chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 μπραβο ρε blackman πολυ καλος ο οδηγος σου μου ελυσες πολες αποριες δυστηχως το wiki του nwn2 ειναι πολυ φτωχο και δεν βοηθαει να ρωτησω αν ειναι καλο να βαζουμε στους char μας και δευτερο class η καλητερα να τον αφησουμε ετσι οπως ειναι για μεγιστο dmg.εχω ενα wizard και σκεφτομουνα μηπως του εβαζα και εναν healer σαν δευτερο παντως το game ειναι πολυ ομορφο τωρα που το εχω πρωχωρησει αρκετα θα πω κατι παραξενο αλλα το game σαν υφος και αισθηση μου θυμιζει ffVII το μονο μεγαλο αρνητικο του game ειναι ο απαραδεκτος χειρισμος της καμερας σε σημειο που σου σπαει τα νευρα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ουχ...Final Fantasy VII... FF != D&D.
bgeorgalas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 καλημέρες! ρε παιδιά να ρωτήσω: ΄τελικά πόσο 'συμφέρει' να έχεις companions? θέλω να πω: θα προτιμούσα να παίξω χωρίς companions για να μην έχω να μοιράζομαι XP αλλά μήπως αν δεν έχω καθόλου companions μερικά side quests του παιχνιδιού δεν μου εμφανίζονται καθόλου? οπότε στην τελική μήπως με το να μην έχω companions θα χάσω περισσότερα XP από τα side quests από το να παίξω με Companions και να μοιραζόμαστε τα XP? thanx!
blueviper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Το παιχνίδι θα ήταν ολίγον βαρετό, αν δεν υπήρχε και η αλληλεπίδραση με τους λοιπούς χαρακτήρες που δίνει μια αίσθηση ζωντάνιας και ρεαλισμού. Υπάρχουν περιπτώσεις που είσαι υποχρεωμένος να έχεις companions για να βγουν και συγκεκριμένα quests. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να μην παίξεις το παιχνίδι, όπως σχεδίασαν οι δημιουργοί του...με τον παιχταρά σου και μόνο, θα σου βγει ο πωπός ανάποδα για να ολοκληρώσεις κι αυτό αποτελεί αδιανόητη, αν όχι ανόητη, κίνηση μαζοχισμού.
nikolas06 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 afou epitelous vghke, exei kapoios to serial number gia antegramenh ekdosh tou paixnidiou..??? as voh8hsei kapoios....
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Crafting neverwinter nights 2 crafting.zip
Blackman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν...εγώ επειδή έψαχνα για να παίξω δίκτυο...χρειάστηκα δύο serial numbers πέραν του δικού μου για να παίξουν οι άλλοι δύο. Τελικά βρήκα ΜΟΝΟ ένα και παίξαμε μόνο δύο άτομα (τον αδερφό μου τον αφήσαμε στην απ'έξω) Η αλληλεπίδραση με τους companions είναι ένα από τα ατού του παιχνιδιού... πχ..δεν γουστάρω τον νάνο...αλλά ο τυπάς ξέρει τον Βαγγέλη τον Πεζοναύτη που θα μας δώσει κάτι πληροφορίες για το πως θα μπουκάρουμε στο κάστρο... Η...η κλέφτρα...όσο ρεαλιστική φωνούλα και αν έχει...εμένα μου την σπάει. Αλλά με τόσες παγίδες...θα είχα πρόβλημα αν δεν ήταν μαζί μου. Τα XP μοιράζονται στην ομάδα... Στο pen&paper XP παίρνουν όσοι συμμετέχουν στην μάχη...(όποιος δεν προλάβει να χτυπήσει ή να κάνει κάτι...απλά δεν παίρνει τίποτα). Ενώ αν κάποιος δώσει λύση μόνος του...τότε παίρνει τα XP μόνο αυτός. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν δουλεύει σωστά σαν D&D. Πχ...εγώ έπερνα XP αρχή γιατί ο χαρακτήρας μου ήταν υπερόπτης σαν Gold Elf αλλά στην συνέχεια έχοντας την ίδια συμπεριφορά έπερνα penalty XP...γιατί δεν είχα γίνει μέρος της ομάδας. Σε άλλη φάση μία καλή ιδέα που είχα (πχ...να κόψουμε τα σχοινιά που κρατάνε τις άγκυρες για να κάνουμε ένα πλοίο να σταματήσει) έδωσε μόνο σε εμένα XP. Τώρα για το Multiclassing είναι κάτι διαφορετικό και θέλει προσοχή. Ο λόγος είναι γιατί μετά τα XP χωρίζονται στα δύο...καθότι αν πχ είσαι Wizard και θες να γίνεις και Cleric για να έχεις healing μαγικά...Τότε θα μοιράζονται τα XP.Λόγο της διπλής ιδιότητας σου θα πέρνεις μέρος των συνολικών XP.Φυσικά όμως μπορείται να διαλέξετε πέραν του ενός για Multiclass Πρέπει να μάθετε τι πράγματα έχει κάποιος για να κάνετε multiclass. ΠΧ αν έχετε ένα δυνατό warrior θα μπορούσατε να πάρετε ένα level Barbarian. Γιατί αυτό?Μα φυσικά για να έχετε την δυνατότητα του Βάρβαρου να οργίζετε (RAGE) οπότε να γίνεστε ποιο δυνατοί εν ώρα μάχης...αλλα φυσικά κάποια στιγμή μετά το Rage έρχετε το fatigue και κουράζεστε και πέφτουν κάποια attributes για λίγο. Αν κανείς σας έχει διαβάσει "Το Μαύρο Ξωτικό" ή δεν θυμάμαι πως αλλιώς λέγεται...μία ιστορία με ένα drow (3 βιβλία είναι...και είναι ΠΟΡΩΣΗ)... ο Dridge DoErden (ή κάπως έτσι λεγόταν)...σε μία ανάλυση του χαρακτήρα του σε κανόνες D&D είχε μία εικόνα σαν την παρακάτω... Barbarian 1,Ranger 6,Warrior 9,Bladedancer 1 Και κάποια άλλα... Πολύ WOW... Επίσης μην ξεχνάτε τα PRESTIGE CLASSes...είναι πάρα πολύ καλά. Ρίξτε μία ματιά στο παιχνίδι ποια είναι τα prerequisites για να διαλέξετε κάποιο τέτοιο class και πάρτε κάποιο (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ARCHMAGE ...ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ). Με μία ματιά που έριξα...μόνο wizards δεν έχει να πάρει κάποιο πολύ καλό Prestige...όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες έχουν.Και για τον Wizard τον λόγο τον είπα...NO ARCHMAGE PRESTIGE CLASS. Αλλά έχει κάποια άλλα πολύ καλά...πραγματικά πολύ καλά prestige classes. Επίσης για το multiclass υπάρχουν κάποια classes που δεν συμφέρει να κάνεις multiclass γιατί χαλάει η ιδιότητα του χαρακτήρα.ΠΧ αν κάποιος πάρει MONK... που πιστέψτε με...ΜΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ...κοιτάξτε τι γίνετε... O monk είναι ένας μοναχός...όχι όπως τους ξέρουμε.Πολεμικές τέχνες...αυτοσυγκέντρωση κλπ.Ακολουθούν πιστά τους νόμους...είτε καλοί είτε κακοί. Δεν χρειάζονται πανοπλία...γιατί ότι charisma & dexterity modifier έχουν πάνε στο Armor Class τους. Οπότε όσο μεγαλώνει το level εκτός πχ από πολύ ευκίνητος γίνεται και πιο δύσκολο να του κάνεις ζημιά. Επίσης ΔΕΝ χρειάζετε όπλα...ΟΧΙ...είναι οικονιμικό πακέτο ο MONK. Στα πρώτα level δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά παρακάτω...είναι...Ω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.... πάρτε μάτι... UNARMED STRIKE...στυλ χτύπημα δυνατό...αλά Bruce Lee Flurry of Blows...αν πιάσει...πως βλέπετε τις ταινίες που με γρήγορες κινήσεις αλλά Τζάκι Τσαν...πολύ ξύλο. Επιθέσεις...ΩΙΜΕ...σε μεγαλύτερο level κάνει υπερβολικά πολλές επιθέσεις για κάθε μία φορά που βαράει. Εκεί που ένας μαχητής βαράει 2 hits στην σειρά του...ο MONK φτάνει τα 4 χωρίς όπλο...και πιθανότατα με μεγαλύτερο damage. Αφήστε που έχει κάτι feat...που ο αντίπαλος πρέπει να κάνει το σταυρό του και να παρακαλέσει τον θεό του τον Bane (ο θεός της καταστροφής) να τον πάρει νωρίτερα από την Μέση Γη. Αν κάνετε multiclass o ΜΟΝΚ χάνει πολλές από τις ιδιώτιτες του Στο D&D η περιγραφή το πως σκοτώνει ένας MONK είναι συνήθως ανατριχιαστική ...καθότι η όλη φάση είναι χωρίς όπλο...οπότε φανταστείτε περιγραφή... "Εφόσον πιάνει το flurry of blows...γυριστή κλοτσιά στο κεφάλι όπου του σπάω το σαγόνι...αγκωνιά στο ύφος του διαφραύγματος με πλάτη, οπότε ακούγονται και ήχοι που σπάνε κόκκαλα του θώρακα...χτύπημα με το ίδιο χέρι στα αχαμνά, όπου τα πιάνω και τα ξεριζώνω...τέλος του τα χώνω στο στόμα και αμέσως αγκωνιά στην καρωτίδα από πλάι και προς τα κάτω όπου η όλη κίνηση του σπάει και τον αυχένα..." Είπατε κάτι?χαχαχα...αυτό το έχω ακούσει έτσι ακριβώ σε pen&paper. Η φαντασία οργιάζει σε αυτά τα παιχνίδια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Ναι, βασικά είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι ξέρουν από D&D, γνωρίζουν τον Drizzt Do'Urden και τον Elminster. Είναι πολύ εικονικές μορφές. Βασικά ο Drizzt σε ένα link που έψαξα λίγο, για 3.5 έχει τα εξής στατιστικά http://www.candlekeep.com/library/articles/drizzt-35.htm
Blackman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 και εγώ από εκεί το είχα δει...πω πω...ακόμα online είναι?Το είχα δει τελευταία το 2004.Για αυτό έγραψα ότι αυτή είναι η εικόνα...δεν θυμόμουν ακριβώς. Α...και δεν έχει PRESTIGE CLASS...Dervish...γαμώ τους Δερβίσιδες... όταν κάνεις dance σαν Δερβίσης...σφάζεις ότι είναι γύρω...φυσικά μπορεί να κόψεις και κανά κεφάλι δικού σου...μουαχαχαχα... Αλλά και αυτή είναι σούπερ prestige class...που δεν την έχει μέσα το παιχνίδι. Το αντίστοιχο είναι το Bladedancer... Την πιο wow φάση την έχω δει με Dervish...ο αδερφός μου με ένα Wood Elf Dervish...κρατόντας μία Moonblade και ένα short sword στο άλλο...είχε ένα level Barbarian οπότε μπορούσε να κάνει rage. Σε μία μάχη πέσαμε 5 άτομα νεκρά...και έχει μείνει ο αδερφός μου "Tharival" με 4 ακόμα τύπους έτοιμους να τον φάνε... Το τελευταίο άτομο που είδε να πέφτει ήταν η Drusilia που στο παιχνίδι την είχε ερωτευθεί...οπότε πριν κάνουν κίνηση οι άλλοι αυτός ζητάει βοήθεια από τον θεό του...(να ναι καλά ο DM...όπου του δίνει +1 σε strenght και ac)... ο Tharival σε φάση που θέλει να πάρει εκδίκηση...κάνει Rage...και έρχονται και οι 4 γύρω του... και ξεκινάει το πανηγύρι...κάνει τον χωρό του Dervish... και του έρχονται απανωτά 2 critical hits και όλα μεγάλα... Πραγματικά...το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο...καθώς και οι 4 αντίπαλοι του έπεσαν νεκροί με το τρομακτικό damage που έφερε (μεγάλος ζαράκιας)... οπότε κατάφερε να μας σώσει όλους πριν πεθάνουμε τελειώς (όπως και στο παιχνίδι στο 0 πέφτεις αναίσθητος...εκτός του Barbarian που είχε improved κάτι...(δεν θυμάμαι τι) που μπορούσε και πάλευε μέχρι το -10) Εκείνη την στιγμή υπήρχε η απόλυτη ησυχία στον χώρο που παίζαμε...και όταν έπιασαν τα critical και ήρθε και το μεγάλο damage με τον θάνατο των αντιπάλων...κάναμε όπως όταν βάλαμε γκολ στον τελικό του Euro. Τι να λέμε τώρα...
gust Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Εχω paladin level 5 (human)...σκεφτομαι να τον κανω dual class! Τι προτεινεται?Ισως κατι σε prestige......
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Καλά, ο Drizzt δεν είναι ακριβώς το "μέσο Drow" στην νοοτροπία του και στον χαρακτήρα του. Και επειδή είναι ονομαστός χαρακτήρας, κάνει double jumps και δέρνει.
cronos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Εχω paladin level 5 (human)...σκεφτομαι να τον κανω dual class!Τι προτεινεται?Ισως κατι σε prestige...... H λογική λέει Divine Champion. Αυτό έκανα στον δικό μου paladin αλλά γίνεται μετά το 7 level.
Blackman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ο Paladin αν γίνει πχ Barbarian χάνει κάποιες απο τις ιδιώτητες του...καθότι είναι σαν να γίνετε έκπτωτος από τον θεό του.Καθότι οι Paladins είναι Ιππότες με το θεικό σημάδι...οπότε αλλάζοντας σε κάτι non-lawfull και φυσικά non-good...τότε no Paladin. Σαν prestige Class...στο παιχνίδι μπορεί να μπεις στο Neverwinter Nine (που ταιριάζει σε Paladin)...τώρα άλλα...δεν θυμάμαι...πρέπει να δω το παιχνίδι για να σου πω. πάντος στο D&D πάρτε μία γεύση από τις Prestige Classes Που υπαρχουν.. για τις εκδώσεις 3 & 3.5 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Prestige_Classes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα