Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aν κατάλαβα τι εννοείς την κυριότητα των npc την αποκτάς κ όταν κλικάρεις πάνω στο πρόσωπό του αλλά κ πάλι οι υπόλοιποι κάνουν ότι θέλουν τέσπα θα δοκιμάσω κ θα σου πω...

πάτα το C...για να πας στο Character Mode...πήγενε στο τελευταίο tab και επέλεξε PUPPET MODE "ON" Και φρόντισε να είναι ΟΛΟΙ έτσι...δηλαδή και ο δικός σου χαρακτήρας.

Οπότε από εκείνη την στιγμή τους λες τι να κάνουν εσύ.

Δημοσ.

Ούτε το στοιχειώδες heal δεν κάνουνε (cleric, druid) από μόνοι τους. Το ai τους είναι χάλι μαύρο.

Είναι λογικό να πρέπει ο healer να φτάσει κολλιτά δίπλα στον παίχτη για να κάνει heal? Δεν μπορεί από απόσταση?

Δημοσ.
πάτα το C...για να πας στο Character Mode...πήγενε στο τελευταίο tab και επέλεξε PUPPET MODE "ON" Και φρόντισε να είναι ΟΛΟΙ έτσι...δηλαδή και ο δικός σου χαρακτήρας.

Οπότε από εκείνη την στιγμή τους λες τι να κάνουν εσύ.

ok thank you τόχα βρει ήδη, βασικά τον πλέουνε ανηλεώς όταν τους αφήνεις να κάνουν ότι θέλουνε ειδικά τους spellcasters οι οποίοι κάνουν spells για το τίποτα, η thief πάντως αν την αφήσεις μόνη της κάτι κάνει, κάνει flank τον αντίπαλο για να του κάνει sneak attack...

Δημοσ.

εγώ πάντως το τερμάτισα με good χαρακτήρα, έκανα όλες τις αποστολές και γενικά μου φάνηκε μικρό (καμία σχέση με 50 ώρες που λέγανε). Πολύ λιγότερα subquests σε σχέση με προηγούμενο και σε σχέση με baldur's gate 2.

Δημοσ.
εγώ πάντως το τερμάτισα με good χαρακτήρα, έκανα όλες τις αποστολές και γενικά μου φάνηκε μικρό (καμία σχέση με 50 ώρες που λέγανε). Πολύ λιγότερα subquests σε σχέση με προηγούμενο και σε σχέση με baldur's gate 2.

Παρόλο που δεν το έχω φτάσει σε αρκετά μεγάλο ποσοστό τερματισμού, αυτή την εντύπωση έχω και γώ. Σα να είναι λίγο μονόδρομος το παιχνίδι. Καμία σχέση με αυτό που λέγανε everything you do has a meaning. Και καμία σχέση βέβαια με το χαόδες Baldurs Gate 2.

Δημοσ.

...Είναι λογικό να πρέπει ο healer να φτάσει κολλιτά δίπλα στον παίχτη για να κάνει heal? Δεν μπορεί από απόσταση?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα πρέπει να είναι ακριβώς δίπλα στον χαρακτήρα που θα δεχτεί το healing αυτός που θα το κάνει...

re paides moy fainetai ta familiars den epitithontai

swsta ta lew?

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω αποπειραθεί καν για να σου απαντήσω. Πάντως η ζημία που θα έκαναν στις περισσότερες περιπτώσεις θα ήταν αμελητέα (κάτι του στυλ 1d2-3) συν των XP που φαντάζομαι θα χάνει ο master του σε περίπτωση θανάτου του familiar. Λογικά υπάρχουν για να boostάρουν κάποια απ' τα χαρακτηριστικά του master...

Δημοσ.

Μία ερωτησούλα. Είμαι στο ACT II και πιο συγκεκριμένα στο Blacklake District. Είναι σχετικά με το quest της thief. Πάω στο mansion για να κλέψω το θυσαυροφυλάκιο. Κάθαρισα όλο το ισόγειο και στον δεύτερο όροφο σκότωσα με τα πολλά τον ιδιοκτήτη και του πήρα το κλειδί. Πού είναι τώρα το θυσαυροφυλάκιο? Καθάρισα τις βιβλιοθήκες και βρήκα δύο βιβλία, ένα εκ των οποίων αναφέρει κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν κατάλαβα πού. Επίσης το τζάκι ζεματάει και δε μπορώ να το ακουμπήσω. Πώς ολοκληρώνω το συγκεκριμένο quest?

Επίσης, έχω πλέον 5 κομμάτια από το μέταλο που γίνεται λόγος στο παιχνίδι. Μπορώ στη παρούσα φάση να φτιάξω ένα όπλο, ή χρειάζομαι και άλλα κομμάτια?

Τελικά πέρασα στο ACT II πολύ γρηγορότερα απ'ότι περίμενα. Ή δε βρήκα όλα τα subquests για να με ταλαιπωρήσουν λίγο, ή πράγματι το παιχνίδι είναι πολύ μικρό. Αν πάμε έτσι πάει τελείωσε το πιτς φυτίλι. Καμία σχέση με το χαόδες Baldurs Gate II.

Δημοσ.

Cronos -> 1. Το όπλο το φτιάχνεις στο ACT III θα το κάνεις μέσα από quest οπότε μην αγχώνεσε.

2. Το τζάκι πρέπει να το σβήσεις, στο ισόγειο θα βρείς ένα άδειο μπουκάλι, χώστο δίπλα σε ένα βαρέλι με νερό και μετά το χρησημοποιείς στο τζάκι, το πακέτο στο συγκεκριμένο quest είναι να βρείς τον 3ψήφιο κωδικό διαβάζοντας ένα βιβλίο που βρίσκεις...εκεί εγω προσωπικά μετα από 40-50 φορές λάθος κωδικό αναγκάστικα να δουλέψω το google για να τον βρώ, αν τον θές pm με να στον δώσω.

Δημοσ.
Cronos -> 1. Το όπλο το φτιάχνεις στο ACT III θα το κάνεις μέσα από quest οπότε μην αγχώνεσε.

2. Το τζάκι πρέπει να το σβήσεις, στο ισόγειο θα βρείς ένα άδειο μπουκάλι, χώστο δίπλα σε ένα βαρέλι με νερό και μετά το χρησημοποιείς στο τζάκι, το πακέτο στο συγκεκριμένο quest είναι να βρείς τον 3ψήφιο κωδικό διαβάζοντας ένα βιβλίο που βρίσκεις...εκεί εγω προσωπικά μετα από 40-50 φορές λάθος κωδικό αναγκάστικα να δουλέψω το google για να τον βρώ, αν τον θές pm με να στον δώσω.

Το άδειο μπουκάλι το βρήκα αλλά δεν βρήκα κανά βαρέλι να το γεμίσω. Θα το βρώ όμως. Τον κωδικό κάπου τον ανέφεραν παραπάνω αλλά θα τον βρώ μέσα από το βιβλίο που βρήκα στην βιβλιοθήκη.

Thank U.

Πάντως έκανα και ένα search στο google για τυχόν quests που μου ξέφυγαν και πάνω κάτω τα έκανα όλα τα subquests, που σημαίνει ότι πράγματι το ACT I είναι κομμάτι μικρούτσικο.

BTW. Με τα quests του νάνου -δε-συγκρατώ-ονόματα- τί παίζει? Προς το παρόν δε βρήκα κάτι. Ή μήπως είναι νωρίς ακόμα? Οι άλλοι χαρακτήρες έχουν δικά τους subquests? Για την thief οκ τα ξέρω. Για τους Bard, Paladin, Druid, Rogue παίζει κάτι?

Δημοσ.

ρε παιδιά το πήρα και εγω χτες τελικά, είπα να ξεκινήσω λιγάκι να παίζω αλλά και με δεδομένο ότι "ξεπήδηξα" τα Tutorial έφτιαξα έναν μάγο και μέχρι εδώ όλα καλά, δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής όμως:

1. Τον συνοδό πότε τον διαλέγω? (στο 1 τον διάλεγες κατά την δημιουργία του χαρακτήρα ή στο lvl up) με δεδομένο ότι θέλω να πάρω έναν Imp (ΣΤΟ D&D αν θυμάμαι καλά πρέπει να είσαι τουλάχιστον 7ου επιπέδου και να έχεις το ταλέντο για να επιλέγεις καλύτερους συνοδούς)....όχι γιατί τον κάλεσα και βρέθηκα αγκαλιά με 1 γάτα.....

2. Στο d&d το ταλέντο "incantatore prodigioso" (ανάθεμα τα ιταλικά μου που δεν ξέρω να το μεταφράσω) μπορείς να το διαλέξεις μόνο σαν μάγος 1ου επιπέδου, στο manual του παιχνιδιού μέσα στο dvd μου λέει σε 1 σημείωση ότι αμα θες να γίνεις spellcaster θα ήταν καλό να πάρεις το παραπάνω ταλέντο, μόνο που εγώ δεν το βρίσκω στην λίστα των ταλέντων όταν κάνω Level up....και φυσικά ακόμα δεν έχω καταλάβει πως διαλέγω τα ταλέντα που ξεκινάω το παιχνίδι.....

Μήπως για τα παραπάνω φταίει ότι ξεπήδηξα το Tutorial?

thanx! και συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά στο 1 μετάνιωσα που δεν τα είχα σκεφτεί από πριν για την δημιουργία χαρακτήρα και ξεκίνησα να παίζω ανέμελος και τώρα είπα να σοβαρευτώ.....

Δημοσ.

Cronos..το quest του νάνου έχει πλάκα...όταν το ολοκληρώσεις θα γίνει...monk lvl 1, σε αφήνει να τον κάνεις lvl εσύ για να τον φτιάξεις όπως θές...

Έχει 3α quest, θα χρειαστείς πολύ influence επάνω του...και τα 2ο απο τα 3α quest θα γίνουν αυτόματα...αρκεί να πας στην κατάληλη ζώνη για το 1 (κατά το investigate ανοίγει μια ζώνη dwarf κάτι...εκεί γίνεται).

Το 3ο και τελευταίο το κάνεις μόλις έχεις αρκετό influence στον νάνο....του μιλάς και τον ρωτας για την Thief....

Τους άλλους δεν τους έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα εκτός της thief...

Πάντως συμφωνό με τον crono όσο και να το ψάξεις το campain είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με baldurs gate...

Δημοσ.
Cronos..το quest του νάνου έχει πλάκα...όταν το ολοκληρώσεις θα γίνει...monk lvl 1, σε αφήνει να τον κάνεις lvl εσύ για να τον φτιάξεις όπως θές...

Έχει 3α quest, θα χρειαστείς πολύ influence επάνω του...και τα 2ο απο τα 3α quest θα γίνουν αυτόματα...αρκεί να πας στην κατάληλη ζώνη για το 1 (κατά το investigate ανοίγει μια ζώνη dwarf κάτι...εκεί γίνεται).

Το 3ο και τελευταίο το κάνεις μόλις έχεις αρκετό influence στον νάνο....του μιλάς και τον ρωτας για την Thief....

Τους άλλους δεν τους έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα εκτός της thief...

Πάντως συμφωνό με τον crono όσο και να το ψάξεις το campain είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με baldurs gate...

Nαι μπράβο, στο ACT II άνοιξε μιά νέα περιοχή στον χάρτη όπου κάτι αναφέρει για Dwarf. Θα το ερευνήσω το ζήτημα. Και γώ προς τα κεί μεριά προσανατολιζώμουνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...