Προς το περιεχόμενο

μtorrent και ταχύτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις πριν μερικές μέρες κόλλησα ιό και αναγκάστηκα να κάνω format. Μέχρι τότε χρησιμοποιούσα το BitComet. Είδα όμως κριτικές για το μtorrent (ή utorrent - δεν ξέρω γιατί κάποιοι το λένε έτσι και κάποιοι γιουβέτσι!) και αποφάσισα να βάλω αυτό.

Προς απογοήτευσή μου όμως, η ταχύτητα είναι χάλια (2-3kb/s). Επιπλέον το εικονιδιάκι που έχει κάτω-κάτω (αυτό που είναι τρίγωνο με ένα θαυμαστικό) είναι κίτρινο και όταν πας τον cursor πάνω σου λέει ότι αν δεν γίνει πράσινο τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του δικτύου.

Εγώ πάντως έχω δηλώσει την ίδια πόρτα που έχω και στο port forwarding. Μέχρι εκεί ξέρω... ξέρει κανείς τα παρακάτω? :)

Thanks in advance.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις πριν μερικές μέρες κόλλησα ιό και αναγκάστηκα να κάνω format. Μέχρι τότε χρησιμοποιούσα το BitComet. Είδα όμως κριτικές για το μtorrent (ή utorrent - δεν ξέρω γιατί κάποιοι το λένε έτσι και κάποιοι γιουβέτσι!) και αποφάσισα να βάλω αυτό.

Προς απογοήτευσή μου όμως, η ταχύτητα είναι χάλια (2-3kb/s). Επιπλέον το εικονιδιάκι που έχει κάτω-κάτω (αυτό που είναι τρίγωνο με ένα θαυμαστικό) είναι κίτρινο και όταν πας τον cursor πάνω σου λέει ότι αν δεν γίνει πράσινο τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του δικτύου.

Εγώ πάντως έχω δηλώσει την ίδια πόρτα που έχω και στο port forwarding. Μέχρι εκεί ξέρω... ξέρει κανείς τα παρακάτω? :)

Thanks in advance.

Το λένε utorrent γιατί οι χρήστες που δεν έχουν ελληνικούς χαρακτήρες γράφουν το μ σαν u.

Αν έχεις την τελευταία έκδοση του μtorrent, θα δεις ότι στο tab Επιλογές, μπορείς να επιλέξεις την επιλογή Ρύθμιση ταχύτητας ή κάτι τέτοιο (δεν έχω εγκατεστημένο σε αυτόν τον υπολογιστή το πρόγραμμα και δεν θυμάμαι ακριβώς). Αν ανοίξεις αυτη την εντολή σου εμφανίζει ένα παράθυρο που σου αναφέρει τις υπάρχουσες ρυθμίσεις, καθώς και ένα link για να δοκιμάσεις αν είναι ανοιγμένο το port του προγράμματος.

Αν ακολουθήσεις το link θα δεις ότι - σε περίπτωση που δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το port forwarding- σε παραπέμπει σε άλλη σελίδα που σε οδηγεί βήμα-βημα για το πώς να κάνεις τις σωστές ρυθμίσεις.

Πάντως, αυτό το εικονίδιο είναι και λίγο παραπλανητικό. Έχουν υπάρξει φορές που κατέβαζα με 100 kb σε 1024 γραμμή με το εικονίδιο κίτρινο και με 5-6 kb όταν ήταν πράσινο.

Η ταχύτητα του download εξαρτάται και από τους seeders που θα βρείς.

Δημοσ.

Πρέπει ν'ανοίξης και την πόρτα που χρησιμοποιή στον Router σου για να γίνη

το κιτρινο τριγωνάκι Πράσινο κυκλάκι με τσέκ μέσα του.Αν θέλεις κατι άλλο....

Δημοσ.

Επιπλεον, αν βαλεις οριο στο uploading, νομιζω απο 5 kb/sec και κατω τοτε το μtorrent θα ειναι σε limit operation και δεν θα μπορεις να κατεβασεις με μεγαλες ταχυτητες. Παντως αν δεν ανοιξεις μια πορτα στο ρουτερ το μtorrent δεν θα λειτουργει σωστα οπως πολυ σωστα σου λεει ο varthol.

Δημοσ.

Βασικα εχει δικιο ο nt2376, μεχρι τα 5 kb/s ειναι το οριο...

What does Download Limited in the status bar mean?

This is an anti-leech protection put in µTorrent. It means your upload cap is set too low, and as such, your download is limited to 6 times that amount (3 in 1.4 build 402, 6 in 1.4.1 build 405+). It's set to 6 times the cap so that legitimate users who need that cap (dial-up, ISDN, certain slow broadband connections) are unaffected by it. It only applies to upload caps of 1-5 KiB/s.

Επισης δεν ειναι απαραιτητο να ειναι πανω απο 50.000, σημαντικοτερο ειναι να μην ειναι μια κοινη port των Ρ2Ρ προγραμματων και να μην χρησιμοποιειται για καποια αλλη διεργασια. Προσωπικα δουλευω την 17000 και κατεβαζω απροβληματιστα στο μεγιστο της γραμμης μου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

για σας παιδια. εχω ADSL ROUTER BROADBAND και ειμαι πολυ αρχαριος σε αφτα τα θεματα, πως μπορω να ανειξω PORT.

αν ξερετε παρακαλω βοηθειστε. ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...