Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια στο Wii όποιος γνωρίζει.....

Supremum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά,αγόρασα ένα Wii σαν παιδί και εγώ, και έκανα προσπάθεια να το συνδέσω με το ιντερνετ και δεν τα κατάφερα....

Δεν έχω ρουτερ WI-FI,ο ρούτερ μου είναι απλός, αλλά το pc μου έχει onboard Wi-Fi κάρτα που συνδέετε με αυτο το τρόπο άλλο pc στο σπίτι.Που είναι το θέμα όμως.....βάζω το wii να ψάξει και όταν ψάχνει το βρίσκει το spot του Wi-Fi ,οταν κάνω save όμως την νέα σύνδεση και πάει να κάνει τεστ την σύνδεση, μου βγάζει ένα ωραιότατο μήνυμα : ''Εrror Code : 51030 Unable to find an access point.Please confirm the SSID and try again''

Aσφαλώς και έχω διπλοκοιτάξει το SSID να είναι ίδιο....Είχε κανεις άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο? Kαι αν ναι,πως το ξεπέρασε?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Eχω ψάξει στο νετ αλλά δεν βρήκα λύση.Αν ξερει κανείς ας βάλλει ένα χεράκι βοηθείας!

Δημοσ.

H on-board καρτα που εχεις ισως να μη μπορει να λειτουργησει σαν access point ή εσυ δεν την εχεις βαλει σε access point mode.

Εμενα για παραδειγμα που εχει on-board wi-fi,μου δινει και ενα software μεσω του οποιου την βαζω να λειτουργει σαν access point και ολα δουλευουν ρολοι.

Οταν ομως αγορασα μια pci καρτα και την εβαλα,εκανα την διαδικασια και αν και εβρισκε και καλα ενα access point δε μπορουσε να συνδεθει.

Δημοσ.

Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω την κάρτα δικτύου του laptop μου (Intel PRO/Wireless 2200BG) να δουλέψει ως access point αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω καταφέρει. Κάποιοι κατασκευαστές πχ.ASUS δίνουν utilities που κάνουν αυτή την δουλειά. Μάλλον θα καταλήξω στο nintendo wifi usb stick. Ξέρει κάποιος πόσο κάνει και αν το βρισκω στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Daredevil, χθες δοκίμασα αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μου φάνηκε ότι διαχειρίζεται access points, δεν κάνει την ασύρματη κάρτα να λειτουργήσει σαν access point. Αν μπορείς να βοηθήσεις παραπάνω θα σου ήμουν υπόχρεος!

Δημοσ.

Aγκου???

Καλο προγραμματακι φαινεται.Αμα μπορεις τελικα με αυτο να φτιαξεις access point με μονο μια wifi card τοτε θα γλιτωσει πολλους απο επιπλεον εξοδα για routers κλπ...

Δημοσ.
Daredevil, χθες δοκίμασα αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μου φάνηκε ότι διαχειρίζεται access points, δεν κάνει την ασύρματη κάρτα να λειτουργήσει σαν access point. Αν μπορείς να βοηθήσεις παραπάνω θα σου ήμουν υπόχρεος!

2 hotspot software supports all wireless routers and access points.

Donʼt have an access point? You can start with just a wifi card!.

Prepei prwta na baleis thn karta sou se ad-hoc mode

Edw einai kai to online help tou

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις συμβουλές, όμως οταν πάω να γυρίσω την motherboard σε access point μορφή,κολλάει το pc!!!!!Μόνο σαν ad-hoc δουλεύει οκ.Απο την άλλη κατέβασα το πρόγραμμα που μου προτείνετε αλλά δεν κατάφερα κάτι,αντιθέτως όταν το κάνω εγκατάσταση δεν μπορώ να συνδεθώ στο νετ ούτε με το pc.Οσον αφορα το Wi-Fi stick της Νιντεντο ,κυκλοφορεί ήδη, το έχω δεί, είναι ακριβώς το ίδιο stick που κυκλοφορεί στην αγορά για το DS , και κανει κοντα στα 40ευρώ.

Αν βρεί κανείς άλλος καμιά λύση ας μας την πεί και απο δώ!!!!

(Εκτώς αν κάνω κάτι λάθος με το πρόγραμμα!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...