Somnius2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτό το shell script http://rsdl.magician.gr Που είτε του δώσετε url είτε ένα txt με τα urls κατεβάζει από rapidshare, εφόσον έχετε premium account.. Μην ξεχάσετε να κάνετε edit το rsdl και να βάλετε τα στοιχεία σας.. Είναι ελεύθερο προς έλεγχο δεν έχει κανένα περίεργο κώδικα, ανοίξτε το με έναν editor αν ανησυχείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Για Download Managers, ο καλύτερος είναι ο Speed Download αλλά είναι shareware. Δεύτερος είναι ο iGetter που είναι επίσης shareware αλλά μετά την λήξη του απλά βγάζει ένα ενοχλητικό splash screen και πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να μπορείς τον χρησιμοποιήσεις. Επίσης δεν υποστηρίζει πολλαπλές εισαγωγές link όπως ο Speed Download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 προσωπικά χρησιμοποιώ το iGetter σε συνδιασμο με Firefox και FlashGot.Το FlashGot εντοπιζει μονο του το iGetter.Από (firefox)Tools->FlashGot->More Options... στη πρωτη καρτέλα έχετε ενεργοποιημενο το alt+click = FlashGot και στη καρτέλα Privacy εχετε ενεργοποιημενο το HTTP Authentication.Όσον αφορα το iGetter απο Preferences,στη καρτέλα Site Manager προσθεστε αυτή την εγγραφή http://.rapidshare.com/ (μαζι με την "." πριν απο το rapidshare) (εννοειται μαζί με τα premium στοιχεια σας...) Οποτε αν κανετε alt+click σε καποιο λινκ αυτο θα παει κατευθειαν στο iGetter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tierney Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 στον iGetter μπορείς να εισάγεις πολλαπλά links. open textedit, αντιγράψτε τα links, δημιουργείστε ένα .rtf και μετά στον iGetter επιλέγετε "import url list" και το .rtf. Εμένα χρειάστηκε μόνο μια φορά να κάνω login και να το αποθηκεύσει, και επίσης συνεργάζεται τέλεια με τον Safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Speed Download με κλειστα ματια λεμε ! Απλα κανε copy ολλα τα links που θελεις, και μετα πανε στο Speed, και πατα command+v (paste). it just works ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 σε μενα η "πειραγμένη" έκδοση του Speed Download crashαρε συνεχεια...ποια εκδοση χρησιμοποιεις(ειχα την 4.1.16);;; όσον αφορα τον firefox,μπορεις να επιλεξεις ολα τα λινκ και με δεξί κλικ να κανεις flashgot selection οποτε να πανε μαζικά τα λινκς στο igetter...this also works! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα το Speed Download 4.1.13 στο Leopard. Σχετικά με τις ρυθμίσεις του: SD is fully compatible with rapidshare.com and rapidshare.de You simply need to add your username (login) and password in the Password section of the SD preferences. Make sure that both: http://www.rapidshare.com *.rapidshare.com are added as entries. It's important to note that RAPIDSHARE PREMIUM accounts are the only accounts compatible with 3rd party download managers like Speed Download 4. This is a RAPIDSHARE requirement. Premium users just have to change a setting to enable "seamless" RapidShare support. To do that, login to your premium zone, and click on the "Options" button (it's a button, not an underlined link). Click it and check the box named "Direct-Downloads". Save the settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα το Speed Download 4.1.13 στο Leopard. Σχετικά με τις ρυθμίσεις του: Φθηνό είναι έτσι και αλλιώς και αξίζει. Η άλλη έκδοση κρασάρει. Δεν έχω βρεί τρόπο να εξαφανίζει το anonym.to απο τα urls, γιατί με το anonym, κατεβάζει το html του anonym, και όχι το download απο το rapid. υπάρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δεν έχω βρεί τρόπο να εξαφανίζει το anonym.to απο τα urls, γιατί με το anonym, κατεβάζει το html του anonym, και όχι το download απο το rapid. υπάρχει λύση; Ναι. Search & Replace. Εγώ το ψώνισα με το τελευταίο MacHeist Bundle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εγώ το ψώνισα με το τελευταίο MacHeist Bundle. Κι εγώ! Μια χαρά μας έκατσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ναι. Search & Replace. Εγώ το ψώνισα με το τελευταίο MacHeist Bundle. Τι εννοείς; Το search & replace είναι εφαρμογή ή το speed download έχει επιλογή για να κάνεις κάτι τέτοιο; Στο macheist δεν βλέπω κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Στο macheist δεν βλέπω κάτι... Το MacHeist ήταν μια προσφορά που έληξε πριν από λίγες ημέρες. είχε 14 εφαρμογές στην τιμή των $49 (ανάμεσα τους και το Speed Download) που κανονικά κόστιζαν όλες μαζί γύρω στα $500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ! Μια χαρά μας έκατσε! Αυτο ξαναπες το ... Βασικα, με τετοιες προσφορες λιγο δυσκολο να αρνηθεις να το αγορασεις, και να σου τα δωσει ο θειος απο τις αμερικες ... ... και btw οντως μεγα σπασιμο το anonym ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sisareg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 iGetter !!! Πολύτ βολικό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 εγω χρησιμοποιω το igetter και δουλευει τελεια. απλα πρεπει να κανεις drag το url ενα ενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.