτήρων θα έλεγα. Ένας wizard μεγάλου level είναι πολύ αρκετά ισχυρότερος από οποιονδήποτε warrior αντίστοιχου level με την κατάλληλη επιλογή feats (και skills). Στο NWN1 σε PvP ήταν αδύνατον να χάσεις έχοντας wizard. Ίσως να μην μπορεί να κερδίσει όλες τις μάχες -ειδικά με αντιπάλους που 'χουν πολύ υψηλό spell resistance- αλλά είναι δύσκολο να σκοτωθεί, κοινώς αν τα βρει σκούρα απλά λακίζει. Βέβαια η αφαίρεση του time stop με χάλασε λίγο. Ίσως πάλι να τα συγχέω με το PnP edit: συμφωνώ απόλυτα.....και εγώ τα ίδια έλεγα παραπάνω (γενικά παίζω με μάγο)....τουλάχιστον θα μπορούσαν να φτιάχνουν τους εχθρούς με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται ανάλογα με τον εκάστοτε χαρακτήρα....πολύ απλά και όμορφα..... Ε, όχι και να προσαρμόζονται . Δηλαδή να άλλαζε τα στατιστικά τους; πχ δράκος χωρίς spell resistance :/ ; Ό,τι χαρακτήρα και να πάρεις σε κάποιο σημείο θα τα βρεις σκούρα. πχ εκεί που θα παιδευτεί ο fighter για να σκοτώσει 15 αντιπάλους σε ένα δωμάτιο, ο μάγος θα κάνει δυο fireball και θα ξεμπερδέψει. Εξάλλου η διαφορετικότητα των χαρακτήρων προσθέτει στο replayability ( υπάρχει ελληνική λέξη για αυτό το πράμα; ) του εκάστοτε RPG.
bgeorgalas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Γενικά είναι φτιαγμένα για συνδυασμό χαρακτήρων θα έλεγα. Ένας wizard μεγάλου level είναι πολύ αρκετά ισχυρότερος από οποιονδήποτε warrior αντίστοιχου level με την κατάλληλη επιλογή feats (και skills). Στο NWN1 σε PvP ήταν αδύνατον να χάσεις έχοντας wizard. Ίσως να μην μπορεί να κερδίσει όλες τις μάχες -ειδικά με αντιπάλους που 'χουν πολύ υψηλό spell resistance- αλλά είναι δύσκολο να σκοτωθεί, κοινώς αν τα βρει σκούρα απλά λακίζει. Βέβαια η αφαίρεση του time stop με χάλασε λίγο.Ίσως πάλι να τα συγχέω με το PnP και στο pen & paper λακίζει όταν τα βρεί σκούρα.....στο NWN απλά δεν μπορείς να αφήσεις την περιοχή (area) επομένως......
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 και στο pen & paper λακίζει όταν τα βρεί σκούρα.....στο NWN απλά δεν μπορείς να αφήσεις την περιοχή (area) επομένως...... Βασικά κυρίως στο PnP μπορείς να λακίσεις. Κουβαλάς ένα scroll teleport κι όποτε βρείτε τα σκούρα, ακουμπάς τα άτομα του party και... γεια σας. Στα CRPG γενικά δεν πολυδουλεύει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα