legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα φίλοι μου. Έχω 100 ευρώ για χάλασμα σε κομπιουτεριστικό εξοπλισμό. Έχω επίσης ένα Toshiba M30X-118 (Centrino 1.7, 512MB RAM, 60GB HD) & έναν desktop (Celeron 2.66, 512MB RAM, 2X80 RAID 0 HD's, ATI 256(δεν 8υμαμαι πια είναι αλλά είανι σίγουρα AGP). Ti να κάνω? μάξιμουμ ποσό τα 200 ευρώ! αν σκεφτείτε κάτι και με 100 8α ήταν ιδανικά!!!
Giourkas1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Me 100-200euro pleon dyskola kaneis anava8mish se tetoio mhxanhma ka8ws to skhniko sta pc exei allaxei ardhn apo tote.Mporeis pantws na pareis HDDs megalyterous h/kai mnhmh opws eipe o "powerline".
Powerline Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Εκτός πάλι αν θέλεις απλά να πάρεις κάτι απο αυτά που εγώ ονομάζω "απαραίτητα άχρηστα", ένα σετάκι ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι, για παράδειγμα, που μπορεί να σου στοιχίσει και λιγότερο απο 70 ευρώ
legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Κανένα DIMM να κάνεις 1024 τη RAM σου; Το σκεφτηκα, αλλα θεώρησα ότι είναι δώρον άδωρον να ρίξω άλλα 100 ευρώ σε μνημάκι, απο την στιγμή που η mobo 8α πάει...ακλαφτη σε upgrade μμμ, καλή ιδέα πάντως το πληκτρολόγιο
sa3rdna Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 και γιατί δεν κρατάς τα 100 ευρώ, να μαζέψεις και κανα 400άρι ακόμα και να κάνεις αναβάθμηση? δεν πιστεύω ότι αξίζει να χαλάσεις λεφτά σε τέτοιο μηχανάκι. εκτός αν είναι "γραφομηχανή".
legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 και γιατί δεν κρατάς τα 100 ευρώ, να μαζέψεις και κανα 400άρι ακόμα και να κάνεις αναβάθμηση? δεν πιστεύω ότι αξίζει να χαλάσεις λεφτά σε τέτοιο μηχανάκι. εκτός αν είναι "γραφομηχανή". κοιτα και γραφομηχανή είναι και σερφαρομηχανή είναι, και στα XP πετάει σε πληροφορώ, απλά το 8έμα είναι ότι 8έλω να του βάλω τα ''svista'' γιατι μόλις τα έβαλα, απο την κα8υστέρηση, τα έσβησα πάλι!!! και η ραμ είναι καλή ιδέα!
tolis86 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 na vgaleis ta aero etsi kialliws mikri i diafora apo to pio aplo pou apla den einai diafanes. ejalou emena de maresei to diafanes me mperdevei. kai sigoyra o logos kathisteriseis einai i ligi ram.alla kai pali ti na ta kaneis ta vista ama einai gia net kai word? de vriskw logo. ektos kai an varesthikes to theme twn xp. egw exw balei ayto: http://www.filehost.gr/322880 prwta trexoume to patch kai meta to exe
legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 na vgaleis ta aero etsi kialliws mikri i diafora apo to pio aplo pou apla den einai diafanes. ejalou emena de maresei to diafanes me mperdevei. kai sigoyra o logos kathisteriseis einai i ligi ram.alla kai pali ti na ta kaneis ta vista ama einai gia net kai word? de vriskw logo. ektos kai an varesthikes to theme twn xp. egw exw balei ayto: http://www.filehost.gr/322880prwta trexoume to patch kai meta to exe Αρχηγέ μου, οι ταγές της τεχνολογίας μας λένε να αλλάζουμε περιβάλλοντα και να ''χορευουμε'' όπως αυτή θέλει. Για αυτό και η αλλαγή λειτουργικού!
Kyro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 +512 Μνήμη και ότι περισσέψει κάρτα γραφικών.
tolis86 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Αρχηγέ μου, οι ταγές της τεχνολογίας μας λένε να αλλάζουμε περιβάλλοντα και να ''χορευουμε'' όπως αυτή θέλει. Για αυτό και η αλλαγή λειτουργικού! de tha simfwnisw katholou mazi sou.i texnologia PREPEI na xorevei stis tages twn katanalwtwn kai oxi to antitheto
antonl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Σύμφωνα με τη χρήση που κάνεις στον υπολογιστή, θα έλεγα να μην πάρεις τίποτα. Αν θες ντε και καλά (κατανοητό ) να κάνεις «αναβάθμιση» το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις άλλα 512MB RAM (~50? κι όχι 100? που ανέφερες), εφόσον πρόκειται να κρατήσεις το pc μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον. Τώρα σχετικά με τα Vista θα συμφωνήσω με τον tolis86. Αν και πρόσφατα πήρα υπολογιστή (οπότε φαντάζομαι θα τα «σηκώνει») δε σκοπεύω να τα εγκαταστήσω παρά μόνο αν μου είναι απαραίτητα ή αν έχουν καλύτερες επιδόσεις οι εφαρμογές που μ' ενδιαφέρουν σ' αυτά. ΥΓ: Μιας και αναφέρθηκε, ένα ασύρματο ποντίκι είναι αρκετά βολικό και επιβάλεται αν έχεις ξεμείνει με κανένα απ' τα παλιά με τη «μπίλια».
legend77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τελικά πήρα άλλα 512ΜΒ μνήμη για το Desktop PC και στο Laptop PC αγόρασα ένα 100αρη δίσκο στις 5400rpm/8mb cache (αυτοί που ήταν στις 7200 ήταν SATA )και σε λιγο καιρό άλλο ενα GB RAM (δεν είχε εκεινη την στιγμή). Δυστυχώς Τόλη όταν οι υπολογιστές είναι αυτοί που σε κάνουν να βγάζεις τα προς το ζείν, είναι
paravatis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 tha mporouses na pareis k ena trofodotikaki, to opoio einai k to mono pou tha sou meinei se endexomeni anavathmisi... pantos k i extra ram kali epilogi fainetai. oso gia vista, min treleneste. sa mac os theloune na ta kanoun...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.