Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω φτιαξει ενα wizard elf.κατα την γνωμη σας ποιος ειναι καλητερος ο wizard η ο soprcerrer.δεν το σηζηταω για necro αφου μου εχει μεινει απο το oblivion που τους πετσοκοβα και δεν μου παει να παιξω εναν :)

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω να μπορούν να συγκριθούν, ο καθένας είναι χρήσιμος σε διαφορετικές περιπτώσεις. Ο wizard έχει την ευελιξία/δυνατότητα να μάθει όλα τα spells που θα βρει (εφόσον δεν έχει specialization) ενώ ο sorcerer μόνο τα λιγοστά που μαθαίνει κατά το lvl up. Πάντως το NWN2 νομίζω ότι δίνει τη δυνατότητα στον sorcerer να κάνει unlearn κάποιο spell κατά το lvl up προκειμένου να μάθει κάποιο άλλο.

Επίσης, ο sorcerer κάνει περισσότερα spells/lvl από έναν wizard ϊδιου lvl αλλά «αργεί» λίγο να μάθει spells μεγαλύτερου lvl (στο 2->3ο lvl υπάρχει ένα «σκαλοπάτι»).

Πάντως αν ξέρεις τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις στο παιχνίδι και συνεπώς ποια (λιγοστά) spells θα είναι τα χρήσιμα, ίσως θα ήταν καλή η επιλογή του sorcerer. Αλλά το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις rest όσες φόρές τη μέρα θες και όπου θες, μειώνει κάπως το παραπάνω πλεονέκτημα του sorcerer (κάνεις rest με τον wizard πριν τη μάχη, κάνεις memorize τα κατάλλλα spells, πολεμάς, πάλι rest κ.ο.κ.

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις που εχει την Special edition lawful good. Εχω επισκεφτει αρκετα μαγαζια και δεν το εχω βρει πουθενα. Ουτε το πλαισιο στην Στουρναρη το ειχε.

Δημοσ.

...

oti einai apo ta poio baria games

agomaxw sta 30 fps

Όντως έτσι και χειρότερα είναι. Μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι είχαν αναφέρει πως είναι ελαφρύτερο από το gothic 3...

Δημοσ.

Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο κ το άρχισα εχτές το βράδυ μπορώ να πω τα εξής πήρε η Obsidian μια καλοστημένη μηχανή κ τις άλλαξε τα φώτα κ στο τρόπο παιξίματος αλλά φυσικά κ στα γραφικά που δεν είναι κ ότι καλύτερο που χω δει, πχ στα shadows πρέπει οπωσδήποτε medium σε 1 μέτριο μηχάνημα, αλλά κ στο full που το έβαλα πέφτουν δραματικά τα fps χωρίς λόγο, τεσπα δεν παίζουμε rpg για τα graphics, όσο αναφορά το rp μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος έξυπνοι διάλογοι με επιλογές για τα περισσότερα alingment, τρελό γέλιο οι διάλογοι μεταξύ των npc αν κ κάνουνε ότι γουσταρουνε σε 1 μάχη δεν είναι πλήρως ελεγχόμενοι, από το storyline θα δείξει, περισσότερα prestige classes κάτι που έλειπε από το 1, εκτός του ΗοtU , πάντως αν είχανε το random menu του 1 θα ήτανε πιο εύκολο το gameplay κ βέβαιως παραμένει το καλό γνωστό dnd 3.5edition. Αυτά έχω να πω από το παιξιμο 4 ωρών, ελπίζω να με κρατήσει ως το τέλος...

παιδια εχω φτιαξει ενα wizard elf.κατα την γνωμη σας ποιος ειναι καλητερος ο wizard η ο soprcerrer.δεν το σηζηταω για necro αφου μου εχει μεινει απο το oblivion που τους πετσοκοβα και δεν μου παει να παιξω εναν :)

ρε μάγκες μη συγκρίνετε oblivion με nwn ή με mmorpg καμία μα καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο...

Δημοσ.

ligo eleos...

mipos iparxei kaneis pou to exei apo theio alla pano sto extracr tou vgazei corrupted arxeio????

milame gia 6 meres dl me 10KB!!!!!!!!!!! den anevaine me tpt!!!

apo tin alli...50 euros...aksizei afthentiko???

afto me ta grafika me kseneronei ligo, par oti exo paiksei polla RPG kai den einai ekei to simeio pou me "anavei" se afti tin katigoria.

tha ithela omos na aksizoun ta 50 pou tha doso...

Δημοσ.

εγώ πάντως σαν wizard δεν έχω βρει πως γράφω ένα spell στο spellbook μου (όχι ότι το έψαξα ιδιαίτερα)...

Όσο για τον φίλο που ψάχνει την Lawfull Good, εγώ την πήρα από το Πλαίσιο στην Μεταμόρφωση.

για τα γραφικά...εμένα προσωπικά δεν με χαλάνε καθόλου, εφόσον η αίσθηση που μου δίνει στο παιχνίδι με υπερκαλύπτει.Αλλά αυτά είναι προσωπικές κρίσεις.

Αυτό που είδα ότι λείπει (πω πω...πολλά ζητάω) είναι ότι στις prestige classes δεν έχει Archmage. Και πως θα γίνω εγώ Archmage που έγινα στο pen & paper?χαχαχα

Πάντως αξίζει να ασχοληθείτε και με άλλες classes πέραν των συνηθισμένων.

Ο monk είναι πολεμική μηχανή...ιδιαίτερα όταν ανεβαίνει lvl. Και φυσικά μιλάμε για ξύλο...χωρίς όπλα.

Επίσης για τον άλλο φίλο που είπε ότι οι companions κάνουν ότι θέλουν. Να του πω ότι ενεργοποιώντας από τον καθένα το puppet mode. Τους λειτουργείς εσύ...και όπως ακριβώς θες χωρίς όμως να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Άντε να παίξω...γιατί με την δουλειά και τις προπονήσεις δεν κατάφερα να παίξω παραπάνω από μία ώρα αυτή την εβδομάδα...

Δημοσ.

Aν κατάλαβα τι εννοείς την κυριότητα των npc την αποκτάς κ όταν κλικάρεις πάνω στο πρόσωπό του αλλά κ πάλι οι υπόλοιποι κάνουν ότι θέλουν τέσπα θα δοκιμάσω κ θα σου πω...

Δημοσ.

Μια ερωτησούλα παιδιά θυμάστε πρώτο quest που ψάχνεις το silver shard στα swamp ruins? ε λοιπόν μόλις βρήκα την thief npc εξαφανίστηκε αυτή η περιοχή είναι bug ή είναι κάτι που έπρεπε να γίνει, άμα γνωρίζει κάποιος κ η απάντησή του περιέχει spoilers ας μου στείλει 1 pm, Thank you...

Δημοσ.

Ρε παίδες κάτι άσχετο, επείδη έχω αρχίσει και το λιώνω το NWN_2 εδώ και 2 εβδομάδες, μήπως ξέρει κανείς τον τριψήφιο κωδικό στο Collectors Mansion?

Δημοσ.

πέντε δεκατρία

εγώ κοντεύω να το τερματίσω πάντως και το ξεκίνησα παρασκευή απόγευμα

• Moderators
Δημοσ.

Το Swamp Area θα το ξαναβρείς πιο μετά στο story.

Spoiler 3ψήφιου νουμέρου αν θυμάμαι καλά...

Ο κωδικός νομίζω είναι 513.

Αν δεν είναι αυτό (έχει περάσει λίγος καιρός απ'όταν πήγα), δες στο forum της Atari.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...