Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv9093

fidi2610

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανένας το συγκεκριμένο μηχάνημα (HP Pavilion dv9093)?

Αν ναι ας γράψει τις προσωπικές του εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα που του παρουσιάστηκαν.

Φαίνεται πολύ καλή επιλογή και γι αυτά που προσφέρει έχει άκρως ανταγωνιστική τιμή (Πλαίσιο 1699?)!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι πολύ βιαστικός... Σκέψου ότι υπάρχουν κι άλλες εταιρίες, όχι μόνο η ηρ....

:)

Anyway,,, για τα ηρ μόνο καλά λόγια ακούγονται και γράφονται. Κι εγώ για ηρ ετοιμάζομαι...

Sorry Danaos... Δεν ήθελα να φανώ αγενής.

Το ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες εταιρίες αλλά αυτή την στιγμή δυσκολεύομαι να βρω κάτι άλλο στις 17 ίντζες με την σύνθεση αυτή σε καλύτερη τιμή!

Όσον αφορά το λειτουργικό νομίζω ότι είναι καλύτερα να ψωνίσει κανείς τώρα έχοντας την σταθερότητα των XP, και σε κάνα εξάμηνο με τα πρώτα updates να δοκιμάσει τα Vista (εκτός και αν το μηχάνημα προορίζεται για play-experiment-machine και όχι για πραγματική δουλειά). Άλλωστε η HP (υποθέτω και όλες οι άλλες εταιρίες), αν αγοράσεις τώρα σου δίνουν το δικαίωμα να αποκτήσεις δωρεάν τα Vista κάνοντας μόνο μια εγγραφή στο site (υποθέτω ότι χρειάζεται ο σειριακός αριθμός του laptop)...

Εχει ποιοτικα μηχανηματα και ειδικα τα παβιλιον που παλιοτερα τα βλεπαμε μονο στο εξωτερικο. Προτεινω να κρατησεις τα χρηματα σου και να περιμενεις λιγο καιρο τα καινουργια μηχανηματα με εγκατεστημενα τα βιστα ωστε να παρουμε μια γευση απο το νεο λειτουργικο...

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...