Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά, ο Drizzt δεν είναι ακριβώς το "μέσο Drow" στην νοοτροπία του και στον χαρακτήρα του. Και επειδή είναι ονομαστός χαρακτήρας, κάνει double jumps και δέρνει. :P

χεχεχε εγώ από εκεί κόλησα με τα drow...αλλά στο παιχνίδι...drow=νεκρός σε κάθε βήμα...εφόσον όλοι σε κοιτάνε με μισό μάτι...και ειδικά τα υπόλοιπα Elf.

http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/lists/prc

οι κανονικές prestige classes

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο pen&paper XP παίρνουν όσοι συμμετέχουν στην μάχη...(όποιος δεν προλάβει να χτυπήσει ή να κάνει κάτι...απλά δεν παίρνει τίποτα).

Ενώ αν κάποιος δώσει λύση μόνος του...τότε παίρνει τα XP μόνο αυτός.

αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε d&d master....και εμείς στην αρχή παίζαμε όπως λες με την παρέα αλλά τελικά καταλήξαμε στο -κατά την άποψη μου πιο σωστό- να μοιραζόμαστε όλοι τα XP (εκτός και αν η ομάδα έχει χωριστεί οπότε ο καθένας παίρνει τα ΧP που αντιστοιχούν) ....ο λόγος ήταν ότι αφενός οι spellcasters (εγώ έπαιζα με μάγο συγκεκριμένα) έχουν πολύ μεγάλη δυσκολία να ανέβουν τα αρχικά επίπεδα και αφετέρου γιατί παραέβγαινε προς τα έξω ο ωχαδερφισμός....(πχ. γιατί να κάνω 1 spell που θα boostarei την επιδεξιότητα ή την δύναμη κάποιου πριν από την μάχη, αν είναι να μην πάρω XP από αυτή μου την ενέργεια? καλύτερα να κρατήσω τα slots μου ελέυθερα να ρίξω από μακρια καμμία μαγική ριπή και αμα πεθάνουν οι υπόλοιποι ας μου ρίξω και μια αορατότητα και ας γυρίσω στην κοντινότερη πόλη να βρώ άλλη παρέα....)..... :P

Δημοσ.

χαχαχα...

με τους DM που έχω παίξει...όποια action επιρρεάζει την μάχη...όπως το να Boostaro τα attributes του Warrior companion...έδινε XP. Δεν έπερνα XP σαν μάγος όταν απλά μέχρι να έρθει η σειρά μου τους είχαν σφάξει οι άλλοι

(σημαντικό ρόλο έπαιζε το Initiative) ή δεν έπερνα όταν όλες μου οι κινήσεις ήταν ή fail μαγικό...ή missed χτύπημα...οπότε παρόλο που έκανα έστω και μία κίνηση...από την στιγμή που ήταν σαν να μην έγινε δεν παίρνεις XP.

Από την άλλη στα πρώτα lvl και με παίκτες νέους πραγματικά υπάρχει αυτός ο ωχαδερφισμός και το κοιτάζω την πάρτη μου κατάσταση...

οπότε ο σωστός DM σκάει τα XP penalties και είμαστε μάγκες.

Αλλά αυτό βγαίνει και στην μάχη...όταν πχ εγώ αποφάσισα να κάνω Magic Shield στον εαυτό μου αντί στον Archer που ήταν μπροστά μου και εφόσον έπεσε ο Archer δεν ήξερα που να κρυφτώ. Τελικά με έσωσε ένα Sanctuary...όπου την έκανα και κοπάνα με ελαφρά...

Δημοσ.

Ρε παιδιά στα options που έχει επιλογή να ορίζω εγώ το screen refresh rate? Άλλαξα το screen resolution αλλά δεν βρίσκω καμία επιλογή για το refresh rate και η οθόνη τρέμει :/. Καμιά βοήθεια?

Δημοσ.

μηπως δεν ειναι το refresh που κανει την οθονη να τρεμει αλλα το frame rate?γιατι σε μερικα σημεια το game ειναι ολιγον βαρη

Δημοσ.

Όχι man το refresh rate είναι και πράγματι το παιχνίδι έχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο τομέα το οποίο δεν έχει διορθωθεί ακόμα και πρέπει να επέμβεις στο *.ini για να καταφέρεις να παίξεις με μη τρεμάμενη οθόνη. Την απάντηση την βρήκα στο ίδιο το site του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Τωρα το ξεκινησα και με βγαζει σε ενα χωριο για να περασω καποιες δοκιμασιες και μια απο αυτες ειναι να βρω καποια φτερα,ξερει κανεις που ειναι το μπλε και το πρασινο;

Οι μαχες ποτε ξεκινανε;

Οταν ξεκινας το παιχνιδι και επιλεγεις ¨module¨ ποια η διαφορα;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους!

Τωρα το ξεκινησα και με βγαζει σε ενα χωριο για να περασω καποιες δοκιμασιες και μια απο αυτες ειναι να βρω καποια φτερα,ξερει κανεις που ειναι το μπλε και το πρασινο;

Οι μαχες ποτε ξεκινανε;

Οταν ξεκινας το παιχνιδι και επιλεγεις ¨module¨ ποια η διαφορα;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Για τις δοκιμασιες θα χρειαστεις τον πιτσιρικα που εμφανιζεται ενω μιλας με τον μαγο-εμπορο. Ο μικρος εχει τις δυνατοτητες που χρειαζεσαι. Για να τις ενεργοποιησεις και αφου εχεις επιλεξει τον μικρο πατα παρατεταμενα δεξι κλικ στο αντικειμενο που θελεις να πραξεις κατι.

Οι μαχες ξεκινανε οταν συναντας εχθρους! Τι εννοείς;

Τέλος τα modules είναι περιπετειες που μπορει να φτιάξει ο καθενας μας κ να τα διαθεσει εναντι καποιου χρημ...εεε..εννοω να τα διαθεσει στο κοινο για περισσοτερες ωρες παιχνιδιού και συγκινήσεων. Για να δημιουργήσεις ένα module χρησιμοποιεις το toolset του NWN2.

Δημοσ.

mipos exei kataferei kaneis na onomasei ta items pou ftiaxnei i einai apla ena akoma bug?einai tragiko na 8elo na tou doso onoma k na epimenei na to leei px Adamantine Longsword!apla eleos.

btw eimai konta ston termatismo edo k 3 bdomades gt stamatisa na to paizo epeidi einai megali moufa telika!polla bugs metrio scenario kai kako k elaxisto interraction me ta alla party members.polu ligo ba8os stous dialogous kai anyparkta side quests ya tous allous tis omadas.dld dn katalaba gt kaneis sidequests me tous 3enerotous kai oxi me ton Sand???Lovestory me ton nerobrasto paladin kai me tin apisteyta ekneyristiki k bareti druid?what about Neeshka or Bishop?

kati teleytaio sorry an kourasa alla prepei na anakoinoso mia paratirisi mou:

Baldur's Gate 1 : Imoen-good female thief(an 8es k wizard)

Baldur's Gate 2 : Imoen-good female thief/wizard kai Nalia-good female thief/wiz

Star Wars Knights of the old republic 1 : Mission Vao-good female scoundrel(se orous d&d rogue)

Neverwinter NIghts 2 : Neeshka- neutral female thief

ola osa anefera paixnidia tis obsidian paliotera (sta BG kai to KOTOR) gnosti os Bioware

Se ola exeis mia syni8os good female thief!!!

ELEOS ligi prototypia pia

yparxei k o evil male thief i neutral male thief(Coran,Yoshimo mou leipete)

ti epeidi ebalan mia CN tiefling nomizoun oti to esosan?

ta symperasmata dika sas

Δημοσ.

λοιπόν...θα διαφωνίσω μαζί σου.

Αν και ξεκινάω με συμφωνία...ΝΑΙ έχει bugs. Αλλά η εταιρεία έδωσε λίγες ώρες παιχνιδιού γιατί στοιρίζετε στα mods που θα φτιαχτούν για το παιχνίδι.

Και φυσικά έχει side quests και για την Neeshka και τον Bishop. Την Neeshka κάνεις όλο το πανυγήρι για να μην την κυνηγάει ο βλάκας που σε κάποιο σημείο του πέρνετε το νόμισμα.Το οποίο μου άρεσε ο τρόπος που το έχουν βάλει, γιατί εκεί που τον είχα ξεχάσει...τσουπ...και να τος μπροστά μου πάλι.

Από την άλλη ξεκινάς με τον Bishop (ο νάνος δεν είναι αυτός?η κάνω λάθος?) και τον πας στην εκκλησία...το παλικάρι θέλει να γίνει MONK και πρέπει να φροντίσεις να τον κάνεις MONK περνόντας τις δοκιμασίες που σου λέει σε όλο το παιχνίδι.

Όσο για την γυναίκα thief>..συμφωνώ μαζί σου...θα ήθελα και εγώ άντρα για μία φορά (τουλάχιστον στο icewind dale τον έφτιαχνα μόνος μου).

Βάθος υπάρχει αρκετό στους διαλόγους...απλά να προσέξεις τα + και τα - που βγαίνουν στο παραθυράκι αριστερά κάτω σε κάθε σου απάντηση.Αν δεν είναι αυτό βάθος διαλώγων τι είναι?(η κάθε απάντηση σου επιρρεάζει κάτι ή κάποιον)

Εγώ το πάω σε ήρεμους ρυθμούς...και μου αρέσει.

Περιμένω να κατεβάσω και mods ...

άσχετο...ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε manual για το πως να φτιάξουμε mod από το πρόγραμμα που δίνει το παιχνίδι?

-------------

για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω για το πότε ξεκινάνε οι μάχες...μόλις κάνεις τα quest λίγο μετά...γίνετε ντου :)

Δημοσ.

file blackman pare3igises ayto pou i8ela na po.Bebaios k exei sidequest i Neeshka,o Khelgar,i Quara k d 8umamai poios allos.To 8ema einai omos oti dn exoun oloi k etsi xaraktires pou exoun pio polu endiaferon(emena m aresei o Sand px) opos o Sand,o Bishop,i Zjhaeve(dn 3ero akoma tora tin pira an k d fantazomai) dn exoun sidequest k 3eneroneis.Dld ftanei pia me tous good xaraktires k to ba8os pou tous dinoun.Enas nanos NG na 8elei na ginei MONK?Apo pou k os pou?Ayto me 3enerose yperbolikaNanos eisai file pare to tsekouri sou k vamos end of story.I istoria tis Neeshka itan mia arxi alla d mou ftanei.Prepei na katalaboun oi tis Obsidian oti olos o kosmos pou paizei dn dialegei na einai Good FFS.Opote doste prosoxi k stous evil k stous neutral pcs.

Sygkrineis to ba8os ton dialogon tou NWN2 me to BG2 shadows of Amn?

Oso ya ta +,- exontas pai3ei to KOTOR2 Sith Lords, opou protoemfanistike ayto to systima exo na se po oti ekei leitourgouse kalytera an k pali 8elei douleia.Opote mou einai oikeio k 3ero pos ya na se pei perissotera kapoios npc prepei na kerdiseis influence mazi tou.Alla chekare ayto: Se olo to paixnidi pairneis enan evil npc nomizo(Bishop) o opoios apodexetai to na eisai skliros k aneleitos me ton kosmo ya na anebasei influence.Paizo mia Drow Wizard CE opote fair enough.Omos oi agapimenoi mas kataskeyastes to frontisan k ayto oste apo olous tous npcs pou briskeis oi perissoteroi na einai good k ligoi neutral k enas evil mexri tora.Opote eisai evil k 8es na to pai3eis evil kai na kerdiseis influence me Bishop?Tote to xaneis me olous sxedon tous allous omos ayto dn einai dikaio.K ti me noiazei i apisteyta bareti k monotoni xoriatopoula Shandra emena otan ayto pou 8elo apo aytin mporo na to paro k me ti bia?8elo ena evil party re gamoto na mi noiazomai ya to pos 8a tous milao toso polu k 8a exei k pio polu endiaferon!

Paizo pen&paper polla xronia k dystyxos anakalypto pos mono ekei eyxaristiemai to evil.Sta computer RPG apla einai sxedon monodromos tou Good.

Epeidi kourasa me osa leo 8a kleiso m ayto : sto BG2 kaneis romance me ti Viconia(female drow priestess NE) k an ola pane kala exeis tin eykaireia sto ToB (nomizo) na tin kaneis NG.As ginei mia fora k to anapodo ya poikilia.

Zitao polla?

Δημοσ.

nildorn και εγώ μαζί σου.....και εγώ παίζω με 1 μάγο drow που από τον φόβο μου (δικαιολογημένα ή όχι...) μήπως χαθούν XP έχει γίνει πολύ μέλι γάλα για να μπορέσει να φέρει σε πέρας τα Sidequests και φυσικά να ανέβει και κάνα επίπεδο....

δηλαδή γιατί να μην μπορώ να ενωθώ με τους "κακούς" και να επιτεθώ στο Neverwinter?

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω tsioudiver εχουν ξεκινησει οι μαχες και γινεται της τρελης.Πολλα αντικειμενα παντως σου δινει και εχω χασει τη μπαλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...