sotirisl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 κάτι για downloads από rapidshare.com? όσα έχει στο pure-mac δεν δουλεύουν (ή κάνω κάτι πολύ λάθος)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 μα καλά κανείς χρήστης mac από δω μέσα δεν κατεβάζει από rapidshare.com? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Sotirisl κατεβαζω και μαλιστα πολυ αλλα αν δεν εισαι Premium User ολα ειναι πλεον τα ιδια. Το Speed Download λογικα το ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 premium user είμαι θέλω κάτι για να βάζω λίστα από downloads το speed download ποτε δεν μου δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Apo rapidshare.com katevazo ena ena. Uparxei tropos na kagevazeis automatically perissotera? Ti programma psaxneis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 κάτι σαν το rap(id)get που υπάρχει στα windows (αν και εγώ στα win χρησιμοποιούσα το flash) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Τα γράφεις στο TextEdit σε Plain Text ΟΛΑ τα link που θέλεις να κατεβάσεις, τα επιλέγεις ΟΛΑ, ανοίγεις και τα Downloads του Safari και τα σούρεις εκεί μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Τα γράφεις στο TextEdit σε Plain Text ΟΛΑ τα link που θέλεις να κατεβάσεις, τα επιλέγεις ΟΛΑ, ανοίγεις και τα Downloads του Safari και τα σούρεις εκεί μέσα... ok και τον κωδικό που τον βάζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Επειδή δεν έχω πολυασχοληθεί με rapidshare.. Αν κάνεις απλά ένα login θα δουλέψει.. υποθέτω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 τι τις θες τις υποθέσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 mia fora pou mou edose primium account gia rapidshare gia 2 meres xrisimopoiisa to igetter katebaza polla mazi ime sigouros alla den thimame an mporeis na rikseis olla ta link mazi. Dokimase to alla kai etsi na min einai polla mazi mporeis na katebaseis sigoura ean kaneis login kathe fora! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 sto rapidshare an pas sta options kai dialekseis direct download apla patontas i anoigontas ena link kateveni aftomata xoris na rotaei tipota (gia premium users) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 το καλύτερο! σε ευχαριστώ πάρα πολύ! να έβγαινε τώρα και το matlab σε universal binary και δεν θα ξαναέβαζα ποτέ windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 έχει βγεί (if you know what I mean).. Εϊναι σε BETA Student έκδοση αλλά μια χαρά δουλεύει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 ναι ναι το ξέρω, και μάλιστα ως φοιτητής την έχω παραγγείλει από την mathworks. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει βγει ακόμα έκδοση με όλα τα toolboxes και συνεπώς άμα θες να χρησιμοποιήσεις μια έτοιμη συνάρτηση το πιο πιθανό είναι ότι δεν υπάρχει. Ακόμα, έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο αργό από R2006a-R2006b για windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.