Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Απ'ότι είχα διαβάσει, έχει αρκετά penalties για να το κάνεις αυτό, ώστε να μην σε βολέψει. Πάντως δεν το δοκίμασα ποτέ και θα ήθελα να δω dual-wield 2 greatswords.
neofix Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια εχω προβλημα! Το Party μου εκτος απο εναν, δεν ακολουθει τον leader... οποιον και να βαλω. Εχω δοκιμασει με το puppet mode on/off αλλα τζιφος! Εχω την ν1.0
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Κάνε shift + δεξί κλικ κάπου >> Broadcast commands (αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται) >> Follow Me.
sppoulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις τερμάτισα το NWN_2, απαράδεκτο φινάλε... Εμ, μου βγήκε η παναγία με τις μάχες, και από την άλλη φινάλε σε στύλ καρτούν... Έλεοςςςςςςςςςςς!!! Παρεπιπτόντως αν και κατάλαβα πως κραφτάρουμε αντικείμενα παρόλο αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία αφού το παιχνίδι έχει εξίσου εξαιρετικά αντικείμενα (εννοώ από Armor κτλ.)! Αααα, και κάτι τελευταίο σε όλο το game δεν πήρα ούτε ένα Power Essence...Απαράδεκτο καθώς είναι ίσως το πιο αναγκαίο Essence για κραφτάρισμα! Τελικά ήταν εντυπωσιακό αλλά πολύ λίγο για τις προσδοκίες μου (τα γραφικά τους μαράναν, μέχρι και το πρώτο NWN το ευχαριστήθηκα περισσότερο επίσης 3-4 Quest ήταν bugαρισμένα). Ελπίζω να μην σας δυσαρέστησα όλους που εξέφρασα την άποψη μου, ελπίζω το expansion που θα βγάλουν αργότερα να ανεβάσει τον πήχυ των προσδοκιών μου!
cronos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια εχω προβλημα! Το Party μου εκτος απο εναν, δεν ακολουθει τον leader... οποιον και να βαλω. Εχω δοκιμασει με το puppet mode on/off αλλα τζιφος! Εχω την ν1.0 Kλασσικό bug του παιχνιδιού. Υπάρχουν στιγμές όπου δεν με ακολουθεί κανένας. Και όλες οι ρυθμίσεις είναι στο ακολούθησέ με, πάλεψε δίπλα μου, κλπ. Συνήθως μετά από ένα reload κάποιου save επαναρχεται στην φυσιολογική του κατάσταση.
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις τερμάτισα το NWN_2, απαράδεκτο φινάλε... Εμ, μου βγήκε η παναγία με τις μάχες, και από την άλλη φινάλε σε στύλ καρτούν... Έλεοςςςςςςςςςςς!!! Παρεπιπτόντως αν και κατάλαβα πως κραφτάρουμε αντικείμενα παρόλο αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία αφού το παιχνίδι έχει εξίσου εξαιρετικά αντικείμενα (εννοώ από Armor κτλ.)! Αααα, και κάτι τελευταίο σε όλο το game δεν πήρα ούτε ένα Power Essence...Απαράδεκτο καθώς είναι ίσως το πιο αναγκαίο Essence για κραφτάρισμα! Τελικά ήταν εντυπωσιακό αλλά πολύ λίγο για τις προσδοκίες μου (τα γραφικά τους μαράναν, μέχρι και το πρώτο NWN το ευχαριστήθηκα περισσότερο επίσης 3-4 Quest ήταν bugαρισμένα). Ελπίζω να μην σας δυσαρέστησα όλους που εξέφρασα την άποψη μου, ελπίζω το expansion που θα βγάλουν αργότερα να ανεβάσει τον πήχυ των προσδοκιών μου! meta tis 3 simaxies pou kaneis poso makria einai o termatismos?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 eimai off - eimai off to kselw!!! Alla... Eimai poromeni me to NwN apo tin 20 mera p prwtokikloforise to NwN1 ... exw termatisei FISIKA to nwn1 k to 3to Xpansion (UnderdarK) , sto Undertide eixa kolisei kapou k apo tin varemara to paratisa:oops: ... Otan akoustike oti 8a bgei to NwN2 eimoun sigouri oti 8a to agoraza Auth ... alla ekana ena pirama sto PC m ... k egine vraxikiklwma:confused: - kaike enas skliros k to trofodotiko k anagastika na kanw UPDATE ... pane ta leftakia p eixa stin akri gia to nwn2 ... k eimai twra dio bdomades na katevazw apo ena tixeo torrent to game ... To torrent legete "Neverwinter Nights 2 CLONEDVD 2006-PROCYON" ... Mipws exei kapios tpt Trackers na :ppros8esw:p na paei pio grigora? (eimai sto 78% k anipomonw!!!:? ) Euxalistw p me akousate!
gust Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Κουκλα νομιζω οτι βαδιζεις σε επικινδυνα λημερια...... Δεν ρωταμε τετοια πραγματα! Καλα εισαι με αυτο τον tracker....περιμενε και θα κατεβει! Παντως το παιχνιδι τα σπαει.....κατεμε! Το εχω καταευχαριστηθει. Α και κατι ακομα..... Αν το παιξεις και σου αρεσει, μολις μαζεψεις money πηγαινε αγορασε το-Θα κανεις καλο σε ολους οσους αγαπουν το παιχνιδι!(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ GAMES). Btw nice avatar!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Se ti apeu8inese me afto to "Epikindina Limeria" ? Gia tous trackers ok dn kserw an ekana gafa:oops: ... alla k ena PM kapiou na m tous stilei dn 8a to mirizontan oi mod.. (kala dn eimai k kamia paranomi ... to NwN2 selwwww asap!!! Hey m katevike idea! Lete na to zitisw apo ton Agio Vasili? rofl) (Btw: tnx ... exeis kalo gousto koukle^^)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Επικίνδυνα λημέρια = πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών και ερωτήσεις για απόκτηση τους.
mitsosk2000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω το τερματισα και το μονο που εχω να πω ειναι πως το βρηκα πολυ μικρο και αντε να βγει κανα expansion να συνεχισουμε.Επισης εχει πολλες απαιτησεις για το τιποτα που ελπιζω να διορθωθει.Κατα τα αλλα ειναι ισως το καλυτερο απο τα rpg που εχω παιξει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις βάλει το 1.03 ή απο θείο? Γιατί το 1.03 φτιάχνει πολύ το framerate.
pete666 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 για να μπορω να παιξω online χρειαζεται γνησιο cd key ???
gust Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εννοειται pete.......! Και εσυ απο θειο το εχεις?(ρητορικη ερωτηση)
viper2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 meta to anoigma tou tome poy sas metaferei sto plane toy king of shadows briskestai se ena dwmatio poy sas tis peftoun kati araxnes. to erwtima einai i porta meta pws anoigei kai otan pernate tis mayres fog meta ti kanete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα