Προς το περιεχόμενο

Ιος που τερματιζει το pc?

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μηπως ξερετε πως θα σβησω αυτο τον ιο που οταν μπαινεις στο νετ σου μετα απο λιγο σου πεταει ενα μην που λεει ο υπολογιστης θα τερματιστει και μετρα αντιστροφα??το θελω για εναν φιλο...θυμαμαι με ενα προγραμματακι τον ειχα σβησει αλλα δεν θυμαμαι με ποιο....τα φωτα σας!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ο εν λογω φιλος μου δεν ειχε μπει ποτε στο νετ, μπηκε πριν λιγες μερες χωρις αντιβιωτικο....και μαλλον κολλησε...ευχαριστω για την απαντηση...

Δημοσ.
MSBLAST! Παναγια μου! Ακομη μολυνει αυτος; Στο σαιτ της Μαικροσοφτ εχει τουλ να τον βγαλεις...

Όσο θα συνεχίσουν να υπάρχουν ζώα με Windows XP <SP2 και Win2k3 < SP1, ναι δυστυχώς θα συνεχίσει να μολύνει.

Δημοσ.
ρε παιδια μηπως ξερετε πως θα σβησω αυτο τον ιο που οταν μπαινεις στο νετ σου μετα απο λιγο σου πεταει ενα μην που λεει ο υπολογιστης θα τερματιστει και μετρα αντιστροφα??το θελω για εναν φιλο...θυμαμαι με ενα προγραμματακι τον ειχα σβησει αλλα δεν θυμαμαι με ποιο....τα φωτα σας!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Για να "κόψεις" την επανεκκίνηση:

Έναρξη -> Εκτέλεση -> shutdown -a

Δημοσ.

ισως δεν ξερεις να διαβαζεις, οπως ειπα το πρβ ειναι ενος φιλου μου που δεν ειχε μπει ποτε στο νετ εδω και 5 χρονια που ειχε το pc....post #3...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ο εν λογω φιλος μου δεν ειχε μπει ποτε στο νετ, μπηκε πριν λιγες μερες χωρις αντιβιωτικο....και μαλλον κολλησε...ευχαριστω για την απαντηση...

Γράφεις ή όχι ότι μπήκε χωρίς antivirus; Αν δεν έχει κάνει κανένα update στα Windows λογικό είναι να έχει κολλήσει διάφορα...

Δημοσ.

ειπα οτι δεν ειχε μπει ποτε στο ιντερνετ...και μολις 1 μερα που το ειχε κολησε...τελοσπαντων το προβλημα λυθηκε...ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...