fidi2610 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Έχει κανένας το συγκεκριμένο μηχάνημα (HP Pavilion dv9093)? Αν ναι ας γράψει τις προσωπικές του εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα που του παρουσιάστηκαν. Φαίνεται πολύ καλή επιλογή και γι αυτά που προσφέρει έχει άκρως ανταγωνιστική τιμή (Πλαίσιο 1699?)! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fidi2610 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Τί γίνεται ρε παιδιά? Κανένας δεν έχει γνώμη πάνω στο συγκεκριμένο μηχάνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Είσαι πολύ βιαστικός... Σκέψου ότι υπάρχουν κι άλλες εταιρίες, όχι μόνο η ηρ.... Anyway,,, για τα ηρ μόνο καλά λόγια ακούγονται και γράφονται. Κι εγώ για ηρ ετοιμάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ για αυτόν ετοιμάζομαι μόλις του φορτώσουν τα Vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fidi2610 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Sorry Danaos... Δεν ήθελα να φανώ αγενής. Το ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες εταιρίες αλλά αυτή την στιγμή δυσκολεύομαι να βρω κάτι άλλο στις 17 ίντζες με την σύνθεση αυτή σε καλύτερη τιμή! Όσον αφορά το λειτουργικό νομίζω ότι είναι καλύτερα να ψωνίσει κανείς τώρα έχοντας την σταθερότητα των XP, και σε κάνα εξάμηνο με τα πρώτα updates να δοκιμάσει τα Vista (εκτός και αν το μηχάνημα προορίζεται για play-experiment-machine και όχι για πραγματική δουλειά). Άλλωστε η HP (υποθέτω και όλες οι άλλες εταιρίες), αν αγοράσεις τώρα σου δίνουν το δικαίωμα να αποκτήσεις δωρεάν τα Vista κάνοντας μόνο μια εγγραφή στο site (υποθέτω ότι χρειάζεται ο σειριακός αριθμός του laptop)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Εχει ποιοτικα μηχανηματα και ειδικα τα παβιλιον που παλιοτερα τα βλεπαμε μονο στο εξωτερικο. Προτεινω να κρατησεις τα χρηματα σου και να περιμενεις λιγο καιρο τα καινουργια μηχανηματα με εγκατεστημενα τα βιστα ωστε να παρουμε μια γευση απο το νεο λειτουργικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv_liou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 to exw parei egw.to exw apo ta xristougena kai den exw kapio provlima mexri stigmis.einai grigoro kai piotiko.ta vista tha ta parw dwrean molis vgoun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.