sculper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Θα ήθελε ένας φίλος να κάνει το εξής δώρο…..μια συσκευή που να παίζει dvd, mp3 να έχει ράδιο και να μπορεί να είναι αυτόνομο ως συσκευή. Εγώ του πρότεινα το εξής……. http://www.technikdirekt.de/main/en/audio/home-cinema/komplettsysteme/106750/-/Article.html?fillspace=1 Δεν ξέρω αν είναι δυνατά τα ηχεία και αυτό με προβληματίζει. LG LH-W 360 SE ORDER.-NR.: 106750 VAT included + pick-up charge EUR 22,- 6 x 43,00 EUR -------------------------------------------------------------------------------- DESCRIPTION Wireless Home Cinema System LG LH-W 360 SE Amplifier: Total 300W Output Power -45Wx5 + 75W(Passive) XTS Pro Digital Amplifier Playback: DVD +/-R/RW /JPEG / CD R/RW/MP3/WMA/VCD/SVCD/MPEG4(DivX 3,2,5, Xvid) Music Photo Album Convenience: - USB Plus - Scart Output - V.S.M (Virtual 10.1 Ch Sound) Wireless: - Wireless LAn (2.4 GHz) CD/DVD-Discs that have been poorly finalized following recording may be only partially playable or not playable at all. -------------------------------------------------------------------------------- TECHNICAL DATA Art Klassifizierung Home Cinema System System Radio Yes DVD-Player Yes Videorekorder No Fernbedienung Yes Verstärker Dolby Pro Logic Yes Dolby Pro Logic II Yes Dolby Digital (AC3) Yes Front-Lautsprecher Nennleistung (Watt) 45 Center-Lautsprecher Nennleistung (Watt) 45 Surround- / Sat-Lautsprecher Nennleistung (Watt) 45 Subwoofer Nennleistung (Watt) 75 Lautsprecher Magnetisch abgeschirmt Ja Lautsprecher 5 Subwoofer Ja Farbe silber / schwarz Radio Radio-Data-System (RDS) Yes Wellenbereiche UKW / MW Wiedergabe-Formate DVD+R Yes DVD-R Yes DVD+RW Yes DVD-RW Yes DVD+R DL Yes Audio-CD Yes MP3 Yes DivX Ja Video-Formate SVCD, VCD Audio-Formate WMA Photo-Formate JPEG Anschlüsse Audio-Eingang Nein Audio-Ausgang Ja Video-Eingang Nein Video-Ausgang Ja Mehrkanal-Ausgang 5.1 Subwoofer Yes Kopfhörer Ja Vorverstärker-Ausgang Nein Antennenbuchse Ja Allgemein Farbe silber / schwarz Breite (mm) 440 Höhe (mm) 61 Tiefe (mm) 282 Πιστεύεται μπορεί να βρει κάτι αντίστοιχο – καλύτερο σε αυτή την τιμή ή έστω και λίγο πιο ακριβό?? Ευχαριστώ πολύ!
DIGITHEOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=26174103&product=853364
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.