Vatos_locos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 λοιπών μπαίνω άμεσος στο ψητό : έχουμε 2 ενσύρματα δίκτυα σε 2 διαφορετικά κτίρια lan 1 και lan 2 σε κάθε κτίριο στην ταράτσα του έχουμε ένα access point ενωμένο με το αντίστοιχο ενσύρματο δίκτυο οπτική επαφή έχουμε αλλα μεγάλη οποτε εξοπλισμός δεν ιάνει πρόβλημα έχουμε ήδη κάποιον βαρβάτο ( κέρες, πιάτα κτλ ) και το ερώτημα ιάνει εκτος από αυτά χρειάζομαι τίποτε άλλο η τα access point είναι αρκετά για να κάνουν τα 2 δίκτυα 1 ? στην ουσία το ερώτημα είναι αν 2 access point συνδέονται μεταξύ τους η χρειάζεται να παρεμβάλλεται κάποια άλλη συσκευή και αν ναι πια παιδιά ευχαριστώ για κάθε βοήθεια
jmil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλημερα Χρειαζεσαι κατ αρχην οπτικη επαφη μεταξυ των 2 κτηριων, 2 εξωτερικες κεραιες ή πιατα δορυφορικα με feeder,pigtails,PoE για να δινεις ρευμα στις συσκευες στην ταρατσα και 2 AP το ενα σε AP mode και το αλλο σε client mode.Πιθανον να χρειαστεις και ενα laptop με μια pcmcia wireless καρτα για να κανεις και τα αντιστοιχα σκαναρισματα ωστε να πετυχεις το μεγιστο δυνατο σημα χωρις να προκαλεις παρεμβολες γυρω σου.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 ναι ok όλα αυτά συσκευή άλλη δηλαδή δεν θα χρειαστώ για τον εξοπλισμό τα έχω όλα ήδη απλά στην οισία θέλω να δω αν μπορούν 2 acces point να συνδεθούν είμαι λίγο άσχετος με τα ασύρματα καταλαβαίνεις πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια
jmil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Οχι κανονικα δεν θα χρειαστεις κατι αλλο...απλα βαλε το ενα σε ΑP mode και το αλλο σε client mode και βαλε και security για να μην μπενουν αλλοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.