apoikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Σου είπα, βρες το bin2iso και καν'το iso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 apoike το έχω βρει, αλλά είναι rpm. Δοκίμασα να το κάνω deb με το alien αλλά βγάζει σφάλμα. Και το έχω δοκιμάσει με διάφορα πακέτα rpm που βρήκα αλλά πάντα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Χωρίς το αντίστοιχο .cue δε γίνεται δουλειά ε? Εγώ έτσι ξέρω. Στο Nero δίνεις το cue, όχι το bin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ίσως είναι είναι άχρηστο (fake) το αρχείο που κατέβασες εξ' αρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Κατέβασε από εδώ το source του bin2iso και κάνε την μετατροπή. Μετά κάνε mount όπως σου είπε ο apoikos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 g1annis δοκίμασε να φτιάξεις ένα .cue file με τον text editor που θα περιέχει τα παρακάτω > FILE "filename.bin" BINARY TRACK 01 MODE1/2352 INDEX 01 00:00:00 όπου filename.bin είναι το όνομα του bin αρχείου. Ονόμασε το .cue σε filename.cue, όπου filename το filename του bin αρχείου. Πιστεύω θα δουλέψει έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.