Προς το περιεχόμενο

windows live messenger problem

themis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re guys exw to msn anoixto to windows media player anoixto kai to skype kai otan ton afinw anoixto kai fevgw enw mou leei to skypw aytomata away to msn den mou lei exw rythmisei sto lepto na kanei aytomata away apo to options tou a exw valei kai ena patch gia na exw unlimited doniseis

thanks

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με τον live messenger. Το είχα με την έκδοση 8.0 και συνεχίζει και στην 8.1 (η οποία είναι beta). Όταν στέλνω κάποιο αρχείο η επαφη στην οποία το στέλνω δεν το λαμβάνει (δε βλέπει ότι έχει σταλεί). Το πρόβλημα λύνεται αν κλείσω τον messenger και τον ανοίξω ξανά. Το πρόβλημα συμβαίνει και αντίστροφα. όταν μία επαφή μου στέλενει κάτι και το αποδέχομαι ξεκινά η μεταφορά αλλά μένει στην αρχή χωρίς να κατέβει ούτε 1 bit. Το πρόβλημα λύνεται με τον ίδιο τρόπο. Κλείσιμο και άνοιγμα του messenger. Επειδή είναι ενοχλητικό και κουραστικό να ανοιγοκλείνω τον messenger κάθε φορά που πρέπει να στείλω ή να λάβω αρχείο όποιος γνωρίζει τη λύση ας μη διστάσει να απαντήσει!

Δημοσ.

Καλημερα. Εγω λογω κατι τετοιων προβλημαων σταματησα να χρησιμοποιω live και πλεον χρησιμοποιω msn. Τουλαχιστον κατι τετοιου ειδουσ προβληματα σταματησαν. Μια προταση κανω...

Το patch για τις δονησεις απο που το κατεβασες?

Μπορεις να στειλεισ link?

Δεν νομιζω να υπαρχει καποια διαφορα με τον msn?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Γεια χαρά παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με τον live messenger. Το είχα με την έκδοση 8.0 και συνεχίζει και στην 8.1 (η οποία είναι beta). Όταν στέλνω κάποιο αρχείο η επαφη στην οποία το στέλνω δεν το λαμβάνει (δε βλέπει ότι έχει σταλεί). Το πρόβλημα λύνεται αν κλείσω τον messenger και τον ανοίξω ξανά. Το πρόβλημα συμβαίνει και αντίστροφα. όταν μία επαφή μου στέλενει κάτι και το αποδέχομαι ξεκινά η μεταφορά αλλά μένει στην αρχή χωρίς να κατέβει ούτε 1 bit. Το πρόβλημα λύνεται με τον ίδιο τρόπο. Κλείσιμο και άνοιγμα του messenger. Επειδή είναι ενοχλητικό και κουραστικό να ανοιγοκλείνω τον messenger κάθε φορά που πρέπει να στείλω ή να λάβω αρχείο όποιος γνωρίζει τη λύση ας μη διστάσει να απαντήσει!

Δημιούργησε κοινόχρηστους φακέλους,δεν ξέρω αν το έχει η 8.1 όμως:???:

Καλημερα. Εγω λογω κατι τετοιων προβλημαων σταματησα να χρησιμοποιω live και πλεον χρησιμοποιω msn. Τουλαχιστον κατι τετοιου ειδουσ προβληματα σταματησαν. Μια προταση κανω...

Το patch για τις δονησεις απο που το κατεβασες?

Μπορεις να στειλεισ link?

Δεν νομιζω να υπαρχει καποια διαφορα με τον msn?

Ευχαριστω.

Σε torrentαδικα το βρίσκεις σίγουρα τώρα δεν ξέρω το επίσημο site....:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...