Voodooman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το παιχνίδι έχει πάρα πολύ καλή ιστορία και ξετυλίγεται καταπληκτικά, είναι από τα πιο προσεγμένα σενάρια που έχω δει. Αλλά αυτό είναι το μόνο αξιόλογο του παιχνιδιού. Ούτε σαν RPG δεν αξίζει φράγκο. Απλούστατο παράδειγμα. Είμαι μέσα στην αποθήκη όπου είναι γεμάτη με τα όπλα. Σκοτώνω τους πάντες, κατάσχω τα όπλα. Αμέσως η Neeshka μου λέει "ωραία, μπορούμε να κλέψουμε τα πάντα τώρα!" Εγώ της λέω,λόγω good alignment, "όχι, δεν είναι σωστό, δεν ανήκουν σε εμάς μπλα μπλα μπλα". Οι υπόλοιποι δύο του γκρουπ συμφωνούν, η Neeshka λυπάται. Αλλά αμέσως μετά που της είπα αυτό, πιάνω και αδειάζω όλα τα κιβώτια, χωρίς κανένας από τους υπόλοιπους να πει το παραμικρό! Διαστηρώ μία επιφύλαξγ, μήπως αν συναινούσα σε αυτό που ήθελε η Neeshka, μήπως μου έδινε κάτι έξτρα, που δεν μπορώ να το πάρω αλλιώς. Αλλά και πάλι δεν μου γεμίζει το μάτι. Για τα υπόλοιπα πολλά μειονεκτήματά του, τα έχουμε πει πολλές φορές. Αλλά χίλια μπράβο για την ιστορία, ο τρόπος που παρουσιάζει την άνοδό σου και το πόσο σημαντικός γίνεσαι σταδιακά είναι με διαφορά ο καλυτερος που έχω δει σε οποιοδήποτε RPG.
DarkKnight Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Aν συμφωνούσες μ'αυτό που έλεγε η Neeshka θα σου έριχνε το alignment προς το chaotic κ θα έχανες influence από τον Khelgar ( φαντάζομαι πως τον είχες ) καλά ότι είχε bugs το παιχνίδι κ λαθάκια αυτό είναι γνωστό, κατά τ'άλλα το ευχαριστήθηκα ως προς το rp όσο κανένα άλλο πέρα του Baldur's Gate βέβαια...
bgeorgalas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 neofix πρέπει να πάρεις ένα "μαντήλι" από τον νεκρό φύλακα του αρχείου....το φόράς καα βλέπεις και τις κρυφές πόρτες και τα βιβλία στα 4 δωμάτια με τις ερωτήσεις (οι απαντήσεις βρίσκονται στα βιβλία που βρήκες είδη) όταν απαντήσεις και τις 4 ερωτήσεις σου ανοίγει η κεντρική πόρτα και μετά συνεχίζεις......και βρίσκεις τις πληροφορίες που ζητάς..... meta to anoigma tou tome poy sas metaferei sto plane toy king of shadows briskestai se ena dwmatio poy sas tis peftoun kati araxnes. to erwtima einai i porta meta pws anoigei kai otan pernate tis mayres fog meta ti kanete? την πόρτα αν ο χαρακτήρας σου δεν είναι κλέφτς (και 1 και η Neeska εξαφανίζεται) πρέπει να τις ρίξεις κάτω.....με τις ομίχλες περνάς από μέσα τους και σε τηλεμεταφέρουν σε άλλο σημείο και μετά συνεχίζεις.....
bgeorgalas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 και ναι η Neeska θα σου έλεγε ότι δεν βρήκε τίποτα άλλα την ζορίσεις λίγο παραπάνω με τις σωστές ερωτήσεις θα σου δώσει κάτι extra....(1 σπαθί αν δεν κάνω λάθος)
chek2fire Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 ωραιο game εχει και φοβερο χουμιορ ιδιως ο bard ειναι ολα τα λεφτα τα αρνητικα του game για μενα ειναι τα λαθακια και bug που εχει(οχι ομως σε επιπεδο gothic3) και οτι ειναι πολυ βαρη για τα γραφικα που εχει.
chek2fire Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 παιδια εχω παει στο καστρο καμια συμβουλη απο αυτους που το εχουν τελειωσει για σωστη διαχειριση? τι να κανω repair κτλ α εδω και ενας οδηγος για να κατεβασετε για το nwn2 http://adlog.com.com/adlog/c/r=7807&s=692046&t=-1&o=1:&h=cn&p=2&b=1&l=en_US&&site=1/http://www.gamespot.com/misc/gameguides_download.html?guide=nwn2.pdf&tag=gs_ggdl_nwn2&sid=6163308&promo=1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μετά το 1.03 έγινε πολύ πιο ελαφρύ.
lefterhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 ωραιο game εχει και φοβερο χουμιορ ιδιως ο bard ειναι ολα τα λεφτα Σχετικα με το χιουμορ καλο ειναι στο 2, αλλα βρηκα κατι που λειπει σε συγκριση με το main quest του 1. Στο 1 αν εφτιαχνες ενα χαρακτηρα με πολυ χαμηλο intelligence (8 και κατω) ολοι οι διαλογοι του παιχνιδιου αλλαζαν και ο χαρακτηρας σου μιλουσε σαν καθυστερημενος και οι NPC σου συμπεριφερονταν αναλογα. Πολλη πλακα... Δοκιμασα στο 2 να κανω το ιδιο, αλλα δεν ισχυει.
bgeorgalas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 παιδια εχω παει στο καστρο καμια συμβουλη απο αυτους που το εχουν τελειωσει για σωστη διαχειριση?τι να κανω repair κτλ Eδώ θα βρειτε το walkthrough και θα σας λυθούν όλες οι απορίες νομίζω...: http://www.gamespot.com/features/6161016/index.html Να σας πω κάτι γενικά πάντως το παιχνίδι προσωπικά μου άφησε καλές εντυπώσεις ΑΛΛΑ το τέλος είναι πολύ παρανοϊκό.....με δεδομένο ότι έπαιξα με 1 drow μάγο (στο τέλος του παιχνιδιού 19ο επίπεδο (γιατί είχα κάποια προβλήματα με τον pc και αναγκάστηκα να κάνω format και τα savegames δεν μου δούλευαν αλλά κατάφερα να σώσω τον χαρακτήρα και να ξαναξεκινήσω το παιχνίδι με τον χαρακτηρα σε 8ο επίπεδο αν δεν κάνω λάθος)) οι τελευταίες μάχες είναι ελλεινά δύσκολες χωρίς κάποιον εμφανή λόγο.... Πιο συγκεκριμένα κατάφερα να περάσω την 1η μάχη με τον king of shadows μια χαρά (σχετικό είναι αυτό) αλλά οι άλλες 2 είναι απλά παρανοϊκες....Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού και να πρέπει να παίξει 4 μέρες ξανά και ξανά τις ίδιες μάχες χωρίς αποτέλεσμα....(γιατί όπως και να το κάνουμε 1 μάγος drow με 12 στην δύναμη δεν κάνει και πολή ζημιά ότι όπλο και να κρατάει (βασικά το πρόβλημα είναι να καταφέρει να χτυπήσει) ούτε τόσους πόντους ζωής έχει για να πεις ότι εντάξει θα φάω μερικές αλλά στο εντωμεταξύ θα ρίξω και κάποιες.... Τελικα τις 2 τελευταίες μάχες τις τελείωσα με cheat....άλλα το έχω παράπονο από το 1 ότι οι μάγοι είναι πολύ αδικημένοι σε μερικές μάχες....(βλέπε με δράκους πχ...) Μετά κάτι άλλο που δεν μου άρεσε καθόλου (εκτός απο το Finale στο οποίο θα μπορούσαν να είχαν βάλει κανένα Video) είναι ότι με το τελείωσει το παιχνίδι δεν σου κάνει export τον χαρακτήρα αυτόματα (στο 1 νομίζω τον έκανε; μιας και εγω δένομαι με τον χαρακτήρα μου και θελω να παίζω τα expansions - community modules με τον ίδιο....ώστε να έχει και κάποια λογική εξέλιξη) γι-αυτό καλό είναι να κάνετε export μόνοι σας λίγο πριν πέσει κάτω ο κακός την τελευταία φορά και να κρατάτε και κανένα save....
bgeorgalas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 και μια που μιλάμε για bug κάτι που κανείς σας δεν είπε (ή το είχα μόνο εγώ?) Σχεδόν όλο το παιχνίδι (εκτός από εκεί που έπρεπε να τραβάω άλλους μαζί υποχρεωτικά) το έβγαλα με khelgar, Neeska και Elanee...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί αν παίρναμε τα Xp για να ανεβούμε επίπεδο οι 4 μας (το αυτονόητο δηλ.) και μετά έβαζα πχ. στην παρέα τον grobnar με το που ξεκινούσα μου τον ανέβαζε επίπεδο και αυτόν? Στο 1 τουλάχιστον αν θυμάμαι καλά και κατά την διάρκεια της μάχης αν πέθαινε αυτός που τραβούσα μαζί άλλαζαν επιτόπου τα xp που έπαιρνες (ακόμα και αν είχες καλέσει elemental έπαιρνες λιγότερο από ότι να αποτελείωνες κάποιον μόνος σου)....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Τα XP μπαίνουν αυτόματα στους υπόλοιπους παίχτες όταν τους βάλεις για να μην είναι κατώτεροι. Σε μερικά σημεία πρέπει να έχεις ορισμένους χαρακτήρες και αν δεν τους είχες στο πάρτυ, θα ήταν λίγο δύσκολο να παλέψεις αν ήταν κατώτερου level.
bgeorgalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 GhostRiderLSOV τα φώτα σου! 1. πριν Crasharei το σύμπαν είχαμε συζητήσει λιγάκι για τις δυνατότητες να παίξεις online.....ξέρει κανεις πως γίνεται? ενδιαφέρεται κανείς να παίξουμε online? 2. Έχω ένα ψιλοπρόβλημα.....τελέιωσα το παιχνίδι με τον μάγο (Pure) μου στο επίπεδο 19.....κατέβασα 1 module (το endless depths) και ξεκίνησα να το παίζω εν αναμονή του expansion...έφτασα lvl20 έκανα lvl up και μέχρι εκεί ήταν.....με καμμία παναγία δεν μπορώ να ανέβω στο lvl 21....τι έκανα export τον χαρακτήρα μου τί ξανεξεκίνησα την official campaign σαν lvl20 όταν έχω αρκετά xp για να περασώ στο 21o σνεχίζω κανονικά να παίζω χώρις να πέρνω XP και φυσικά χωρίς να ανεβαίνω επίπεδο....καμμία ιδέα κανείς? μήπως υπάρχει max όριο από το παιχνίδι? PS. Μόλις είδα ότι βγήκε το Patch 1.04....τώρα το κατεβάζω......
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ωχ...αν περιμένεις από μένα φώτα...σώθηκες. Για να παίξεις online, πας στην λίστα με τους servers, αν έχουν κάποιο module, πρέπει να βρεις το site από το οποίο το κατεβάζεις (θα το έχουν στα details συνήθως) και μετά να συνδεθείς, εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Υπάρχει max όριο στα levels μέχρι 20. Θεωρείσαι τότε ήρωας στο σύμπαν του D&D. Στο NWN1: Hordes of the Underdark πήγαινε και μέχρι 40, εκεί κάπου είσουν ημίθεος.
bgeorgalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Φτου! και εγώ που σχεδίαζα να πάρω 1 lvl σαν μύστης και άλλα 10 σαν "discepolo di drago rosso" για να αυξήσω τα stats μου...... μου 'ρχεται να βάλω τα κλάμματα....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Σιγά βρε, θα βρεις κανένα καλό συνδυασμό. Red Dragon Disciple ε? Καλή φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα