Don.Matis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Σωστός, και εγώ εκεί κοντά είμαι, καμια ώρα παιχνίδι πιο μπροστά.
cronos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Σωστός, και εγώ εκεί κοντά είμαι, καμια ώρα παιχνίδι πιο μπροστά. Βασικά δε παίζω κάθε μέρα. Παίζω όταν μου το επιτρέπει η δουλειά μου. Αλλά όταν παίζω, ξεσκίζομαι. Του δίνω και καταλαβαίνει. Έφτασα τις προάλλες 7-ωρο. Ούτε που το κατάλαβα. Άντε άλλο ένα quest έλεγα. Άντε ένα ακόμα, μικρό φαίνεται. Και πάει λέγοντας. Πάντως σε κανά εξάμηνο θα τα σκάσουμε πάλι για το expansion. Πάντως δεν είδα ακόμα κανά σοβαρό mod για download. Όλοι στις ιδέες είναι. Άντε να πορωθούμε και κεί όπως είχα πορωθεί με το NWN1 και το Eye Of The Beholder ΜΟD.
antonl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 @cronos: Μάλλον είναι πολύ νωρίς για αξιόλογα mods (από όσο κοίταξα και στο forum του). Για το nwn1 τα πρώτα καλά είχαν βγει μετά από κανα 6μηνο. Είχε βγει "Eye of the beholder" mod για το 1;; Φωτιές μου άναψες
cronos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Είχε βγει "Eye of the beholder" mod για το 1;; Φωτιές μου άναψες 3 μάλιστα την τελευταία φορά που κοίταξα. Εγώ κατέβασα το μεγαλύτερο μέγεθος, το οποίο είχε και την μεγαλύτερη βαθμολογία.
blueviper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 SPOILER: Τι μούφα τέλος ήταν πάλι αυτό ρε γαμώτο!? Τι έχουν πάθει όλοι?! Σαν εκείνη την έρμη που έτρεχε με την Πατουλίδου και στο τέλος σκόνταψε λειτουργούν οι developers των παιχνιδιών. Και δεν ήταν μόνο το ψιλοξενέρωτο slideshow (με επαναλαμβανόμενα μάλιστα γραφικά), αλλά κι η φωνή του τύπου που έκανε την αφήγηση...είχε την υποκριτική ικανότητα του Γκλέτσου και της Ντενίση. Και ποιος διάολος ήταν τελικά ο KoS για τον οποίο τόσος ντόρος έγινε?! Άντε να δούμε, αν θα μάθουμε και ποτέ. Κατά τα άλλα το απόλαυσα όσο λίγα.
Blackman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά μην λέτε τα σημεία του παιχνιδιού... το χαλάτε για πολλούς
sppoulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον εγώ δεν καταλαβαίνω τις recipes ή το παιχνίδι έχει κάποιο bug... Έχω φτάσει 21 lvl και δεν έχω καταφέρει ακόμα να φτιάξω ένα magical item, τη μια μου βγάζει "crafting failed : you do not have the craft wondrous item feat" ή ότι δεν έχω τα "magic arms and armor feat", παίρνω μάγο για το κραφτάρισμα τσίφος, παίρνω bard τσίφος... Τι ακριβώς προϋποθέσεις θέλω? (π.χ. για να κάνω μια Armor enchantement +2, πρέπει να βάλω στο magician's workbench μια armor ότι να'ναι και τα αντικείμενα που θέλει η recipe και να κανω cast το αντίστοιχο spell, γιατι όλα αυτά τα κάνω αλλά τσίφος...) Έχω απογοητευτεί που η εγώ δεν κάνω κάτι σωστά ή δεν ξέρω τι άλλο...
cronos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Φίλε μου αν πας εδώ : http://nwn2forums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=511016&forum=110 θα δείς τί χρειάζεται για να φτιάξεις πασης φύσεως αντικείμενα. Πέρα από τα υλικά και τα spells, αλλά και το level του μάγου σου, αυτός θα πρέπει να έχει και τα κατάλληλα features. Για παράδειγμα για να φτιάξεις ένα amulet θα πρέπει να έχει το Craft Wondrous Item feat, ενώ για armour θα πρέπει να έχει το Craft Magic Arms and Armor feat και πάει λέγοντας.
Blackman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 εγώ έφτιαξα...εχθές χωρίς το craft wonderous items (feat) δεν θα μπορείς να τα φτιάξεις. Τα βιβλία τα γράφουν όλα μέσα για το τι χρειάζεσε. αυτά τα ολίγα.
sppoulis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 To παραπάνω link το είχα ήδη διαβάσει αλλά πέρα από τα υλικά για τις recipes δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα προβληματίζομαι με το κραφτάρισμα μαγικών αντικειμένων! (Αυτό το wonderous item τι είναι πια...είναι skill, είναι κάποιο αντικείμενο που πρέπει να αγοράσω από κάποιο shop όπως το "mortar" ή το σφυρί που κραφτάρω στο blacksmith workbench?) Μπορείτε να μου πείτε δηλαδή ενώ εγώ παίρνω τον "Qrobnar" αρχικά και κραφτάρω μια Full Plate Armor, μετά την δίνω στην "Qara" ή στην "Ellane" ή ακόμα και στον "Sand" και την βάζω σε ένα magic workbench μαζί με ένα διαμάντι και ένα faint earth essence και κάνω το light spell για να την κάνω enchant +2 αλλά failed λόγω wondrous item... Που κάνω λάθος? Κοντεύω να τερματίσω το παιχνίδι και δεν μπορώ να κάνω έστω ένα enchant + 1 σε μια armor γιατί προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι είναι αυτό το wonderous item???
cronos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Όταν κάνεις level up έχει κάποιες επιλογές στα features όπως Craft Magic Arms and Armor ή Craft Wondrous Item. Αυτά θα πρέπει να τα διαθέτει ο μάγος σου για να φτιάξεις αυτά που επιθυμείς.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Grobnar και Elanee αν θυμάμαι καλά το spelling τους. (ναι, που κόλλησα τώρα)
Blackman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 το Craft Wonderous Items είναι feat. Το παίρνεις όταν κάνεις level up...ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ levels (εκτός από το 1ο level αν θυμάμαι καλά από το 3ο και μετά κάθε 3 σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις νέο feat. ...3ο...6ο...9ο κλπ) Εφόσον το πάρεις...μπορείς να κάνεις τα παραπάνω πράγματα. Πρέπει ναι ξεκαθαρίσετε τι είναι τα skills και τι ta feat. Τα skills είναι δεξιοτεχνίες...όπως το tuble (κοινώς κωλοτούμπες) και όλα τα υπόλοιπα...intimidate (ΜΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΣΕ ΣΦΑΞΩ)... diplomacy (μα εννοείτε ότι πρέπει να μου το δώσεις γιατί άλλωστε θα φέρω τον στρατό μου και δεν σε συμφέρει)...lore (βρε...κοίτα τι κωλόφαρδος που είμαι...βρήκα ένα BASTARD SWORD +500...το κατάλλαβα από την υπογραφή "Arthur" )...κλπ κλπ κλπ Τα feat είναι ικανότητες-δυνατότητες...όπως το two weapon fighting (είμαι ο Σογκούν με τα 2 σπαθιά και τα 7 αστεράκια)...το rapid shot (μάγκα μην με τσιτώσεις γιατί ρίχνω 25βέλη/sec)...έτσι και το Craft Wonderous Items (βρε...δεν μου δίνεις το σπαθάκι σου να του ρίξω λίγο σκόρδο και να κλάσω μία fireball να στο κάνω flaming sword +5 ? ... αυτάαααααααααα
viper2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 iparxei kanenas xaraktiras [companion] poy na kanei healing?
cronos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 @ Blackman: Δε θα μπορούσα να τα αναλύσω καλύτερα. Και μιας και παιδεύτηκα λίγο με ένα γρίφο παραθέτω την απάντηση που βρήκα στο διαδίκτυο. Έχει να κάνει με ένα διαγωνισμό τραγουδιού, καλή ώρα όπως το Fame Story, στο ACT II και πιο συγκεκριμένα στο Blacklake District. Παίζει ο τυπάς ένα κομμάτι και σύ πρέπει να το αναπαραγάγεις. Δε μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα αυτού του quest. Όταν το πρωτοβρήκα, υπέθεσα ότι πρόκειται για quest του βάρδου μου. Τον παίρνω στην ομάδα μου και ξαναπιάνω κουβέντα. Έλα όμως που το παιχνίδι έβαζε εμένα να παίξω τις νότες που άκουγα. Λέω και στον βάρδο μου να συμμετάσχει και αυτός, αλλά ο δικός μου ήταν για κλάματα. Δε θυμόταν καμία νότα. Αφού παιδεύτικα εχθές το βράδυ είδα την λύση σήμερα το πρωί. Η απάντηση στον γρίφο είναι: [First one] 4 4 1 2 4 7 5 4 [second one] 2 3 4 4 5 1 1 2 2 [Third one] 2 3 3 2 2 3 3 1 7 5 [Fourth one] 3 5 3 4 5 2 7 2 7 2 5 αλλά δε το έχω δοκιμάσει ακόμα, και δε γνωρίζω τί όφελος έχεις από το συγκεκριμένο quest. Αυτά. 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα