Προς το περιεχόμενο

Προβλημα BIOS update

Me_My_Self_And_I

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα.

Εκανα bios update σε ενα παλιο Pii HP vectra ve (m/b VB 609) με το HT0108 bios. Συμφωνα με τις οδηγιες εκανα boot dos 6.22 και μετα εβαλα τη δισκετα με το αποσυμπιεμενα αρχεια οπου και ετρεξα το "flash.bat" το pc μετα απο λιγο επανεκινησε αλλα προφανως κατι πηγε στραβα και τωρα το μονο που κανει ειναι συνεχομενα μπιπ. Μαλλον υπαρχει δυνατοτητα για BIOS recovery και φαινεται οτι στο ανοιγμα ζηταει δισκετα αν βαλω οποιαδηποτε δισκετα κανει διπλα μπιπ. Αν ξερει κανεις κατι σχετικα τον ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Αν όντως ζητάει δισκέτα δοκίμασε να κατεβάσεις μια παλιότερη έκδοση bios, αποσυμπίεσέ το σε μια δισκέτα και βάλτη μέσα μήπως κάνει τίποτα.

Δοκίμασε να κάνεις clear και τις ρυθμίσεις του αν και δε νομίζω να κάνει κάτι αυτό.

Τελευταία λύση το πας και σου ξαναπρογραμματίζουν το bios.

Δημοσ.

Παλιοτερη εκδοση bios δε νομιζω να βρω ευκολα. To pc δεν αξιζει τον κοπο για πολλα πολλα ασε που το bios ειναι AMI και μαλον κολημενο στη mobo. Το σπασιμο ειναι οτι παιδευομουνα την προηγουμενη να του βαλω win2000 και προγραμματα. Bios update εχω κανει πανω απο 10 φορες σε διαφορετικα pc, αυτη τη φορα ειμαι 99,99% σιγουρος οτι τα εκανα ολα σωστα.... ισως η δισκετα να ηταν ελατωματικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...