punky Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Sorry ρε συ πασχαλιά. Δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις τόσο μειονεκτικά απέναντί μου. Απλά ήθελα να σου μεταδώσω τη γνώση.
paschalia Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Οχι , εγω συγνωμη που που δε θελω να δειξω ποσο καλυτερη ειμαι στο οφτοπικ. Εβγαλα προσφατα το ''ο σκοπος αγιαζει τα μεσα'' στοιχειο μου με αποτελεσμα να παιξω πουστια σε καποιον , οποτε καπακι να βγαλω κ την υπεροψια/καλαμι ειναι too much κ η συνειδηση μου θα φρικαρει εντελως . Να με σχωρνας λοιπον για αυτη την φορα που δε θα συμμετασχω στην κοντρα
punky Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μπορείς να θες να φαντάζεσαι ότι είσαι καλύτερη στο οφ τόπικ. Δεν με πειράζει καθόλου, αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα η ψευδαίσθηση. Εκτιμώ πως είναι έντιμη παραχώρηση από την πλευρά μου, για την ικανοποίηση που πήρα να παρασύρω οφ τόπικ την ίδια την τόπικ σταρτερ. Και τώρα με συγχωρείς κι εμένα με τη σειρά μου, αλλά δεν μπορώ να μείνω πολύ ώρα με την ίδια γυναίκα. It was fun while it lasted.
punky Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 nick[;1443517'']Να γυρνάει ... sorry, έχεις δίκιο. άμα δεν είναι αλβανικό, ξεχνιέμαι.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 We have a winner! Το εγραψα ακριβως οπως μου το εγραψε επιτηδες....υπαρχει καποιο προβλημα και με αυτο μηπως ή απλα γεμισαμε ξαφνικα σφηνοπουτσακια χωρις να υπαρχει λογος?
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Χαε, "σφηνοπουτσάκια". Να σας πω τώρα, λέτε τπτ εδώ ή να το κλείσω?
ClouD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Χαε, "σφηνοπουτσάκια". Να σας πω τώρα, λέτε τπτ εδώ ή να το κλείσω? Ετοιμαζόμασταν να πούμε ότι ο Νίτσε τον παίρνει. Αλλά τελειώσε πριν φτάσει σε μένα. Το εγραψα ακριβως οπως μου το εγραψε επιτηδες....υπαρχει καποιο προβλημα και με αυτο μηπως ή απλα γεμισαμε ξαφνικα σφηνοπουτσακια[/b'] χωρις να υπαρχει λογος? Για να καταλάβω, σε χαλάνε αυτά που σφηνώνουν ;
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ετοιμαζόμασταν να πούμε ότι ο Νίτσε τον παίρνει. Αλλά τελειώσε πριν φτάσει σε μένα. Για να καταλάβω, σε χαλάνε αυτά που σφηνώνουν ; Σε λενε ευσεβιο-ευσεμπιους ή μήπως σε κουοταρα και δεν το προσεξα?
mindtrapper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Χαε, "σφηνοπουτσάκια". Να σας πω τώρα, λέτε τπτ εδώ ή να το κλείσω? Κλείσιμο Λες και θα βγάζαμε άκρη...
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ετοιμαζόμασταν να πούμε ότι ο Νίτσε τον παίρνει. ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.