Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα rapidshare για Mac;

sotirisl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

jDownloader χρησιμοποιώ εγώ...

Το μόνο μανίκι είναι να βρεις τη γλώσσα για να την αλλάξεις από Γερμανικά σε Αγγλικά.

Επίσης κάνει αναγνώριση τις γάτες με τους σκύλους (κατά 80-90%) για τους μη premium users

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Χθες κατέβασα και δοκίμασα ένα νέο Download Manager για Mac OS X, το Leech.

Έχει πολύ απλό interface και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν έχει επιλογή για να του δηλώσεις το Rapidshare account σου αλλά αν έχεις κάνει login στο Rapidshare από τον browser σου και έχει αποθηκευτεί το αντίστοιχο cookie, το Leech κατεβάζει κανονικά.

Το κακό είναι πως στη δοκιμή που έκανα, κατέβαζε πιο αργά από το Speed Download. Υποψιάζομαι πως έχει σχέση με τα ταυτόχρονα network connections που κάνει. Το Speed Download ανοίγει 6-8 ταυτόχρονα connections για κάθε αρχείο. Το Leech δεν αναφέρει πόσα ανοίγει, ούτε έχει πουθενά ρύθμιση γι' αυτό.

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και φθηνό (9,95 ευρώ) πρόγραμμα. Η δοκιμαστική του έκδοση νομίζω επιτρέπει 25 downloads.

Εγω χρησιμοποιώ το speed download 5, δουλευει περίφημα με απλο copy/paste η drag n drop, μην ξεχασετε να βαλετε τα user name και password σας στο preferences σε μορφη *.rapidshare.com

εγώ προς το παρόν έχω το igetter και παρότι δεν είναι τέλειο,είναι αρκετά καλό.Είχα βάλει το speed download 4 για ένα διάστημα αλλά το πέταξα γιατί δεν βρήκα την ρύθμιση για να κατεβάζει 1 download κάθε φορά και όχι όλα μαζί:P i know i am a noob :P

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω το εξής: Μπορώ με κάποιο τρόπο να βάλω όλα τα links (όταν δεν είναι στη μορφή http:....) στο Speed download 5? Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω κλικ στο καθένα.

Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό?

Βασικά σβήσε το link γιατί απαγορεύεται. Γίνεται αυτό που θες. "Μαυρίζεις" όλα τα link και τα σέρνεις πάνω στο εικονίδιο του SD.

Προσπάθησα να το κάνω αυτό αλλά δεν γίνεται! Μπορώ να τραβήξω μόνο ένα link τη φορά! Ξέχασα να πω οτι χρησιμοποιώ το Safari. Μήπως λυθεί το πρόβλημα αν χρησιμοποιήσω Firefox?

Μμμ... Όντως σε Safari δεν γίνεται. Σε Firefox γίνεται και μπορείς να βάλεις και το FlashGot add-on και αντι να τα σέρνεις(χε,χε), να κάνεις δεξί κλικ->FlashGot Selection και να ανοίγουν απευθείας στο SD.

Λοιπόν πέρασα το firefox, το flash-got και διέλεξα απο το menu να μου τα ανοίγει με SD. Δεν γίνεται τίποτα όμως. Δεν ανοίγει καν το SD. Δεν φαίνεται να έχει γίνει το integration. Πάντως με το Safari συνεχίζει να δουλεύει κανονικά (ένα-ένα...)! Να ξαναπεράσω το SD? Μήπως μπορείς να μου δώσεις λίγο πιο αναλυτικές οδηγίες?

Επισκέπτης

πρεπει να εχεις εγκαταστήσει ολο το folder του Speed Download 5 για να βρισκει το flash-got την sdcli εφαρμογή...Δεν αρκει μονο το Speed Download.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...