nixtas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να αναβαθμίσω το modem-router NETGEAR 632 που έχω,μπαίνω στη σελίδα της NETGEAR αλλά δε βλέπω να έχει κάτι γιά αναβάθμιση,θέλω βοήθεια γιατί είμαι νέος στην ADSL,ευχαριστώ.
johnnieB Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 giati na to anavathmiseis tote afou mpaineis adsl? firmaware upgrade mono pairnei to netgear.alla den tha sou dwsei tipota parapanw.
nixtas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Έχω πρόβλημα γιατί συνέχεια κολάει και με το παραμικρό μπουκώνει η σύνδεση για αυτό λέω μήπως θέλει αναβάθμιση το modem.
Bspus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Και μενα μου κολλουσε συχνα απο την αρχη. Παμπολες φορες εχανε ολες τις ρυθμισεις του σε σημειο να μην μπορω να κανω port-forwarding για μια ολοκληρη βδομαδα χωρις διακοπη. Τωρα τελευταια μαλιστα μερικες φορες μετα το reboot(του netgear) δεν σηκωνει καν τα interfaces για δικτυωση. Ουτε 6 μηνες δεν το εχω, και εχω χασει και την αποδειξη οποτε δεν μπορω να το επιστρεψω.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 se kana ftp.netgear.com .episis se kana google an to psaxeis? http://kbserver.netgear.com/products/DG632.asp aristera exei ta firmwares
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.