red7genius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ρε παιδια μηπως ξερετε πως θα σβησω αυτο τον ιο που οταν μπαινεις στο νετ σου μετα απο λιγο σου πεταει ενα μην που λεει ο υπολογιστης θα τερματιστει και μετρα αντιστροφα??το θελω για εναν φιλο...θυμαμαι με ενα προγραμματακι τον ειχα σβησει αλλα δεν θυμαμαι με ποιο....τα φωτα σας!!!!! :mrgreen:
Gantalf_4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 MSBLAST! Παναγια μου! Ακομη μολυνει αυτος; Στο σαιτ της Μαικροσοφτ εχει τουλ να τον βγαλεις...
red7genius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ο εν λογω φιλος μου δεν ειχε μπει ποτε στο νετ, μπηκε πριν λιγες μερες χωρις αντιβιωτικο....και μαλλον κολλησε...ευχαριστω για την απαντηση...
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 MSBLAST! Παναγια μου! Ακομη μολυνει αυτος; Στο σαιτ της Μαικροσοφτ εχει τουλ να τον βγαλεις... Όσο θα συνεχίσουν να υπάρχουν ζώα με Windows XP <SP2 και Win2k3 < SP1, ναι δυστυχώς θα συνεχίσει να μολύνει.
Strategos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 MSBLAST! Παναγια μου! Ακομη μολυνει αυτος; Στο σαιτ της Μαικροσοφτ εχει τουλ να τον βγαλεις... auta ta tool ta exei ensometomena to sp2 gia auto ton xasame
gtsamis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ρε παιδια μηπως ξερετε πως θα σβησω αυτο τον ιο που οταν μπαινεις στο νετ σου μετα απο λιγο σου πεταει ενα μην που λεει ο υπολογιστης θα τερματιστει και μετρα αντιστροφα??το θελω για εναν φιλο...θυμαμαι με ενα προγραμματακι τον ειχα σβησει αλλα δεν θυμαμαι με ποιο....τα φωτα σας!!!!! :mrgreen: Για να "κόψεις" την επανεκκίνηση: Έναρξη -> Εκτέλεση -> shutdown -a
telikiasmenos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 start -> run -> kai pliktrologhse... shutdown -a ...gia na stamathsei h antistrofh metrhsh mexri na ton bgaleis. [Me prolabes gtsamis!!! ]
cleeverblade Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 και κάνε και κανένα update στα win ... δε δαγκώνει
red7genius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 ισως δεν ξερεις να διαβαζεις, οπως ειπα το πρβ ειναι ενος φιλου μου που δεν ειχε μπει ποτε στο νετ εδω και 5 χρονια που ειχε το pc....post #3...
gtsamis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ο εν λογω φιλος μου δεν ειχε μπει ποτε στο νετ, μπηκε πριν λιγες μερες χωρις αντιβιωτικο....και μαλλον κολλησε...ευχαριστω για την απαντηση... Γράφεις ή όχι ότι μπήκε χωρίς antivirus; Αν δεν έχει κάνει κανένα update στα Windows λογικό είναι να έχει κολλήσει διάφορα...
red7genius Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ειπα οτι δεν ειχε μπει ποτε στο ιντερνετ...και μολις 1 μερα που το ειχε κολησε...τελοσπαντων το προβλημα λυθηκε...ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.