Blackman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 nildorn δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Αυτά τα λέμε εμείς που έχουμε παίξει pen&paper. Γιατί και εγώ με τον neutral χαρακτήρα μου θέλω να το παίξω ότι δεν με ενδιαφέρει μία και κάνω ότι με συμφέρει και με όποιο τρόπο με συμφέρει...αλλά δεν μπορώ γιατί φοβάμαι ότι θα χάσω XP ή Influence. Στο Temple of Elemental Evil και στο Icewind Dale, έφτιαχνες άνετα Evil Party και έσφαζες τους πάντες...καλούς κακούς. Στα υπόλοιπα δεν μπορω να σου πω κάτι παραπάνω γιατί δεν έχω φτάσει στο σημείο που είσαι εσύ. Πάντως θα ήθελα να μου πει αν κανείς πήγε στο Neverwinter με τους κλέφτες και όχι με την φρουρά.Γιατί στην αντίστοιχη περίπτωση πρέπει να είσαι evil ή neutral.Το έκανε κανείς?Εγώ όχι... Μήπως να μαζευτούμε οι D&Dάδες να παίξουμε κανά session?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Βγήκε και η 1.03.
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ... Μήπως να μαζευτούμε οι D&Dάδες να παίξουμε κανά session? ... Μέσα! ... Στο Temple of Elemental Evil και στο Icewind Dale, έφτιαχνες άνετα Evil Party και έσφαζες τους πάντες...καλούς κακούς. ... Στο Hommlet δεν είχε μείνει κανείς ζωντανός και στο ID το χα τερματίσει με ένα drow μόνο (ναι τον γνωστό Drizzt). Αρκετά καλό το NWN2 αλλά αυτά είχαν άλλη ατμόσφαιρα. Πιο «βαρυά», πιο hardcore. Βγήκε και η 1.03. Την εγκατέστησε κανείς; Τίποτα βελτιώσεις στις επιδόσεις με τις σκιές; Στην beta 1.03 είχα ακούσει για αύξηση της ταχύτητας αλλά κάποιοι ανέφεραν ότι «χαλάσανε» λίγο το γραφικά για να το επιτύχουν αυτό...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Έβαλα να κατεβαίνει και πήγα γραφείο. Θα το δω το μεσημέρι. Εμένα δεν με ενοχλεί να "χαλάσουν" (και πόσο τα χάλασαν αλήθεια? Έβγαλαν screenshot σύγκρισης?) και να έχω παραπάνω σκιές και καλύτερη ταχύτητα, παρά να κατεβάζω αναλύσεις που χαλάνε από μόνες τους τα γραφικά. Changelist: http://nwn2forums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=530324&forum=109 Edit: Είδα αυτό που έλεγες στο forum. "Man was hoping they give you an option to turn on high quality shaders.this patch as well with beta lowered the quality of shaders."
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 ... Edit: Είδα αυτό που έλεγες στο forum. "Man was hoping they give you an option to turn on high quality shaders.this patch as well with beta lowered the quality of shaders." ... Από ό,τι βλέπω στις αλλαγές που επιφέρει το patch, το κυριότερο -εκτός των γραφικών- είναι κάποιες αλλαγές στην (κάπως εκνευριστική) κάμερα τις οποίες όμως έχω συνηθίσει. Οπότε τώρα το ερώτημα είναι to patch or not to patch... edit: Οκ διαβάζοντας καλύτερα το Log υπάρχουν κι αρκετά bug-fixes
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 To patch βέβαια!
cronos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά υπάρχει κανά μέρος για απευθείας download του patch? Γιατί έχω δεί μόνο να μπορείς να κατεβάσεις το patch μέσα από το παιχνίδι. Εγώ όμως δεν έχω βαρβάτη σύνδεση στο σπίτι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Και αφού το framerate μου, με full details έγινε πολύ καλύτερο. Συνέχισα και τερμάτισα!
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 μεγαλη βελτιωση στο game μετα την εγκατασταση του patch.βελτιωθηκε αισθητα το frame rate αλλα και η καμερα εγινε πιο ταχυτατη στην αλαγη οπτικης γωνιας αυτο το patch ειναι απαραιτητο για οποιον παιζει το game
Blackman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 το έβαλα εχθές...αλλά δεν βρήκα τον χρόνο να παίξω.Ελπίζω πως σήμερα να το καταφέρω.
gust Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια τι εκαναν οι τυποι σε αυτο το patch? Φοβερο!! Το εγκατεστησα εχτες και επαιξα για κανα 2ωρο. Τωρα πλεον παιζω σε μεγαλυτερη αναλυση και με full επιλογη στα textures! Πριν αυτο ηταν αδυνατο (αργη κινηση), επισης η καμερα κινηται πιο γρηγορα και με βολεψε αρκετα! Σε γενικες γραμμες αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ασυνεπεια της εταιριας η οποια κυκλοφορησε ενα παιχνιδι το οποιο δεν ειχε ολοκληρωθει ακομα! Το θεωρω κοροιδια και κλοπη! Δηλαδη επειδη στα pc οι προγραμματιστες εχουν την δυνατοτητα να εκδιδουν patch για τα κενα στα παιχνιδια τους θα πρεπει ολοι εμεις να γινουμε οι tester τους και μαλιστα πληρωνοντας τους????! (αγορα παιχνιδιου). Δεν ξερω για εσας αλλα εγω οταν πληρωνω ενα παιχνιδι το θελω τεχνικα αρτιο και οτι επιπλεον ή extra προκυψει να μου το δωσουν ως patch. Αυτα τα λιγα ειχα να πω (ετσι για το γαμωτο!) ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ PATCH!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς ναι. Οι publishers είναι καθίκια συνήθως και βάζουν τους developers να ρίξουν το παιχνίδι στην αγορά νωρίς (αν και το NWN 2 είχε πάει λίγο πίσω). Όλα τα τελευταία παιχνίδια στο PC, αυτό τρώνε.
cronos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ PATCH! Ναι, να βάλω το patch αλλά από πού το κατεβάζουμε? Μιλάω για direct link και όχι από το update option μέσα από το παιχνίδι καθώς δεν έχω DSL στο σπίτι.
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις το εγκατέστησα αλλά δε μπορώ να πω πως άλλαξε αισθητά η ταχύτητα. Από τα ~20fps => ~22fps είναι μάλλον μικρή βελτίωση. Το μόνο που μ' έκανε να νομίζω πως πλέον τρέχει καλύτερα είναι το ότι η κάμερα κινείται πλέον στο 2x σε σχέση με πριν (αλλά ρυθμίζεται). Από την άλλη τα textures είναι όντως λίγο χειρότερα ή απλά έχω αυτή την εντύπωση επηρεασμένος από ό,τι είχα διαβάσει γι' αυτό το θέμα; @cronos: Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread.
mitsosk2000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μια μικρη ερωτησουλα για D&Dαδες:Αξιζει να κανω ranger με two-handed-weapon fighting και monkey grip και να κραταω 2 heavy ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα